- 29 Mar 2009, 21:15
Najlepša hvala vsem
hvala za vse spodbude (SMS so kar leteli med maratonom
)
Takole pa sem vse pozdravila na 35 km - še kar solidno izgledam
Sem pa čisto šokirana, IRA
, mi je Lonely nekaj omenil, samo nisem prišla do neta vse do sedaj, ko sem že doma.
Madonca, sploh mi ni bilo treba pogledati na uradno stran, vse je tukaj gori o časih
.
Ja, ste bili kar ves maraton v mojih mislih, bemu mast, sem rekla, da ne sebe ne vas ne smem razočarati. Pa četudi je bilo celo sran.. (ups celo trikratno, no več pa v obsežnejšem poročilu).
Zelo zadovoljna glede na vse skupaj, pod 5 ur se mi je zdelo res nepojmljivo, da dosežem.
Priznam, da je bilo nekaj solzic v cilju, samo se ni videlo, ker je tako deževalo, pa strela, tudi ob prebiranju tehle vaših vrstic.
Sedaj pa nogice pošlihtat, pa prebavo, jutri pa daljši esej o polžki, ki se je spravila na The marathon
.
Hvala Lonelyu za vse nasvete, zaradi tega mi je bilo veliko lažje
.
Mojemu za vso fotoreportažo, zeblo ga je še bolj kot mene
. Tine pa je zaslužen za fotografije, ker je z navigacijo moj enostavno našel poti do trase.
Nobenega žulja, nobenega črnega nohta
, ok, pekoča zadnjica
, pa seveda stopnic ne bom ljubila nekaj časa
Kjer je volja, je tudi pot in dosežen cilj.
hvala za vse spodbude (SMS so kar leteli med maratonom

Takole pa sem vse pozdravila na 35 km - še kar solidno izgledam

Sem pa čisto šokirana, IRA

Madonca, sploh mi ni bilo treba pogledati na uradno stran, vse je tukaj gori o časih

Ja, ste bili kar ves maraton v mojih mislih, bemu mast, sem rekla, da ne sebe ne vas ne smem razočarati. Pa četudi je bilo celo sran.. (ups celo trikratno, no več pa v obsežnejšem poročilu).
Zelo zadovoljna glede na vse skupaj, pod 5 ur se mi je zdelo res nepojmljivo, da dosežem.
Priznam, da je bilo nekaj solzic v cilju, samo se ni videlo, ker je tako deževalo, pa strela, tudi ob prebiranju tehle vaših vrstic.
Sedaj pa nogice pošlihtat, pa prebavo, jutri pa daljši esej o polžki, ki se je spravila na The marathon

Hvala Lonelyu za vse nasvete, zaradi tega mi je bilo veliko lažje

Mojemu za vso fotoreportažo, zeblo ga je še bolj kot mene

Nobenega žulja, nobenega črnega nohta

Kjer je volja, je tudi pot in dosežen cilj.