Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 milkec
a mogoče ve kdo kako je z 10km tekom, ker me je ravno zadnjič nekdo spraševal po tem!
Uporabniški avatar
 jcerni
V Celovcu so na sporedu naslednji teki:

- polmaraton,
- štafetni polmaraton,
- one viertel- marathon - to je verjetno 10 km - glejte
sliko spodaj,

- nordic walking challenge,
- družinski tek,
- otroški tek

Slika

Poglejte na skico proge zgoraj, kjer je označen štart tega teka.

V Avstriji imajo veliko tekmovanj v Nordijski hoji. Ali kdo podrobneje pozna to zvrst tekmovanja? Sam sem videl nekaj slik, ko hodijo s palicami po ravnini.
Uporabniški avatar
 milkec
A bi mi lahko na hitro to prevedel, ker sklepam, da znaš mnogo bolje nemško kot jaz. V bistvu me zanima, če je tudi za njega interesantno tisti vlak ob 7.00 zjutraj in podobno...

Pa ful hvala za vse infote!
Uporabniški avatar
 jcerni
Gre se na isti vlak za Vrbo, s to razliko, da se mora izstopiti v kraju Portschach. To je nekako na pol poti med Celovcem in Vrbo. Potrebno je gledati skozi okno vlaka, kje je postaja s tem napisom.

Zagotovljen je transport opreme iz Portschacha v Celovec. Prijavi se s pomočjo prijavnice, ki se dobi na spletni strani ali v Running Cityju. Dobi se majica.

Prijavi pa se lahko tudi v petek 20. in soboto 21. avgusta v Running Cityju, vendar je štartnina za 5 EUR višja . Za ta tek znaša štartnina 20 EUR, v prej omenjenih datumih pa 25 EUR, treba pa je računati tudi na chip.
Uporabniški avatar
 milkec
jcerni napisal/-a:Prijavi pa se lahko tudi v petek 20. in soboto 21. avgusta v Running Cityju, vendar je štartnina za 5 EUR višja . Za ta tek znaša štartnina 20 EUR, v prej omenjenih datumih pa 25 EUR, treba pa je računati tudi na chip.

ful tnx, saj prijavljen je že, pa potrjen tudi
Uporabniški avatar
 MihaPR
Se preštejemo kdo vse gre?

Tukej 3je udeleženci

MihaPR
MajdaPR
MirkoPR

plus support team (beri masaža :D)
Binch
Nazadnje spremenil MihaPR, dne 17 Avg 2004, 19:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tini
4.tini
Uporabniški avatar
 jcerni
6. jcerni
Uporabniški avatar
 milkec
7. milkec

baj de vej, jaz bom verjetno v petek šel v Celovec po številke, pa se naj javijo tisti, za katere naj dvignem številke. Gre se predvsem zaradi tega, da bi bilo dobro, da bi imel kakšno potrdilo o prijavi in plačilo ter štartno številko, da ne bi imel gor preveč težav.
Uporabniški avatar
 obi
8. obi

jaz še premišljujem, da bi šel gor v soboto in tam kampiral. V četrtek bom siguren.

Milkec če grem gor v soboto lahko številke dvignem tudi jaz.

lp obi
Uporabniški avatar
 THOMAS
9.Mare
10.Tone
11.Dean
12.Janez

To je moja ekipa Abanke!
Uporabniški avatar
 milkec
obi napisal/-a:Milkec če grem gor v soboto lahko številke dvignem tudi jaz.

Meni je prav! Samo vseeno bi bilo dobro zbrati vsa potrdila, da ne bi bilo težav pri prevzemu!
Uporabniški avatar
 obi
V soboto grem sigurno v Celovec. Vsi ki želite, da vam dvignem številko mi pošljite po mailu potrdilo, ki dokazuje vašo prijavo na maraton, da ne bo pri prevzemu številk težav. Od tistih, ki nimate svojega čipa pa bi potreboval še kavcijo za čip.
V Celovec ne bom šel pred poldnevom, tako da se lahko dobimo tudi v soboto dopoldan.

Za nedeljo pa predlagam, da obvelja predlog JCernija. Ob 06:30 na želežniški postaji europapark.

Dosegljiv pa sem tudi na GSM. Številka je v temi kontaktni podatki članov.

lp obi
Uporabniški avatar
 jcerni
Strinjam se za 6:30 na postaji Europapark.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA