Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

spela*
Gregor Bizjak napisal/-a:
INOT napisal/-a:Prireditev ima eno pomanjkljivost. To bo verjetno edina prireditev kjer dobi nagrado samo zmagovalec. Kakšen smisel se ima potem mučiti 8 ur, če si na koncu recimo drugi ne dobiš nič.
Očitno bo spet nekdo mastno zaslužil...

Haloooo zadeva je dobrodelna

No, no ... Jaz pa Inotovih pomislekov ne bi kar tako zavrnila.
Kakšni so pogoji, da se neka prireditev vpiše med dobrodelne?

V razpisu teka piše le, da bo Rdečim noskom namenjen "del prijavnine". Kakšen je ta del? Polovica? Petina? En odstotek? :roll:
A je kdo v stiku z organizatorji?
Uporabniški avatar
 maark
1. Gregor Bizjak
2. grb (Gregor Baš
3. maark
4. Vencelj (Šturm Vencelj)
5. bla_k (Blaž Kölner)
6. Laufer (Savo Gorečan )
7. sinisini (Matej Sinigajda)
8. Classix (Matjaž Karoli)

3.maark(Anže Marolt) :wink:

Slika
Slika
Uporabniški avatar
 vanja
ZdravkoC napisal/-a:
vanja napisal/-a: :oops: V Biel bom šla, ko bom velika. Zdaj vam pravim ultrašem še do kolen ne sežem! :P

Vanja, ti nikoli ne boš velika, ker si mala punčka :D
Da si prava ultrašica, ve vsak, kdor zadosti dolgo bere TF :shock:
Za Biel pa samo Mitjeku namigni, pa bosta že prijavljena :wink:
Na Čazmi sem te letos pogrešal :roll:
si vedla, da ni moke, pa nisi prišla :?:

Zdravko :D Si me razkrinkal glede fraze "ko bom velika" (tega se poslužujem za udobno prestavljanje v nedogled) in glede Mitjeka (imam neznansko srečo, da se Mitja navduši nad istimi podvigi, kot jaz)!
Glede Biela se pa žal res še ne počutim zrele. Sej vem, da je vse v glavi, čuj, ampak očitno v moji glavi še ni 100km :oops: Pa kak žganc (manj) bom morala še pojesti. In seveda še kak km odteči.
Okrog Čazme sva imela druge plane, ki se pa se morda sploh ne bodo uresničili (čakamo razmere v hribčkih... :( ). Se pa v omari še zdaj valja kak kg moke Farina... :D
Se vidimo na Formaratonu! A če bom pridna, odtečeva kak krogec skupaj? 8)

LP vsem!
Uporabniški avatar
 50cent
Evo, tudi jaz se bom narisal na štartu in probal opraviti en dolgi trening, da vidim če se mi je poškodba sanirala v mejah normale. Motivacijo imam, po listi prijavljenih vidim, da mi dobre družbe tudi ne bo manjkalo tako da je uspeh zagotovljen :) .

Se vidimo, do takrat pa lep pozdrav :) .
Uporabniški avatar
 Vreme
50cent napisal/-a:Evo, tudi jaz se bom narisal na štartu in probal opraviti en dolgi trening, da vidim če se mi je poškodba sanirala v mejah normale. Motivacijo imam, po listi prijavljenih vidim, da mi dobre družbe tudi ne bo manjkalo tako da je uspeh zagotovljen :) .

Se vidimo, do takrat pa lep pozdrav :) .

O to pa me veseli, držim pesti, da je poškodba sanirana!!!!
Uporabniški avatar
 marčni zajec
nam (bivši zupaniči) pa je dosedanji sponzor obrnil hrbet, ampak smo pravočasno našli drugega. bomo tudi prišli.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Sem se prijavil. Lahko se pridružim tudi kakšni ekipi. Obljubim prispevek v dolžini maratona, več pa bomo videli. :wink:
Uporabniški avatar
 Laufer
Bravo Razy :lol: , samo če ga boš tako žgal kot v Sežani, bom kar nekaj krogov za teboj.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
vanja napisal/-a: Se vidimo na Formaratonu! A če bom pridna, odtečeva kak krogec skupaj? 8)

Z veseljem, čuj ... punčka ... :wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
50cent napisal/-a: Se vidimo

Se vidimo :shock: :wink:
Uporabniški avatar
 50cent
Ja res je, se vidimo....pa bo kar bo.... :wink: .

Lp :) .
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Laufer napisal/-a:Bravo Razy :lol: , samo če ga boš tako žgal kot v Sežani, bom kar nekaj krogov za teboj.

To bova pa še videla. Da nama ne bo prehudo, bova menda celo v isti ekipi. Ima Razy tajne veze :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 izzardly
Ženska ekipa bo Chickita&TF, a se še ni zbralo 8 tekačic. :(
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA