prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

spela*
maj napisal/-a:Čevapičiči, njami...

Vidiš, Loni, zdaj pa res ne smeva manjkati. :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
spela* napisal/-a:
maj napisal/-a:Čevapičiči, njami...

Vidiš, Loni, zdaj pa res ne smeva manjkati. :lol: :lol:

Medve bova šteli, koliko jih bo Laufer pojedel :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Laufer
5 s kajmakom in lepinjo :lol: , pa mogoče še kaj zraven.
Uporabniški avatar
 bobr
Banda ljubiteljev čevapčičev :lol:. Saj bi se vam pridružil ampak sem en mičkeno predaleč.
Sem pa zato sam odtekel Bukado. :twisted:
Uporabniški avatar
 Loni
OK, nisem štela niti krogov na ovalu niti čevapčičev, sem bila polno zaposlena z nabiranjem čvekalne kondicije v prav fajn družbi, sem pa bila solidarno v tekaški opremi.
Uporabniški avatar
 Laufer
Glede na to, da o teku ni nihče nič napisal in da dami nista prišli štet čevape, podajam kratko poročilo:
:arrow: 0 km teka
:arrow: 10 čevapov
:arrow: 3/4 lepinje
:arrow: 1/2 šopske solate
:arrow: 1/3 prebranca
:arrow: kajmak, ajver, čebula
:arrow: 1/2 baklave
+ super družba Slon, Simi, Maj, MiciM in Softi.
Kaj bi še lepšega?
Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj!
Glede na to, da je Laufer napisal lepo poročilo o analizi, bom jaz napisala še par besed o teku:
khm... tekli smo. Najprej gor, potem pa še dol... :D
No ja, še prej smo v dobri veri, da bo res prišla čez 5 min, čakali Špelo*, a ker je tudi 20 čez pet ni bilo, smo se odpravili...
MiciM se je lepo potrudila in mi prvo polovico delala družbo, a ko je videla priložnost, jo je popihala naprej. :wink: Navzodol se mi je pridružil Razy. Tekla sem počasi in z užitkom. Počutje je bilo odlično. :D
Za ostale pa ne vem...
Bi se upala trditi, da nam je bilo vsem lepo... Saj drugače bi že zdavnaj nehali tekati po Goladi, kajne? :D
 spela*
Sončka napisal/-a:No ja, še prej smo v dobri veri, da bo res prišla čez 5 min, čakali Špelo*, a ker je tudi 20 čez pet ni bilo, smo se odpravili...

Ja, spela* je bila tričetrt ure ujeta v zastoju na obvoznici in se vam zato ni mogla pridružiti. :(
Sem pa zato tekla po stadionu in srečala Simi. Druge Goladarje (in tiste, ki so se prišli samo nažirat :lol: ) sem pa srečala šele v cilju.
Analizo sem morala izpustiti. Pa saj si je zaradi zamude (čeprav ne po svoji krivdi) tudi nisem zaslužila. :twisted:
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

:) Eto, sem izkoristil manjšo nepazlivost oraznega polha, ko me je tlačil v omaro in sem jo mahnil na Golado. :) Na vrhu ego metra sem shecal MiciM, da sva malo pospešila in obenem kontrolirala kje se klati Maj. ;) Tek sam je bil prav vredu priprava na poznješe aktivnosti. :) (mnogonamjeteško PRESS)
:twisted: Ampak naj to ne postane grda razvada, da se hodi samo na analize in se nič ne teče. :P Nam je Sončka lepo pokazala kako je potrebno ukrepat po teku. :) Takoj v nove zmage :!:
Govoril sem. :)

Lp, Jusuf

p.s.: Tudi ta teden je Golada. V četrtek ob 1800 na koncu GD! (sajbodovoljsvetlo PRESS)
Uporabniški avatar
 ZABEC
A danes bo?

Glede na dezevno/blatne obete?
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Jasno, da bo!
Edino kar mi še ni jasno, ali grem ob 18:00 en krog ali ob 17:00 dva.
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
raziskovalec napisal/-a:Jasno, da bo!
Edino kar mi še ni jasno, ali grem ob 18:00 en krog ali ob 17:00 dva.

8) Požrešneš. Ti bi kar dve, a? ;) Ideja ni na odmet. :) Kaj pa eno Golourh verzijo, a? :D Povej, kaj ti bolj paše, pa greva. :) :twisted:

Jusuf
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
ZABEC napisal/-a:A danes bo?

Glede na dezevno/blatne obete?

8) Spoštovani ZABEC, od kdaj vas je pa treba v vodo rinit? :) Tole so pa eni novi trendi. ;) :P Še Snežinko, ki je ves čas trdila, da je iz cukra smo enkrat poleti spravili v nalivu na Golado. :) Takrat smo tudi prvič videli tekačico z dežnikom, pa luže oceanke so nastopale .... Skratka, dež, sneg in ošpičene raklje niso resna ovira za izvedbo Golade. ;)

Lp, Jusuf
Uporabniški avatar
 še1PR
Jusuf napisal/-a:Povej, kaj ti bolj paše, pa greva. :) :twisted:
:shock: :? dvojina :?: od kdaj pa to Jusuf :?: ponavadi se je v množini govorilo... :twisted: (tavremenskosmrkava.PRESS :wink: :D :D )
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Gremo, definitivno gremo. Neuradni štart je ob 17:00 uradni pa ob 18:00. Načrtujem biti na obeh.
Seveda pa se je treba pofočkati, da se ve ali gremo ali le greva.
  • 1
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA