prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 bogi
Imam tekaške copate za tek po brezpotju znamke Merrel.Superge so drugače OK,vendar pa me desna na zgornji strani pete ožuli.Se mi zdi,da je
peta (zgornji del) precej trda.-kakšen nasvet :?
Uporabniški avatar
 Pina
..heh...ja..utečt jih morš, če je to sam na eni nogi, pr men je vednu tok..sicr superge mene niso še nikoli ožulile, drugače pa mam s čevlji redne probleme, vsaki pustijo svoj odtis na meni...
..aja..pa utekam jih jst ponavadi tok, da jih imam obute brez da laufam, se jih kr za učit obujem, pa da se mal potlačjo tam kjer jih je preveč...
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Ja probaj jih utečt... Po mojih izkušnjah se noga na copate navadi šele tam med 500-1000km ;)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
bogi napisal/-a:Imam tekaške copate za tek po brezpotju znamke Merrel.Superge so drugače OK,vendar pa me desna na zgornji strani pete ožuli.Se mi zdi,da je
peta (zgornji del) precej trda.-kakšen nasvet :?

Ja stvar je taka, da je lahko opetnica bolj nagnjena na noter.Oziroma je ta opetnica toliko visoka da je tvoj petni del bolj odrgnjen.Ker nekateri proizvajalci imajo od same pete do gležnja tisti rob.In pa posledično tudi opetnico višjo.Ampak s tem se veliko bolj ožuli!
Svetujem ti, da prideš na 8urni tek 18 aprila kjer bom na BROOKS-ovem prostoru pa ti bom lahko kaj več povedal in svetoval.
Toliko za sedaj!
Lahkoten korak ti želim!
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA