Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Loni
Me je že Radolca podučil, da je to menda kopulca. :lol:
Uporabniški avatar
 mazi
Loni napisal/-a:Me je že Radolca podučil, da je to menda kopulca. :lol:
Se mi je zdelo; sicer pa nikoli ne veš ali je to kakšna ''višja'' umetnost... :wink:
Uporabniški avatar
 5rca
jest vidm na slikci motiko z mašno :shock: kaj je to "kopulca" pa nimam pojma :oops:
Uporabniški avatar
 mazi
5rca napisal/-a:jest vidm na slikci motiko z mašno :shock: kaj je to "kopulca" pa nimam pojma :oops:

Isto... :wink:
Uporabniški avatar
 5rca
s katerega konca SLO :?: :roll:

celo v SSKJ je .) res sm blont :)

kopúlja -e ž (ú) nar. kopača, motika: kopati s kopuljo
Uporabniški avatar
 mazi
5rca napisal/-a:s katerega konca SLO :?: :roll:

celo v SSKJ je .) res sm blont :)

kopúlja -e ž (ú) nar. kopača, motika: kopati s kopuljo

Gurenskega... :lol:
Uporabniški avatar
 Biz
Aja BTW še vedno nič... :twisted: :lol:
 marusa
Biz napisal/-a:Aja BTW še vedno nič... :twisted: :lol:

Sm jim tudi jaz včaraj poslala en mail pa niso še nič odgovoril... tko da ne vem kako je z njihovo ažurnostjo. :?
Uporabniški avatar
 Biz
Odločitev na Delu revije je padla. Zaradi racionalizacije stroškov bodo polet izdajali samo še v elektronski obliki, klubpolet pa ukinili. Polet bo deloval samo še kot internetni forum.

Direktor edicije polet, ki je ukazal ukinitev članarine, pa je že degradiran na neko drugo delovno mesto.
Uporabniški avatar
 platfus
Zdravo!

Upam in si močno želim, da je to le prvoaprilska šala in da napisana dejstva ne držijo!!!!????

LP,

Platfus
Uporabniški avatar
 mazi
Po mojem je 2. aprilska... :wink:
 spetbosin
Ni ravno nateg...v Klubu Polet imajo težave s tistimi, ki dajejo blagoslove in podpisujejo račune. Mali kraški maraton so sicer izpeljali, a le tako, da so Sežanci in ŠD Novice Extreme zastavili svoj denar, ki ga najbrž ne bodo nikoli več videli. Sicer se je pa vsak, ki je povedal, da je član KP, v Sežani tekel z obljubljenim popustom, ne glede na izkaznico...Kolikor vem, pa boja za obstoj KP znotraj Dela še ni konec. Čeprav je morda brez upa zmage.
 gagarin
Nekaj informacij o KP. Iz zanesljivih virov, čeprav iz »druge roke«. Najprej nekaj (res malega ) zgodovine. Klub Polet je nastal kot nadgradnja ali, če hočete, vmesni člen med časopisno hišo Delo in ŠD Novice Extreme. V osnovi je bil namen KP organizirati rekreativne športne prireditve, ob tem pa ponuditi svojim članom tudi čim več drugih ugodnosti, povezanih z rekreacijo. Do lani je zamisel dobro rasla, vedno več je bilo članov, vedno več ugodnosti, vedno boljša ponudba., to je namreč med seboj tesno povezano. Glavni v Delu so bili zadovoljni, oglaševalci in sponzorji pa tudi. Letos pa so se stvari obrnile v nasprotno smer. Vse aktivnosti in ugodnosti (vključno z obljubljeno brezplačno članarino), zastavljene in na pol dogovorjene akcije so enostavno zamrle. Pa ne mislite, da je razlog za to recesija, ta univerzalni izgovor. Tudi kadri niso problem. Po odhodu Anite, ki je postavila temelje, je bila že dogovorjena in sestavljena nova ekipa treh zagnanih ljudi, ki bi zadevo prav gotovo profesionalno peljali dalje. Vse skupaj je precej bolj čudno, včasih že absurdno.
Vrhovna poveljnica matične hiše Delo, Andrijana Starina Kosem, podpira projekt KP, to je že večkrat tudi jasno dokazala, a to očitno ni pomembno, če vse zamre na enem nivoju nižje (še vedno pri vodilnih). Tam očitno veljajo drugačne zakonitosti. Obljube, dogovori, sprejete obveznosti in že narejeno delo je brez vrednosti, to prevlada zavist, osebni interesi in stare zamere.Ko je treba le še podpisati dogovorjeno, se stvar enostavno ustavi. Brez pojasnila,brez razloga.In tako že dobre tri mesece. In kdo je žrtev takih ravnanj ? Najbolj rekreativci,člani KP, ki upravičeno zahtevajo obljubljeno, poleg njih pa tudi vsi tisti, ki so do sedaj tako ali drugače delali za KP.Ni dosti manjkalo, pa bi postal žrtev tudi Primož Kališnik, urednik Poleta, ki ga zaradi zavzemanja za uspešnost KP nekateri vztrajno »žagajo«, upamo, da še naprej neuspešno. In kdo kaj pridobi z miniranjem KP? Pravzaprav nihče, če seveda kot uspeh ne štejemo tudi občutka, da si nekoga zjebal.
Uporabniški avatar
 Biz
Jaz sem se sicer hecal, četudi malo pozno, ampak tole kar berem pa je žal skrb zbujajoče. KP si je v zadnjih letih napravil neko ime, in to dobro, zato bi bilo škoda, če bi to zamrlo.
 spela*
gagarin napisal/-a:Vrhovna poveljnica matične hiše Delo, Andrijana Starina Kosem, podpira projekt KP, to je že večkrat tudi jasno dokazala, a to očitno ni pomembno, če vse zamre na enem nivoju nižje (še vedno pri vodilnih).

Ni dosti manjkalo, pa bi postal žrtev tudi Primož Kališnik, urednik Poleta, ki ga zaradi zavzemanja za uspešnost KP nekateri vztrajno »žagajo«, upamo, da še naprej neuspešno.

Na kateri "nižji ravni"? Resno me zanima. Če namreč prav razumem, ima urednik Poleta enak status (to je odgovorni urednik) kot urednik Dela in urednik Novic. Imenuje pa ga upravni odbor, katerega predsednica je A. S. K. Nekaj se tu ne ujema. :?:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA