prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Peter Bubola
Pozdravljeni članice in člani,
zanima me, če imate kdo izkušnje z tekaškimi oblačili proizvajalca CRAFT? Zaradi nakupa nove tekaške oprema bi rad pretehtal vse možnosti!
P.S. ker se sam ukvarjam skoraj izkjučno z gorskim tekom me zanimajo tudi tekaški copati znamke MONTRAIL-kakšne izkušnje??
Prav te sem si ogledal:
http://www.promontana.si/spletna-trgovi ... a/252/tek/
Hvala za info!!!
 matej-jethro
Ah, no??!? Peter, a ne moreš drugače gorskih tekačev opozoriti na to, da imate nekaj za njih, in da to niti ni tolk slabo oz. je kr dobro itd.?
Men je kul Likozar, ki pove, da imajo Inov8 ter naj jih pridemo kaj probat....tolk zelo simpl in pošteno!

Sicer pa ja, s Craftom bi moral biti zadovoljen......
 Peter Bubola
matej-jethro napisal/-a:Ah, no??!? Peter, a ne moreš drugače gorskih tekačev opozoriti na to, da imate nekaj za njih, in da to niti ni tolk slabo oz. je kr dobro itd.?
Men je kul Likozar, ki pove, da imajo Inov8 ter naj jih pridemo kaj probat....tolk zelo simpl in pošteno!

Sicer pa ja, s Craftom bi moral biti zadovoljen......

Na žalost ne smem direktno reklamirati podjetje (pravila uredniške politike!!!)
Sicer pa Craft uporabljam za vse drugo razen za tek. Zanimajo me mnenja drugih uporabnikov o osebnih prednostih oz. pomanjkljivosti Craftovih oblačil za tek.
Montrail nisem nikoli testiral (se dogovarjam za testni model!), izkušnje tekačev čez lužo so zelo pozitivne (čeprav zgoraj omenjeni copat nima GoreTex membrane!!)
Sam sem ZELO konzervativen uporabnik (raje guslam 7 let stare cestne Adidaske kot da grem v nakup osebno nepreverjene opreme), tekaške hlače sem večkrat zašil, ure ne uporabljam, tečem pa praviloma zase in ne kot dokazilo o primerljivosti z drugimi!
No, vsekakor velja povabilo v trgovino (ne bom omenil katero!!!!)-bomo še kakšno rekli!!
Lp, Peter (eden redkih, ki uporablja kot uporabniško ime polno osebno ime in priimek)
 Nataša
Peter Bubola napisal/-a:Na žalost ne smem direktno reklamirati podjetje (pravila uredniške politike!!!)

seveda lahko, a je treba kaj plačat za to :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Peter Bubola napisal/-a:tečem pa praviloma zase

Eno mimogrede vprašanje, za koga pa teče(m)jo vsi ostali, če ne zase?
 Peter Bubola
Nataša napisal/-a:
Peter Bubola napisal/-a:Na žalost ne smem direktno reklamirati podjetje (pravila uredniške politike!!!)

...čestitam k ugotovitvi!!!!
 Peter Bubola
MihaPR napisal/-a:

Vsi ostali, ki ne tečejo zase, so NARCISOIDNI POZERJI!
:lol:
Uporabniški avatar
 MihaPR
No, samo da smo zvedl :) In kako ugotoviš, da tečeš zase ali ne? Torej, če sem dal svoj tekoči račun pred tekom potem ni zame al je?
Uporabniški avatar
 MihaPR
Aja še to, sem pozabil, verjetno je tudi avtomat za štemplanje pred in po teku, da nebi kdo goljufal slučajno.
 Nataša
Peter Bubola napisal/-a:
Nataša napisal/-a:

...čestitam k ugotovitvi!!!!

hvala, hvala! :twisted: ampak eni potem vseeno mislite, da Ero živi od zraka. Prikrito oglaševanje ni fer.
 luzr
Peter Bubola napisal/-a:
MihaPR napisal/-a:

Vsi ostali, ki ne tečejo zase, so NARCISOIDNI POZERJI!
:lol:

Jaz tečem za rezultate.
Rad se igram z ur'cami. Rad poziram.
Verjetno sem tudi patološki narcis. (Madona, s'm lušt'n...) Se grem mal v špegu pogledat'.

Peter Bubola napisal/-a:Lp, Peter (eden redkih, ki uporablja kot uporabniško ime polno osebno ime in priimek)

Ker je moja zanikrnost neverjetno počasna, si ne upam uporabljati imena in priimka.
Pa še slovensko ni...
 wind
MihaPR napisal/-a:In kako ugotoviš, da tečeš zase ali ne?

Simpl. Pogledaš v temo, kjer se objavljajo mesečne kilometrine, pa takoj veš. Rekreativni užitkarji delamo pod 100 km na mesec. Rekreativci, ki imajo zelo radi tek, jim pa občasno paše tudi malce trpljenja, delajo med 100 in 200 km. Tisti, ki redno tečejo več kot 200 km na mesec, so pa zagotovo plačani po kilometru. In glede na številke tudi veš, kdo je dobro plačan za tek in kdo ne. Tisti, ki delajo 400 ali več km/mesec, imajo očitno slabšo tarifo v pogodbi, zato morajo več laufat. :mrgreen:

luzr napisal/-a:Ker je moja zanikrnost neverjetno počasna, si ne upam uporabljati imena in priimka.

LOL. Si me pa nasmejal s tem postom. :D

Neverjetno, da si človek to, da na forumu za username izbere kar imepriimek, šteje celo v plus. :twisted: (tako mišljenje kaže na precejšnje nerazumevanje spleta in forumskih komunikacij)

BTW, če bi bil ta forum tudi tako konzervativen, bi moderatorji tak spam zatrli v kali in takoj izbrisali temo, uporabnika pa obvestili, da je takšno obnašanje nedopustno. Ker če nekdo že v prvem ali drugem postu na forumu takoj napade z "kaj pa mislite o tem produktu", zraven pa prilepi še link na štacuno, obstaja precejšnja verjetnost, da gre za reklamno smetje.
Uporabniški avatar
 5rca
luzr napisal/-a:Jaz tečem za rezultate.
Rad se igram z ur'cami. Rad poziram.
Verjetno sem tudi patološki narcis. (Madona, s'm lušt'n...) Se grem mal v špegu pogledat'.
Ker je moja zanikrnost neverjetno počasna, si ne upam uporabljati imena in priimka.
Pa še slovensko ni...

:rol: :rol: :rol:
Uporabniški avatar
 Loni
Luzr, prav nič ti ne manjka, ti kar prihajaj še naprej izigravat "narcisa".

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA