prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 raziskovalec
Štartam iz običajnega mesta danes ob 17:15 Golourh s svojo zaenkrat še skrivno (al pa tudi ne :wink:) z-mešano trojko (trening za žico press, s poudarkom na ogledu znanega klanca). :juhuhu: :lol:
Nič se ne hvalim. samo to sem hotel reči, da me tako ob 18:00 ne bo na startu/cilju. Pa tudi ob 16.15 ne. Bom pa menda v cilju hkrati s tistimi, ki greste klasično Golado ob 18:00.
Skratka toplo je in in tečem k zamorc. :wink: :shock:
 luzr
Loni napisal/-a:A pride tudi kdo, ki deluje na sloumoušn?

Samo vlečem s prejšnje strani.
Verjetno pred 20. uro ne bo nič.
Uporabniški avatar
 Sončka
dannae napisal/-a:upam, da se danes pojavim tudi v cilju..... :shock:

pozdravček
d

Ja Dannae jaz sem že mislila, da si že sploh nehala tečt. Dobrodošla nazaj!!
Uživajte....
Uporabniški avatar
 dannae
Sončka napisal/-a: Ja Dannae jaz sem že mislila, da si že sploh nehala tečt. Dobrodošla nazaj!!
Uživajte....

sončka, sej to sem tud jaz mislila do prejšnjega petka :rol:

hvala

o uživanju bomo pa kdaj drugič... dons se gremo matrat... ;)
Uporabniški avatar
 Laufer
Ker očitno na Goladi ni več SOFTIČEV :shock: , sem se primoran pridružiti zmešani trojki in podati šefu, ki bega po svetu in je preveč zares vzel ime naše trojke, poročilo o pripravah in pripravljenosti konkurence. :twisted:
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
Laufer napisal/-a:Ker očitno na Goladi ni več SOFTIČEV :shock: , sem se primoran pridružiti zmešani trojki in podati šefu, ki bega po svetu in je preveč zares vzel ime naše trojke, poročilo o pripravah in pripravljenosti konkurence. :twisted:

8) Na tem mestu sem sklenil, da bo glede na povedano potrebno iz predala potegnit eno knjigico z naslovom "specjalni rat" in začet ukrepat skladno z njeno doktrino. :P Hmm, hmm, jako poučno branje... Srečno! :twisted:

Lp, Jusuf
Uporabniški avatar
 Laufer
Bila je res težka :cry: . Ker je tudi Bobra zanimalo, je prišel v cilj pogledat, kako je s konkurenco in bil tudi on malo zmeden. Jusuf v zimski opremi, Razy standardno, Dannae pa s njenem stilu z nekaj krpicami na sebi. Prav tako sta si moška člana ekipa oprtala velika nahrbnika, tako kot da bi šli na piknik ne pa tečt.
Vseeno sem ugotovil, da se bomo morali pošteno potruditi, da jih premagamo. Vseeno smo skromni, naš cilj je, da gremo po medaljo :twisted: (tisto za udeležbo :oops: ).
Ker sem se preveč zapihal v tisti klanec (ter da bi pred konkurenco skril mojo trenutno pripraljenost :wink: ), sva s Tinijem ubrala malo krajšo varinato in se na cilj vrnila po standardni progi Golade in nabrala 15,4 km.
Seveda sva, ko sva bila sama, takoj malo pospešila, saj je težko teči z zategnjeno ročno :lol: .
Glede na vse skupaj, ugotavljam, da bo treba po nasvet k speli*, kako uničiti nasprotnika.
Kje pa so slike :roll:
Uporabniški avatar
 bobr
Laufer napisal/-a:Vseeno sem ugotovil, da se bomo morali pošteno potruditi, da jih premagamo. Vseeno smo skromni, naš cilj je, da gremo po medaljo :twisted: (tisto za udeležbo :oops: ).

A je kdo kdaj rekel da "tekmujemo" z goladno ekipo? če je temu tako pol itak veš da zmagamo, nimajo šans :).
Laufer napisal/-a:Kje pa so slike :roll:

Tudi mene zanima :roll:.
Uporabniški avatar
 june
a danes kdo pride? Men se zdi da je četrtek...
 spela*
june napisal/-a:a danes kdo pride? Men se zdi da je četrtek...

Pridemo, pridemo. Ob šestih. :wink:
Uporabniški avatar
 june
Super... se vidmo :)
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Se vidimo ob 18:00. danes grem počasiiiii.
še bolj kot ponavadiiiii.
Uporabniški avatar
 Sončka
raziskovalec napisal/-a:Se vidimo ob 18:00. danes grem počasiiiii.
še bolj kot ponavadiiiii.

A da gre še bolj počasi... :D :wink:
 spela*
spela* napisal/-a:
june napisal/-a:a danes kdo pride? Men se zdi da je četrtek...

Pridemo, pridemo. Ob šestih. :wink:

Ali pa tudi ne. :cry:
Na tesno bo šlo tole ... :?
Uporabniški avatar
 june
Razy, a ti prideš? ...se bojim, da bi sama zaradi nepoznavanja terena odtekla Golourh v kontra smer :oops: ...pa danes nekako nisem razpoložena za ta podvig :(
  • 1
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA