prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 tinaz
Bom še tukaj povprašala; Znižane modele se da dobiti samo še v Savljah? Ta teden bi jih šla preizkusit, pa morda v ts sprobam 09 model infiniti, da sploh vidim, če mi odgovarja in katero velikost potrebujem. Najbrž kar 38. Jih je še kaj na zalogi (lanski modeli)?
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Če boš v nedeljo na Malem Kraškem maratonu me pocukaj za rokav pa se bova domenila za pomerjanje copatov itd.Okej!

ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
No tukajle še dodatne informacije oz. popravek tega kje bomo prisotni in kdaj!To je sedaj dokončen potrjen čas!Do nadaljnega seveda.Letos bomo prisotni na mnogih koncih slovenije skozi celo leto!
LJUBLJANA
TS ČOPOVA
Čopova 12

27.03.2009
Petek: 16 – 19

TS CITY PARK ( LJUBLJANA )
Šmartinska 152

28.03.2009
Sobota: 10-13

TS MARIBOR
Jurčičeva 4

10.04.2009
Petek: 16 - 19

TS CELJE

11.04.2009

TS NOVO MESTO

18.04.2009

Tu vam bomo pomagali z različnimi nasveti in dodatnim pogovori z vsakim zainteresiranim, ki ga bodo zanimali informacije o športnih copatah ipd. v zvezi z BROOKS-om!
Vabljeni ste seveda vsi!
Lahkoten korak vam želi eikpa BROOKS-a!
Uporabniški avatar
 TT1971
Loni napisal/-a:A si prebral vseh 9 strani? Močno dovomim, da so vsi na Racer modelih.

Sem resno vzel tvoj prijazen nasvet in sem prebral vse strani. Model Racer ST uporablja 14 članov, ena šprintarice, pa ened Burn, drugi Axiom. Od novih modelov pa še dva Adrenaline, ena Cascadia in celo dva Glycerin, ki so bile priporočene tudi mein in glej hudiča ena od zadnjih dveh si celo ti. Pa bi bila ja prijazna in napisala kakšen je občutek?
 luzr
Kaj pa moje Cascadia, a si jih tudi štel?
In Infinity?

Obojih modelov je bilo, po mojem vedenju, prodanih še nekaj...
Torej jih še kdo uporablja ;>.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
UF ULALAL toliko se jih je prodalo da je od lanske zaloge pardon november december in oktober ostalo samo še par parov CASCADIA IZPOD 40št. pa še nekaj malenkosti.Sedaj je pa tako ali tako nova roba prišla že na police TS Čopova, TS City park, TS Celje, TS Maribor, TS Novo Mesto in še in še torej lets goooo...
BROOKS
Uporabniški avatar
 lonely
.......pa aisha,MojcaZ,miciM.........pa Lenči svoj prvi marathon v Glycerinkah.....moja malenkost....
Uporabniški avatar
 dexi27
Tud jaz sem se odločil za nakup teh copat. Tkole sem naredl, v petek sem šel v TS Celje, seveda žal zamudil akcijo, ki je trjala v času tekaškega testa, ampak vseeno sem se odločil za nakup modela ST4 RACER. Pol pa dilema v nedeljo pa tekma v Gradcu ali naj imam stare al nove. Odločitev je padla in sem obul še nikoli nočene BROOKSice. Pritekel v cilj brez težav :D :D .

Nimam pripomb nad modelom ampak kaj več kot maraton pa ne upam pretečt v njih n oitak pa sem jih kupil v ta namen za polmaratone in maratone.

V glavnem men so vredu.
 MKC
v soboto mi je Tomaž svetoval pri nakupu copatov(imel sem probleme z žulji) in danes sem drugič tekel z novimi Infiniti (vsakič po 90min) in moram reči, da žuljev (zaenkrat) ni in upam da jih tudi ne bo. Do danes sem zadovoljen z nakupom.
Lp
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
MKC napisal/-a:v soboto mi je Tomaž svetoval pri nakupu copatov(imel sem probleme z žulji) in danes sem drugič tekel z novimi Infiniti (vsakič po 90min) in moram reči, da žuljev (zaenkrat) ni in upam da jih tudi ne bo. Do danes sem zadovoljen z nakupom.
Lp

Ja takole ti bom rekel imaš specifično stopalo in nogo ne v slabem smislu, da se razumemo :lol: !Ni ti lahko dobiti športnih copat za tebe zaradi samega narastišča!Copati so narejeni za cirka 600 - 800km če lepo tečeš in jih ne razsuješ:):)!
Upam, da se brž kje vidimo pa da še kako rečemo.!
Želim ti lahkoten korak, tako kot ostalim!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Da nekateri ne boste pozabili oz. da vas malo spomnim o vsem prihajajočem dogajanju!
Tukajle še enkrat ponovno prilagam možnost svetovanja pri nakupu športne opreme BROOKS oz. copatov na posameznih lokacijah TS.
Zato ste vsi vljudno vabljeni!

LJUBLJANA

TS NOVO MESTO

20.04.2009
Ponedeljek: 16-19

Popravljen je samo zadnji datum v Novem Mestu, kjer ne smemo manjkati :lol: :wink: !
Zato vam želimo obilico prijetnih trenutkov v športnih copatah BROOKS!
Lahkoten korak vam želi ekipa BROOKS!
Mimo grede za vse tiste, ki še niste imeli priložnost izprobati BROOKS-ovih copat.Imate sedaj v Novem Mestu priložnost in seveda dodatni nasveti, ki jih boste deležni ob nakupu le teh, ali samo ogledu:)!
Prijetne kilometre vam želim!
Nazadnje spremenil tomaz.zupancic, dne 19 Apr 2009, 15:51, skupaj popravljeno 2 krat.
 vlado
Jaz imam Brooks Glycerin 6 vendar tudi pri njih dobim žulje, na notranji strani stopala pod palcem.Zanima me, če se dobi Racer T 5 v širši izvedbi spredaj.Moram pa povedat,da je edina superga,ki me ne tišči v prstih (črni nohti).
Uporabniški avatar
 Gizoman
Lep dan vsem!

Mene zanimajo Brooks Adrenaline Walker. Po opisu bi mi odgovarjali za moje potrebe, toda nisem jih opazil pri nas. Kje bi jih lahko imeli pri nas, ker bi jih rad probal, ker ne vem ali mi bo odgovarjala UK 10 ali UK 10,5 številka? Če ima kdo že izkušnje z njimi pa bi prav prišla še kaka informacija o njih.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
vlado napisal/-a:Jaz imam Brooks Glycerin 6 vendar tudi pri njih dobim žulje, na notranji strani stopala pod palcem.Zanima me, če se dobi Racer T 5 v širši izvedbi spredaj.Moram pa povedat,da je edina superga,ki me ne tišči v prstih (črni nohti).

Kar se tiče RACER T 5 se dobijo v večji številki to pa tudi posledično v širši izvedbi.Ta tip superg se bo zaenkrat naročal po naročilu.Ker seveda ni toliko povpraševanja po njih.
Da se jih pa seveda dobiti samo če se jih želiš seveda:)!
Lahkoten korak vsem!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Da nekateri ne boste pozabili oz. da vas malo spomnim o vsem prihajajočem dogajanju!
Tukajle še enkrat ponovno prilagam možnost svetovanja pri nakupu športne opreme BROOKS oz. copatov na posameznih lokacijah TS.
Zato ste vsi vljudno vabljeni!

LJUBLJANA

TS NOVO MESTO

20.04.2009
Ponedeljek: 16-19

Popravljen je samo zadnji datum v Novem Mestu, kjer ne smemo manjkati :lol: :wink: !
Zato vam želimo obilico prijetnih trenutkov v športnih copatah BROOKS!
Lahkoten korak vam želi ekipa BROOKS!
Mimo grede za vse tiste, ki še niste imeli priložnost izprobati BROOKS-ovih copat.Imate sedaj v Novem Mestu priložnost in seveda dodatni nasveti, ki jih boste deležni ob nakupu le teh, ali samo ogledu:)!
Prijetne kilometre vam želim!
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA