Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Classix
Tudi jaz bom začel ob 10:00. Sicer pa je današnji dan prelep za poležavanje, zato sva z mlajšim prestolonaslednikom obiskala traso Formaratona. Ker pa slika pove več kot 100 besed...izvolite.

http://picasaweb.google.com/karoli.matic/Formaraton#

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 še1PR
@Classix: :cast: :cast: :clap: :clap:

Hvala!!!!
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
@Classix superca hvala!

Bi pa rad videl tistega ki bo tam po ene 4 urah še vedno govoril o "rahlih klančkih" :lol: , ja vsekakor bo fajn razgibano in zanimivo.
 nana
Uroš Sobočan napisal/-a:@Classix superca hvala!

Bi pa rad videl tistega ki bo tam po ene 4 urah še vedno govoril o "rahlih klančkih" :lol: , ja vsekakor bo fajn razgibano in zanimivo.

:shock: Meni se je tisto "nekaj" na Sladkih6 vedno bolj dvigovalo... Pa ni bilo potrebno 4 ure čakat :lol:
Uporabniški avatar
 sinisini
:arrow: Classix tole je bilo pa zelo poučno...prva liga
:arrow: Sicer sem se parkrat zgubil :D :D :D ....
:arrow: Classix se te držim par krogov...potem bo lažje :D :D
:arrow: Pot pa je vsekakor zelo zanimiva.....odlično

:arrow: Komaj čakam štart......

:lauf:
Uporabniški avatar
 Vreme
Upam samo, da se ne bomo izgubili. Kar pa se tiče klancov, bodo ti po parih urah kar strmi :?
Uporabniški avatar
 PeterM
Clasix, hvala ti za tole :clap:
Se bo na vsak krog nabralo kar nekaj višinskih metrov.
Pa še vrteli se bomo okoli svoje osi. Po nekaj urah ne bo več
prav lahko. Tudi sam bom začel ob 10:00.
 klopotec
Kaj si ti nor. Kako lepo okolje. Ampak nisem več prepričan da bom spravil skupaj 60 km. Ogromno ovinkov. Lahko da začnejo opozarjati kolena in potem so ovinki prav nadležni.
Vsega bo, lepega okolja, lepega vremena, starih znancev iz Sladkih6.... Zdaj si samo še želim, da zjutraj najdem mlekomat v Medvodah in da vmes popijem kak bananin mlečni frape. Te bo pa že nekak šlo. Noga je pa tudi že boljša.
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
klopotec napisal/-a:Kaj si ti nor. Kako lepo okolje.

Hja to pa res... vsaj nekaj kar me spominja na rodno Prekmurje :) (no pa tudi Rožna je bomba) -> Zeleni biser

klopotec napisal/-a:Vsega bo, lepega okolja, lepega vremena, starih znancev iz Sladkih6....

Točno tako in najboljše je da se bomo meli fejst fajn pa še marsikaj dobrega zase in za druge bomo storili!
Se vidimo!

p.s. upam da bom mel čas ker te moren enih par stvari pijtate :) (garmin)
 bojanm
Prijavljen,pridem ne vem točno kdaj?
Ta dan imamo tudi vsakoletno čiščenje Ljubljanice,
najprej malo počistimo pri Urški in Povodnem možu,
potm pridem(upam,da se bo išlo) pa en mal tečt,se vidmo.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic

:wink:
Nekdo je rekel lako čemo mi to ha,ha.Dobr si to napisal.Po 4 urah bo vsak klanček odveč:):)¨!
Se vidimo tam kjer bo fletno!
Lahkoten korak vam želim!
Uporabniški avatar
 Gregor Bizjak
tomaz.zupancic napisal/-a:

:wink:
Nekdo je rekel lako čemo mi to ha,ha.Dobr si to napisal.Po 4 urah bo vsak klanček odveč:):)¨!
Se vidimo tam kjer bo fletno!
Lahkoten korak vam želim!

ja tega frajerja bi pa res rad poznou :cenz:
Lep dan vsem skupaj
Uporabniški avatar
 pajo
Care super si tole naredil. Prvih par krogov mi bo še zanimivih.... Okolica super se vidimo.
 And®ej
Classix.
Super si to pofotkal. Vendar se mi zdi, da si šel malo predaleč proti rožni dolini. Po zemljevidu na uradni strani bi moral za tivoljskim gradom zaviti levo navzdol.

LP
Andrej
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Upam, da bo proga dobro označena :shock:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 23