Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 IRA
Sem dobila še en polžji preblisk:

Polžja sekcija ni tempo,
polžja sekcija ni kilometrina,
polžja sekcija je STANJE DUHA! :heart

Trikrat HURA za polžke :cast1: :cast1: :cast1:
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Sem dobila še en polžji preblisk:

Polžja sekcija ni tempo,

Trikrat HURA za polžke :cast1: :cast1: :cast1:

Ti si pa polna neverjetno odličnih idej, uradno te sprejmem med multikulti pomočnice-ke (danebospeturadnihpritožbPRESS).

Jupiiiii,
moje stanje duha je polžje :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Tina1
Lenči, čestitam za prvi maraton! Sploh nisem vedla, da že greš.

Jaz pa sem v soboto šla prvič po celotnem PST---ampak s kolesom, z mojim ponijem ;) Golovec je pa res hud, sploh če je treba kolo porivat gor, lažje je brez.
Uporabniški avatar
 UršaR
solatka napisal/-a:Jaz imam pa močan občutek, da to sploh ni več POLŽJA SEKCIJA.

Vsi kr neke maratone, pa gorske teke tečete.

Hm, hm.... a bomo začeli pometat? :roll: :wink: (Hecam se! Da ne bo kdo preresno vzel. Aja glede Polžje sekcije pa se ne hecam :wink: )

No, v bistvu, to sem hotela reči.

Kljub vsem visokoletečim realiziranim načrtom (vsaka čast!!!), smo prisotni tudi Polžki, ki komaj pretečemo 5km, pa naš tempo je še vedno nekje nad 7min/km, pa ne načrtujemo maratonov, pa hribov pa.....

Ostajamo večni začetniki... z malo večjo zalogo znanja o teku :wink:

Tako da če ima kdo pomisleke, da bi se "včlanil" med POlžke... nč bat... eni smo še vedno Polžki. Po srcu, po duši in po tempu :lol:

Solatka, jaz sem s tabo!! :D

Tudi sama imam včasih občutek, da sploh ne pašem sem. Ker se moji teki vrtijo do 9 km in ne več. In tempo?? :oops: Ampak veš kaj - jaz se ne dam! Dokler v teku uživam in dokler uživam v čveku na teh straneh, bom to počela še naprej! Da bom pa jaz koga kje preganjala pa malo morgen. Classix in Pajo mi bosta mogla podpisat, da me bosta čakala vsak km vsaj 1 minuto. :D

Solatka, važno je, da uživaš, pa četudi to pomeni samo 5 km teka v 35+ minutah. Verjemi. Odkar sem s tem sama pri sebi razčistila, se imam veliko bolj fino.

LP, Urša
Uporabniški avatar
 solatka
UršaR napisal/-a:Solatka, jaz sem s tabo!! :D

LP, Urša

Vsaj nekdo! :lol:

Ma ja, saj vem da moram sama pri sebi razčistit. Tale ponovni začetek me je malo razočaral, pa si ližem rane (ja, ja, sej vem, sama sem kriva :roll: )

Pravzaprav, sem včeraj pisala tisto prav zaradi tega, ker se mi zdi, da je zdej čas, ko bodo "začetniki" prikukali na plano, pa da jim dam malo vzpodbude (pa sebi tudi, he he), če bodo že lih zavili v Polžjo sekcijo.

@Classix... a veš, da ti meni nikoli nisi deloval "polžje". Mislim, sej ne da te poznam.... ampak tako, po prispevkih na forumu. Tako, da res kar težko verjamem, da ti zenaš po PST. Ampak če tako praviš, bo pa mend eže držalo.
Uporabniški avatar
 solatka
IRA napisal/-a:Polžja sekcija ni tempo,

Tole si bom pa jaz na polžjo majčko napisala :wink:
Uporabniški avatar
 Classix
solatka napisal/-a:
@Classix... a veš, da ti meni nikoli nisi deloval "polžje". Mislim, sej ne da te poznam.... ampak tako, po prispevkih na forumu. Tako, da res kar težko verjamem, da ti zenaš po PST. Ampak če tako praviš, bo pa mend eže držalo.

Bivši olimpijski prvak v teku na 5000 m Dieter Baumann je nekoč dejal: ''treniraj počasneje, da lahko tekmuješ hitreje''. Meni je ta izjava tako všeč, da se je držim kot pijanec plota. Ne vem pa koliko je še Dieterju za verjeti...leta 1999 so v njegovi zobni pasti našli sledi nandrolona.
Še majčken dokaz za moje zenanje...danes 16 K v času 2:03:37, kar da tempo 7:43...če to ni ultrazen, potem pa res ne vem kaj je.

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 solatka
Classix napisal/-a:
solatka napisal/-a:Še majčken dokaz za moje zenanje...danes 16 K v času 2:03:37, kar da tempo 7:43...če to ni ultrazen, potem pa res ne vem kaj je.

LP
Matjaž

Oh... skoraj dosegaš moj trenutni tempo. :lol: No, če je pa tako, bi si pa skor upala s tabo na PST. :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:
Classix napisal/-a:
solatka napisal/-a:Še majčken dokaz za moje zenanje...danes 16 K v času 2:03:37, kar da tempo 7:43...če to ni ultrazen, potem pa res ne vem kaj je.

LP
Matjaž

Oh... skoraj dosegaš moj trenutni tempo. :lol: No, če je pa tako, bi si pa skor upala s tabo na PST. :wink:

No, moje povprečje v marcu je tudi preko 7.00, tako da mislim, da sploh nisem za vreč iz sekcije :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
Jaz pa pri 6:33, torej lahko še noter ostanem. :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Loni napisal/-a:Jaz pa pri 6:33, torej lahko še noter ostanem. :lol:

Ja definitivno, tebe tudi ne meče iz ovinka ven in sekcije :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
Mene tut pr 7:00 nič z ovinkov ne meče :twisted:
Uporabniški avatar
 majcha72
Daaaaaaan :)
Me še poznate? 8)
Me še marate? :oops:

Po vseh zdravstvenih mukah in težavah zadnje zime sem spet nazaj - v supergah, pa z vami. Tako mi je bilo mučno, ker nisem mogla v superge, da tudi sem nisem hodila - ne jamrat ne čitat. Ampak zdaj sem kul. Brez bronhitisov, s primerno utrjenimi trebušnimi mišicami (neprestano kašljanje mora imeti tudi nekaj pozitivnih posledic, ne), brez tekaške kondicije, ampak z neizmerno voljo. Veselim se, da bom spet od bližje spoznavala okoliške ulice, poslušala mojo muziko, stresla skrbi po poti... Dvakrat sem že šla, sploh ne znam povedat, kako je to pasaaaaalo. DMov tek za ženske je pa prvi konkreten plan. Sploh ne bom vprašala, kaj je novega - se bom vrgla pa plavala pa sproti kaj povprašala, če bom rabila podnapise.
Uporabniški avatar
 lenči
Majcha, super , veš da te imamo radi. Še zmeraj te čakajo zoknčki. Malo smo te pa pogrešali :wink:
Dobrodošla
  • 1
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA