prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 skorc
Upam, da je res kaj na tem. 8)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Čudno, da same francoske linke navajate :?:
Res zanimivo :shock:
prava stvarca :cast:
me zanima mnenje strokovnjaka "Klateža" :hack: ki zvrta vse podrobnosti in primerjave

Meni je pomembno, da se avtonomija baterije podaljša, kot sem razumel na 24 ur :?:
 wind
Na garminovi strani ni nič novega, torej še vedno samo govorice.

Zgleda prav luštna igrača, ampak jaz bi raje videl, da bi naredili uro, ki ne bo imela vgrajenega gps-a, ampak bo delala s katerimkoli bluetooth gps modulom, potem ne bi bilo več problemov z baterijo. ;)
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Zgleda zanimljivo...

Z nakupom bo treba počakat kaki 2 leti, da bo neka normalna cena.

Strinjam se z "wind"-om, da bi bilo boljše imeti GPS sprejemnik montiran nekje na telesu. Pri plavanju GPS itak ne bo funkcioniral, to je ugotovil že vsak uporabnik eTrexa, ki ga je kdaj potopil več kot 20cm v vodo - signali satelitov se enostavno zgubijo. Dobro, mogoče bi žabica še šla skozi, kravl pa definitivno ne... Kakorkoli, včasih je fajn imeti kakšno štoparico na roki tudi pri plavanju. Jaz trenutno uporabljam Sportcount Chrono 100 za 28eur :lol:
Uporabniški avatar
 klatez
Ker je ravno drugi april, pa še uradno: baje prihajata 310XT in 405CX. :wink:
http://garmin.blogs.com/
 bobsaap
Trenutno še ni nobenih točnih informacij glede teh ur v Sloveniji, edino kar se ve je, da se jih pričakuje v drugi polovici maja.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Saj sem vedel, da če kdo, potem je to @Klatez :D

Samo:-) napisal/-a: Jaz trenutno uporabljam Sportcount Chrono 100 za 28eur :lol:

Kje si pa to nabavil :?: :shock:
Uporabniški avatar
 klatez
Zdravc... :wink:

Si boš še video pogledal?

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/CVa45AuSKvo&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/CVa45AuSKvo&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Uporabniški avatar
ZdravkoC napisal/-a:Saj sem vedel, da če kdo, potem je to @Klatez :D

Samo:-) napisal/-a: Jaz trenutno uporabljam Sportcount Chrono 100 za 28eur :lol:

Kje si pa to nabavil :?: :shock:

Kar preko interneta na isti strani; plačal s PayPal; zadeva je bila na mojem prstu v 5 dneh. 8)
Res je dobra stvar;jaz sem brez tega v bazenu popolnoma neprišteven :lol: .
Uporabniški avatar
klatez napisal/-a:Zdravc... :wink:

Si boš še video pogledal?

Luštkan video... Me je vzpodbudil, da sem zadevo le malo pobližje pogledal. Na spec. pri Routes piše 0 :?: :evil: Kaj je zdaj to :?:
V 305ko si lahko napokam 50 poti iz Map Sourca. Jaz nisem neprišteven samo v bazenu, rabim "rute", da se ne zgubim v "betonski džungli" Celja in Ljubljane, ko kolesarim na morje :lol:; včasih pa tudi za Pohorje :oops:

Zakaj gre Garminovcem ta zadeva tako na živce? Poti (Routes) ne podpira tudi večina njihovih Nüvijev, pa bi v avtu tudi fajn prišle....

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA