prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

MATE
Zdravo,

V nedeljo nameravam odteči 6 krogov okoli Blejskega jezera, počasen trening, kot pripravo na Beograd. Štratam okoli 9 ure. Če je kdo za, se lahko pridruži.

pozdrav,
Ivan
Uporabniški avatar
 Tedi
Škoda da tako pozno štartaš... Ene par nas drugače trenira že od decembra vsako nedeljo okoli jezera :D
No tudi kakšno soboto skupej spravimo :P
Sedaj, ko se je ura premaknila štartamo ob 7:00 iz zdraviliškega parka v smeri urinega kazalca. Ponavadi delamo po 4 kroge, mislim, pa da bomo v nedeljo naredili 5.

Povej iz kje štartaš in kakšen krog lahko skupaj naredimo :wink:
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Tudi jaz še razmišljam kam bi šel v nedeljo tečt. Lepo vreme bo. Tud blejsko jezero ni slaba izbira, samo jaz razmišljam o kakem gorskem teku. Bomo videli.
Uporabniški avatar
 Radolca
ojla, jutri se bom patudi jaz vitezom pridružil, damebodo malo gnali okoli jezera :!:
Uporabniški avatar
 Tedi
MATE napisal/-a:Štartam pred hotelom Park, okoli 9. ure. Vreme bo polpoletno že:), tako, da bodo pogoji super:).

Če se srečamo, te pocukam za rokav :wink: no al pa ti nas :lol:

Radolca napisal/-a:ojla, jutri se bom patudi jaz vitezom pridružil, damebodo malo gnali okoli jezera Exclamation

O pozdravlen, že en cajt nismo skupaj tekli... kolk jih pa nameravaš ?

No sej boš jutri povedal, pa da še kakšno rečemo ... 8)
Uporabniški avatar
 skrb
Oj!
Med tednom z veseljem opravim kakšen trening okoli jezera. Posebno lepo je proti večeru ali pa tudi ponoči , kajti luči je dovolj.
Ob nedeljah me pa potenje in kroženje med nedeljskimi sprehajalci ne vleče.
Ponavadi se vleče prava procesija od Parka proti Zaki .
Zato sem jo danes raje ubral proti Bodeščam in Ribnem .
Kljub temu vam zavidam današnjih 4 ali več krogov ob jezeru . Verjetno je bilo današnje vroče vreme bolje prenašati ob vodi.
Ob jezeru se torej srečamo kadarkoli od ponedeljka do petka , ko je to res naš teren.
Pozdrav :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Radolca
jaz sem z "najšibkešim" vitetom danes odtekel "le" 4 kroge in je bilo super :!:
s tekom se pa začne ob sedmih, ko so na "cesti", tako kot danes, samo še ponočnjaki :!: ne pa potem, ko tistih ne vem koliko stopinj Farenheita naredi iz tekača "zgibanko" :shock:
Uporabniški avatar
 Tedi
Izy napisal/-a:...
Sedaj, ko se je ura premaknila štartamo ob 7:00 iz zdraviliškega parka v smeri urinega kazalca.

:oops: sem nepremišljeno napisal, tečemo v obratni smer...
kadar grem sam pa drži prvotno napisano 8)

MATE smo te 9:01 iskali pod Parkom pa te nismo zasledili ... No sej je lahko bila kakšna minuta čez, ker cerkveni zvonik se mi zdi da malce zaostaja in je ravno 9 odbila...

Če še kdaj prideš pa veš kdaj in kje nas najdeš :wink:

Radolca napisal/-a:jaz sem z "najšibkešim" vitetom danes odtekel "le" 4 kroge in je bilo super

Sam bi res lahko šla 5 :roll: :lol:
Sem mislil še enega naredit skupaj z MATE, pa kot kaže sem ga za mišjega falil ... no pa se je na koncu izkazalo, da je bilo še bolje tako.

Radolca, dobra družba pa pridruž se še kdaj, da ne bom vedno "najšibkejši" :lol:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
skrb napisal/-a:Ob nedeljah me pa potenje in kroženje med nedeljskimi sprehajalci ne vleče.
Ponavadi se vleče prava procesija od Parka proti Zaki .

točno! vikendi res niso primerni za tekanje tam okrog.

jaz sem včeraj raje zgodaj vstala in bila ob 7.30 že na Brdu, pred 8.30 že zaključila "krog", na Bled pa kasneje šla samo k tašči na kosilo :twisted: :wink: . bolje a ne?! :twisted:
Uporabniški avatar
 Tedi
metkamarjetka napisal/-a:točno! vikendi res niso primerni za tekanje tam okrog.

jaz sem včeraj raje zgodaj vstala in bila ob 7.30 že na Brdu, pred 8.30 že zaključila "krog", na Bled pa kasneje šla samo k tašči na kosilo :twisted: :wink: . bolje a ne?! :twisted:

Se ne morem strinjati :roll: Če bi bila ob 7:30 na Bledu ne bi naletela na kašno procesijo :wink: Da ob 7:00 ne govorim :lol:

Se pa strinajm, da po 9:00 je pa na "lastno odgovornost" 8)
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Izy napisal/-a:
metkamarjetka napisal/-a:točno! vikendi res niso primerni za tekanje tam okrog.

Se ne morem strinjati :roll: Če bi bila ob 7:30 na Bledu ne bi naletela na kašno procesijo :wink: Da ob 7:00 ne govorim :lol:

Se pa strinajm, da po 9:00 je pa na "lastno odgovornost" 8)

za enkrat se bom kar Brda "držala" :wink: .

enkrat samkrat sem tekla okrog BL jezera (čeprav sem tam vsaj 1x tedensko)...... ne, hvala :!: :evil: res pa je, da sem bila že v tistem tajmingu "na lastno odgovornost" :oops:
Uporabniški avatar
 Radolca
jaz bom pa še "ovale štepal" z vitezi, so ta pravi deci :!:
pa lepo je iti na zasluženo pivo v nedeljo ob devetih zjutraj :!:
pa še brezplačno tortico dobiš, če ne "uideš" pred pol deseto uro
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Radolca napisal/-a:pa lepo je iti na zasluženo pivo v nedeljo ob devetih zjutraj :!:

:shock: moreš imet pa kar dobre veze, da ti s pivom postrežejo že ob 9h :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA