Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

LEP POZDRAV VSEM TEKAČEM IN TEKAČICAM!

Ja stvar je sledeča.Sedaj, ko je prišel Filipid iz bolnice se mi je porodila še ena ideja ob zbiranju denarja za onkološki oddelek oziroma za rakave bolnike.
Stvar bi izgledala takole, seveda sem moral najprej vprašati njega če je zato, ker nisem mogel kar vnaprej nekaj obelodaniti, če še on ni vedel za to.
Na koncu akcije, kot je predlagal tudi Ero.Zaključek bi bil nekje konec septembra z zbiranjem denarja.Potekala bi tudi na teku po E-6 poti, ki bi jo opravili ob zgoraj navedenem datuma.Bi na koncu ko bi zbrali denar in ko bi predali določeno vsoto, ki bi jo zbrali.Upam, da bo ta vsota čimvečja in da bomo tukaj na tekaškem forumu pokazali da mi tekači na tekaškem forumu nimamo ledenih src ob pogledu bolnikov v bolnicah, ko bijejo bitko za svoja življenja med tem ko mi lahko tečemo sem ter tja naokoli.
Samo poglejte koliko nas je prijavljenih če bi samo vsak prispeval recimo 2000,00 sit pa bi lahko podarili ali pa bi kupili določeno aparaturo, ki bi jo potrebovali v bolnici.
In ta dan, ko bi predali to zadevo.Bi predlagal da tisti trenutek ko bi bilo treba predati, da to stori FILIPID.Saj bi s tem naredili neko simbolno gesto in dali temu dejanju še bolj human pečat.Predvsem zaradi tega ker je on bil prikrajšan za mnogo lepih tekaških korakov.Čeprav bo to počasi nadoknadil kakor mi je zagotovil.Seveda bo treniral tako kot mu bo velevalo telo.
Zato apeliram na vse tekače foruma in ostale ljudi, da prispevate simbolično vsoto in s tem naredite nekja za druge in zase za svoje srce.
Oseba, ki bo pobirala ta denar smo predlagali, da naj bi bila to Barbara, ker zna izredno dobro arhivirati in dokumentirati vso zadevo.
Drugače pa spremljajte to akcijo in kar bo v zvezi s tem tekom, kako in kaj bo potekalo vse skupaj.Koliko smo trenutno zbrali, kako bo potekala trasa teka, se pravi vsi podatki bojo vam predstavljeni in boste kar se da na tekočem z vso zadevo.
Hvala Erotu, ki mi je zagotovil fotokopijo knjige, ki je ravnokar izšla.Tako, da bomo lahko obdelali etape, kako naj bi potekale kje naj bi potekale, kje bomo predvidoma prenočili.Tudi kje se nam boste lahko pridružili.
Skratka tu boste dobili čimbolj izčrpne informacije v zvezi s tem.
Sedaj bom začel izčrpno prebirati in sestavljati etape, kot smo se domenili in jih seveda predlagal.
Z Erotom sva se domenila, da bomo stopili do določene osebe, ki bi nam pomagala kaj bi bilo smotrno kupiti ali za kaj zbrati denar.
Naj vam ne bo teško se odpovedati določenemu znesku in ga darovati za dobrodelne namene.
Nekateri smo že prispevali in upam, da boste tudi ostali sledili našim dejanjem.
Apelirali bomo tudi na posamezna podjetja in podjetnike.In še enkrat bi rad ponovil, upam da bo zadeva stekla čimbolj učinkovito.
SKRATKA IMEJTE SE LEPO.IN TUDI OSTALIM DAJTE KANČEK UPANJA ZA LEPŠO PRIHODNOST, KI SI JO ŽELIJO IN UPAJO, DA JO BOJO DOČAKALI.
LEP POZDRAV!

P.S.KOT SEM OMENIL BOM OMENJAL TO ZADEVO V VEČ TEMAH IN NE SAMO TUKAJ, TAKO DA BOSTE JA ČIMBOLJ NA TEKOČEM IN DA BOSTE O TEM ČIMBOLJ SEZNANJENI.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Barb
Marathon napisal/-a:Oseba, ki bo pobirala ta denar smo predlagali, da naj bi bila to Barbara, ker zna izredno dobro arhivirati in dokumentirati vso zadevo.

Ni problema.Potrjujem to izjavo.
Itak ste mi pa podaril registratorje s tem namenom, a ne! :wink:
Ja nekateri smo denar res že prispevali in le-ta je varno spravljen.
Kar se tiče sprejemanja,ni nobenih problemov. Če ima kdo željo, da to stori že pred samim E-6, mi lahko preda denar tudi na kakšni tekaški prireditvi.
Skratka, ni panike, časa je dovolj.
Volja pa tako ali tako je!
Uporabniški avatar
 žure
Pohvale za izvrstno domisel. :clap: :clap:
Imam pa dve vprašanji:
1. Kaj je E-6,
2. Kam lahko nakažem svoj prispevek (številka računa)

Po tekmah namreč ne hodim, imam podobno težavo kot Cyc :wink: , zato se držim bolj doma...
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
HOJLA!
Ja kot je napisal MATEVŽ si si lahko na kratko ogledal kako naj bi izgledala ta varianta teka po E-6 poti.Od Radelj in do Strunjana predvidoma.Sedaj sem bolj na kratko to opisal bom pa takoj v roku dveh dnevov začel opisovati posamezno etapo kako in kaj.
Seveda bojo še vsi detajli kar se da čimbolj pojasnjeni.
Kar se tiče pa računa na katerega se naj bi nakazovalo pa se bomo še bolj natančno domenili z Erotom kam bi se naj nakazovalo in kako.
Drugače pa lahko daš poljubno vsoto tudi BARBI in z njo kontaktiraj, kar se tiče prispevkov, kako bi lahko tudi njej poslal.
Z vsem srcem obljubim, da kar bo največ v moji moči, da bomo to uspešno izpeljali.
Upam, da se bo MATEVŽ do takrat že pozdravil in bo lahko naredil kako etapo z nami in bo stvar še bolj izzivalna in uspešna.Vsaka pomoč nam bo prišla prav.
SE SLIŠIMO!
Uporabniški avatar
 žure
Matevž, hvala, sem si ogledal...
Živjo, Tomaž!

Sicer grem naslednji teden na dvotedenski dopust, vendar me stvar zelo zanima, to pa zato, ker se "nevarno" priblizate nasim krajem. Ce bom le mogel, se vam pridruzim na Bloski planoti in Loski dolini, ce le ne bo tempo prehud in razdalja prevec maratonska 8) (sem bolj kot ne zacetnik :wink: )
Bi vas prav rad vse spoznal, da bo beseda meso postala...
Ostali se med seboj poznate, se pocutim skoraj malce marginalca, :roll: upam, da se bo to popravilo.
Skratka se veselim :D :D
Uporabniški avatar
 Barb
Glede na to, da se tale datum neizbežno bliža,bi rada samo vprašala,kako daleč je organizacija? Koliko in kdaj boste tekli? :?:
Pa ne sprašujem tokrat zato,da bi okrog vas skakala s pecivom :nono: , pač pa zaradi finančnih sredstev,ki ste mi jih nekateri že zaupali.
Še vedno so na varnem. :!:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA