Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Glede na to, da je že ena anketa aktivna, upam da me ne obdolžite spamanja, ker bi tudi jaz rabil vašo pomoč za diplomsko nalogo :D

Za diplomsko delo proučujem pozicioniranje športnih ur Canyon na slovenskem trgu. Prosim, če si vzamete nekaj minut časa (cca 5 min) in izpolnite anonimni vprašalnik, ki se vam bo odprl ob kliku na spodnjo povezavo. Za sodelovanje se vam najlepše zahvaljujem.

Za prikaz anketnega vprašalnika kliknite tukaj
Uporabniški avatar
 izzardly
Ena pripomba: pri 7 vprašanju mi ne pusti obkljukat večkrat v istem stolpcu, torej dati iste ocene pri večih izjavah. Zadnja dva sta zato zdaj prazna.

...in zgleda, da ga ravno zaradi tega tud noče poslat. Ni šlo skoz - bo treba popravt. :(

LP
 skorc
Meni je uspelo izpolnit celo anketo brez težav. ;)
 ton
Res je: pri 7. vprašanju lahko eno od petih možnosti odkljukaš samo enkrat, vprašanj je pa več.
 skorc
Pa saj taka so navodila v naslovu vprašanja.
 ton
Dobro, Škorc, ampak potem moraš pa sam selekcionirati pet vprašanj od osmih. Nisem anketolog, ampak po mojem je potem zanesljivost odgovorov na tako vprašanje manjša kot pri drugih.
 skorc
Ne razumem. Kje je problem?

Jaz sem razumel da piše, da od vseh trditev izbereš 5 tistih, ki so ti najbolj pomembe, in jih razvrstiš s številkami od 1 do 5 glede na to koliko tebi pomenijo.

A sem vsekal mimo? :shock: No ja, saj nikoli nisem spadal med ta brihtne. :lol:

Avtor ankete javi se! Daj razjasni kaj je sedaj s sedmim vprašanjem? Kdo ti je mentor, ki ti je pregledal in odobril vprašalnik? Nesi mu nazaj in naj še enkrat pregleda. :lol:
 Sunshine
Najprej hvala za odgovore, tistim, ki ste anketo že izpolnili, še nekje 40 odgovorov pa bo vzorec izpolnjen 8)

7. vprašanje deluje pravilno. Tako kot je Škorc napisal, izmed osmih je potrebno izbrati le tistih pet in jih določiti po pomembnosti od 1 do 5.
Odločil sem se, da mi je najpomembnejših prvih 5 dejavnikov, zato ne rabim več odgovorov.

Verjamem, da se zgodi, da se vprašanja ne prebere točno oz. v celoti in zato lahko pride do napake. Zaenkrat sem od cca 70 odgovorov dobil ene 4,5 pripomb v zvezi s sedmim vprašanjem :?

Upam, da bo sedaj, če se bo še kdo odločil rešiti anketo, manj težav :)
Uporabniški avatar
 lenči
Ker ni možnosti neodgovoriti na vprašanje, saj blagovne znamke ne poznam, moje ankete ne sprejme.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA