Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 whitto
Dodajam še traso proge, za tiste, ki pri nas še niste bili:

Slika
Uporabniški avatar
 bojanu
Zanima me točna dolžina proge okrog jezera, saj se mi zdi 12 km malo dosti a še vseeno bližje resnici kot 10 km, kot je bilo v najavah prejšnja leta :shock:
Uporabniški avatar
 bosin
Dobrih enajst km
Uporabniški avatar
 žure
Mene pa zanima, kolikšna je ponavadi udeležba in kako je poskrbljeno za parkiranje?
LP
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
hja ZURE s parkiranjem pa saj veš kako je bol ko greš proti onem koncu, bolj te želijo podmazati z raznimi preparati.Tako, da si na koncu kar finančno ožet :wink: :wink: :lol: .
No ja šalo na stran, upam samo da ne boste plačali parkirnino.Saj spodobilo bi se kajne.Glede na to da smo tekaši tudi neke vrste promotorji posameznega kraja in organizacije.
No ja saj boste videli.Ker jaz takrat pa bom imel že drugi dan teka po E-6 poti, če ne bo kaj prišlo vmes.
nasvidanje tekaški navdušenci.
Uporabniški avatar
 whitto
zure napisal/-a:Mene pa zanima, kolikšna je ponavadi udeležba

Udeležba lani je bila 182 tekmovalcev. Kako bo letos, bomo videli. :wink:
zure napisal/-a: in kako je poskrbljeno za parkiranje?

Glede parkirnine še potekajo pogovori, zaenkrat kaže, da boste parkirali po principu "znajdi se sam":cry: , lahko pa da se bomo bolje dogovorili. :?:
:arrow: Vsekakor pa je bolje, da pustite avto na parkirišču, ker naši redarji vestno kaznujejo napačno parkirana vozila!
LP
Uporabniški avatar
 bosin
Lani je na "skrajšani verziji" teklo malo čez 200 tekmovalcev vseh starostnih in hitrostnih kategorij, torej lahko sklepamo, da jih bo letos, glede na to, da je tek okrog jezera bistveno lepši in zanimivejši, prišlo še nekaj več.Če bo le vreme primerno.
Parkiranje oziroma plačevanje le-tega pa je ,bolj kot ne , prepuščeno iznajdljivosti posameznika in dobri volji ter malo "milejšemu" kriteriju krajevnih redarjev. :?:
Uporabniški avatar
 Dule
whitto napisal/-a: Vsekakor pa je bolje, da pustite avto na parkirišču, ker naši redarji vestno kaznujejo napačno parkirana vozila!
LP

No jaz menim, da parkiranje mora organizirat in vodit organizator prireditve, redarji pa morajo usmerit in razporedit po parking mestih vse sodelujoče ne pa da čakajo, da bodo vestno kaznovali napačno parkirane :evil: .
Do sedaj nisem plačal še nikoli parkirnine za sodelovanje na teku in verjamem, da bo tudi tu tako zoorganizirano 8) !
Uporabniški avatar
 Tuareg
Kolikor mi je znano, lansko leto ni nihče težil zaradi parkirnine. Na
parkirišču pri "skalci" je bilo dovolj prostora, res pa je, da je bil v tem
času aktualen požar na Komarči in s tem posledično kakšen turist manj...

Je pa tole sila smešno :lol: :lol: :lol: in :cry: :cry: :cry: hkrati, da se
ta problem parkirnine in parkiranja običajno aktualizira z Bohinjem in bližnjim Bledom.

Sam nikakor ne mislim polnit občinskih proračunov s plačevanjem
parkirnine. Naj si občinarji napolnijo svoj budžet na drug način, in ne
s skubljenjem tekačev, ki se pripeljejo tudi od daleč in plačajo še štartnino.

Upam, da bo tudi letos tek potekal brez grenkih priokusov, v nasprotnem
primeru pa grem rajši v "turistično manj razvite kraje", kjer sem že bil
(in bom zagotovo še) sprejet na prijaznejši način kot pa od "pajaca" s
kasir malho.
Uporabniški avatar
 Staša
S kom se torej vidimo? (verjetno... :? )

mmm, pol pa kopanje!
Uporabniški avatar
 tool
AAAAAAAAA!!! (ja, jz tut pridem) :twisted: pa mojcej77 tut.. mi je neki omenla :roll:

edin kar me zaenkrat muči, je prevoz. če gre kdo iz CE regije al pa če se da da me pobere kaki mariborčan, pole kul.. drugač znam ap pridet tut do lj pa se pole tam komu priklučim ;)

glede na mojo kondicijo, pa bom raje pol poti prehodo al pa kej :oops: :P

btw, ka se pa poleg analize še dogaja po teku? a mi pride oranzni_slon za backvokal pa kero domačo zapojamo? :D :D
Uporabniški avatar
 GaGa
Tudi jaz imam v mislih bolj počasen tempo, ker se tolk kot v KG ne mislim matrat (vsaj ne vsak teden, se mi ne zdi smiselno). Grem predvsem zaradi družbe in pa da opravim še en trening. :D
Upam, da bo še kakšen bolj na easy, da ne bom spet sama zadaj racala. :oops:
Uporabniški avatar
 mojcej77
Tkole je...kar nekaj nas je, ki bi šli kako bolj počasno in v izi varianto, ja!!! Gre predvsem za vse, ki ne bi tekli okoli jezera oziroma bi jim bilo 12km iz kateregakoli razloga preveč...naredimo en tak mini športni dan - zaradi mene lahko tud eno nogometno tekmo udarmo al pa kej, samo da se premigamo...
Predlog: gremo v Bohinj, pa opravimo kak bolj začetniški trening (s toolom sva razmišljala o kombinaciji enega kul sprehoda, ki bi vseboval tudi primesi teka - mogoče bi kar izvedli kak trening po programu iz Poleta ali kaj podobnega - ma kdo še kakšen predlog?) tam okoli. Potem pa gremo navijat. Pa na analizo tudi. Kdo je za?

m

pies: tudi jaz bi potrebovala prevoz...najverjetneje iz Lj.
Uporabniški avatar
 sbojan
Jaz sem tek okoli Bohinjskega jezera že opravil v ponedeljek zgodaj zjutraj - ni bilo nobenih problemov s parkirnino, štartnino, "makaroni", za nagrado pa je bil krasen pogled na rahlo valovito jezero in okoliške gore, poslušanje pljuskanja jezera ob obalo ter žuborenje Savice... :D
Uporabniški avatar
 whitto
sbojan napisal/-a:Jaz sem tek okoli Bohinjskega jezera že opravil v ponedeljek zgodaj zjutraj

Mar to pomeni, da vas v nedeljo ne bo? :?:
sbojan napisal/-a:...za nagrado pa je bil krasen pogled na rahlo valovito jezero in okoliške gore, poslušanje pljuskanja jezera ob obalo ter žuborenje Savice... :D

Tudi to vas vse tekače čaka v nedeljo, mislim, da je čar teka okoli Bohinjskega jezera ravno v tem. Se motim?
:laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA