Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Barb
Kdaj je zadnji dan za prijavo?
Uporabniški avatar
 THOMAS
Mislim da je 10.avgust, če se prijaviš do 31.julija pa je prijavnina cenejša(26E)

Lp Mare
Uporabniški avatar
 MajdaPR
Tako, upam, da bo praznovanje Mihovega rojstnega dne dobro. :lol: Uspela sem prijaviti vse tri. Z Mihom bova tekla 21km, Mirko pa 10. Razmisaljamo, da bi sli v Celovec ze dan prej.

Zanima me, ce kdo iz Foruma pozna kaksen CAMP v blizini startnega mesta. :cast1:?????
Uporabniški avatar
 jcerni
Kamp Celovec (Europapark), ki je ob vrbskem jezeru na Z Celovca. Tu tudi delijo številke. Tu v bližini je tudi železniška postaja, kjer se lahko odpeljemo brezplačno do Vrbe(glejte sliko 1).

Slika 1: Camping Wörthersee
Slika
Spletna stran =
http://www.campingclub.at/ergebnis.cfm?mapp=klagenfurt+see&suchort=&go.x=0&go.y=0

Kamp Auen (Log) nekaj km od Vrbe (start teka), na drugi strani kot gre avtocesta proti Beljaku oziroma tek iz Vrbe v Celovec (glejte sliko 2).

Spletna stran =
http://members.aon.at/weisses.roessl/english/e0homepage.htm

Slika 2: Kamp Auen (Log)
Slika
Nazadnje spremenil jcerni, dne 01 Avg 2004, 22:45, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
 MajdaPR
:lol: Hvala!
Camp v Evroparku bo odlicen, ce bo le prostor, ob tolikskni udelezbi :roll:.

Torej za prevzem stevilk ne bo problema :clap:.
Kar se pa tice dokazil o placilu, se da stiskati na papir tudi prijavo po internetu :hack:. Vsaj jaz sem tako naredila :idea: .
Konec tedna se :driver: na dopust in bomo :lauf: ob morju do sredine avgusta.
Po 16. 8. pa se dogovorimo o podrobnostih.

Dober :lauf: vsem!

Majda
Uporabniški avatar
 Matevz
Camping Strandbad Klagenfurt - ko je bil Ironman se je še našlo kakšno mesto, čeprav ne prav veliko.

Dobro je, da kakšen dan prej telefoniraš za info:
0043-463-21 1 69

Pred par leti, ko smo hoteli iti za Ironman v camp, je bil namreč poln.

Drugače pa je zelo ugodno pozicioniran. Pa še žetone za kopanje v kopališču dobiš na recepciji.
Uporabniški avatar
 jcerni
Vse pomembne informacije o teku v Celovcu najdete na spletni strani http://www.kaerntenlaeuft.at/.

Informacije o prevozu obleke iz Vrbe do Celovca najdete na spletni strani http://www.kaerntenlaeuft.at/, rubrika FAQ = pogosta vprašanja, vprašanje: "8) Gibt es eine Kleiderabgabe/Kleidertransport?"

Obstaja pa prospekt o tem teku tudi v slovenskem jeziku na spletni strani http://www.kaerntenlaeuft.at/docs/ktn-lauft-slo.pdf . Istega dobite tudi po pošti in dopis o vaši številki, mestu prevzema ipd.

Slika

Kot je bilo razbrati, bodo možne prijave tudi v soboto, 21. 8. 2004 v Metnizetrand (running city, kjer bodo delili številke). Štartnina pa bo 35 EUR. Vendar preverite to informacijo na spletni strani.
Nazadnje spremenil jcerni, dne 01 Avg 2004, 22:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 jcerni
Prevoz iz Celovca - npr. železniška postaja v Europaparku oz. Running cityju - do Vrbe bo brezplačen. Vozili bodo izredni tekaški vlaki.

Organiziran bo tudi prevoz obleke iz Vrbe na cilj teka v Europaparku (glejte sliko).

Slika

Slika proge v Celovcu je prikazana spodaj.

Slika

Predlagam, da se vsi nastopajoči zberemo v nedeljo, 22. 8. 2004, v Celovcu, ob 6:30, na železniški postaji v Europaparku (Running city - glejte sliko zgoraj) in se z vlakom odpeljemo proti Vrbi . Kaj menite?:?:
Nazadnje spremenil jcerni, dne 13 Avg 2004, 13:39, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
 THOMAS
A ni 6:30 mal zgodi..
Start je šele ob devetih...
Kdaj bo pa treba pol it iz Ljubljane???
Uporabniški avatar
 jcerni
Štart teka je ob 9:00h v Vrbi (Velden).

Potrebovali bomo naslednji čas:

- čakanje na vlak = 0:15h
- vlak Europanpark - Vrba in hoja
iz ŽP do štarta = 0:45 h
- za oddajo obleke in ogrevanje = 1:00 h
- skupaj = 2:00h

Najkasneje bi se lahko odpeljali iz Europanparka ob 7:00 ali ob 7:30. Računati pa je potrebno, da bo na postaji ogromno ljudi, ki bodo čakali na vlak in bodo polni.
Nazadnje spremenil jcerni, dne 02 Avg 2004, 12:36, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 obi
Jaz sem se tudi že prijavil. :D Sem kandidat za skupni odhod v Celovec. Lahko tudi peljem.

lp obi
Uporabniški avatar
 tini
obi napisal/-a:Jaz sem se tudi že prijavil. :D Sem kandidat za skupni odhod v Celovec. Lahko tudi peljem.

lp obi

Tudi jaz sem za to, da se malce povezemo glede prevozov. Bomo dorekli na naslednjih tekaskih prireditvah (Zagorje, KG..)

LpTini
Uporabniški avatar
 MihaPR
eno vprašanje, imamo eno prijavo za 21 km, vendar je zaradi poškodbe prosta, ali je mozno zamenat udeleženca oz. ce je se kakšen udeleženec, ki bi se rad prijavil se lahko zmenmo :)
kr na mail oz. ZS :)
lp,miha
Uporabniški avatar
 jcerni
Najemnina Chipa

Brez lastnega ali najetega chipa ni izmerjenega časa. Če nimamo lastnega chipa, je potrebno ob dvigu štartne številke plačati 28 EUR, od tega je 25 EUR kavcije in 3 EUR najemnine. Kavcijo ob vrnitvi chipa na cilju, dobimo nazaj.

Slika

Če pa ne vrnemo chipa, ostane naš in ga lahko uporabljamo na tekmah, kjer se uporablja Champion chip. Potrebno pa je po e-pošti ipd. sporočiti lastniku chipa, da smo ga vzeli zaradi registracije.

Organizatorju teka pa je vedno potrebno poslati številko, ki je napisana na chipu (glejte sliko). Če boste chip vzeli v Celovcu, ga boste kupili od firme Pentak Timing. Lahko ga pa kupite tudi od Timinga Ljubljana, kjer boste dobili tudi nalepke z vašo številko teka. Jaz sem ga vzel na dunajskem maratonu od Pentaka, vendar nalepk mi niso nikoli poslali, čeprav so obljublali. Vendar vprašanje, kakšen praktični pomen imajo te nalepke, saj lahko ročno napišemo našo številko.

Slika
V mojem primeru je to
DF -0FKH2. Treba je paziti v mojem primeru, da ne zamenjam ničle z o-jem, ker potem stvar ne funkcionira
Nazadnje spremenil jcerni, dne 16 Avg 2004, 12:53, skupaj popravljeno 2 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA