prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 janez.ferlic
tomi napisal/-a:Kaj to pomeni malo hitrejša? Vsaj približen tempo. :wink:

Začetek bo zmeren, torej tam okoli 4:45/km, nato pa okoli 4.00-4.15/km. Moramo upoštevat, da je tudi kar nekaj klancev. Sam se bom mal testiral za Verdimarathon (30,8km) in pa seveda kot dober trening za Treviso maraton.

LP

Janez
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
Danes sva z Boštjanom P. odtekla kar hitro 21-ko, in sicer sta bila to dva kroga okoli Brda s podaljškom proti Kokrici. Tempo soliden, v drugem krogu sem malenkost pospešil in ura se je ustavila pri 1:22.

Pogoji za tek okoli Brda so bili naravnost enkratni z izjemo rahlega protivetra na severni strani.

Test za verdimarathon sva tako opravila, medtem ko je tretji član (Tini) za "verdija" včeraj preveč intenzivno smučal in je bil zjutraj še malce utrujen, zato je nedeljski trening opravil kasneje, bojda po pst-ju.

LP

Janez
Uporabniški avatar
 Junc
včeraj je bil naravnost idealne dan za tek. Sam sem tekel Britof - Preddvor - Brdo - Britof.

V Preddvoru pihalo full močno (hehe trening za Sežano), pa vseeno srečal tam nekaj sotripnov.
 Sašulja
Pozdravljeni, sem nov tukaj.
Tečem že skoraj pol leta, skoraj vsak dan, navadno okoli Brda, na Jošta po cesti ali pa od doma (center Kranja) do Brda in nazaj. Zelo bi bil vesel kake družbe, saj je včasih malce dolgočasno ali pa se težko spravim od bajte. V mislih sem imel tako rutino: da se ob dogovorjenih dnevih in urah dobi-va/-mo pri nekom in skupaj oddtečemo. Sem tudi za občasne daljše variante ala 21, čeprav sem šel do zdaj najdlje 18. Kar se pa tiče tempa, rad tečem 12 ali 13 na uro, če je proga do 10 km.
Želim vam lep preostanek dneva.
Sašo
Uporabniški avatar
 lojzeP
Sašulja napisal/-a:Pozdravljeni, sem nov tukaj.
Tečem že skoraj pol leta, skoraj vsak dan, navadno okoli Brda, na Jošta po cesti ali pa od doma (center Kranja) do Brda in nazaj. Zelo bi bil vesel kake družbe, saj je včasih malce dolgočasno ali pa se težko spravim od bajte. V mislih sem imel tako rutino: da se ob dogovorjenih dnevih in urah dobi-va/-mo pri nekom in skupaj oddtečemo. Sem tudi za občasne daljše variante ala 21, čeprav sem šel do zdaj najdlje 18. Kar se pa tiče tempa, rad tečem 12 ali 13 na uro, če je proga do 10 km.
Želim vam lep preostanek dneva.
Sašo

mislim, da ne bo šlo :shock: - argumente imaš na prejšnih 113 straneh :wink:
ker imaš očitno noge v dobri formi, privošči še očem kak dober trening ... :roll:
Uporabniški avatar
 Vlajko
S Tomažem sva pač nadaljevala tradicijo tekov okoli Brda, nato pa sva šla na pir k Dežmanu. Med razmišljanjem, kako bo analiza zopet v "duo izvedbi" naju je kar naenkrat obkolilo celo krdelo Vitezov, obenem tudi dopisnih članov Tekaškega foruma in je konec koncev bilo celo nekaj pravi analizi podobno. :D

PS: Poskusil klicati tudi Aleša, žal neuspešno. :wink:
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 10 Apr 2009, 11:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 mitjas
Ej Vlajko, Vitezi sm bil samo jest :wink:
Res se nas je pa nabralo ene par in veseli me, da sem spoznal še dva TF-jevca iz našega konca :P
Od srede naprej pa spomenik vabi :)
Uporabniški avatar
 MarP
Hoj Mitjas, me veseli da smo se spoznali.

Če rabiš kakšne inštrukcije po Udin Borštu pa samo povej.
Tu smo doma, tu je lepo. So še boljše variante kot okrog spomenika.

Lp
Marjan :lol:
Uporabniški avatar
 ales
Jutri, v petek, po dolgem času spet Brdo. 17.30 pri spomeniku.

Vlajko napisal/-a:PS: Poskusil klicati tudi Aleša, žal neuspešno. :wink:

Zdajle šele opazil..pred dnevi se mi je zbrisal imenik in je ob obnovitvi tvoja številka padla v Unknown..zato te nisem poklical nazaj
Uporabniški avatar
 lojzeP
zakaj pa tako zgodaj ? se morda bojiš, da te bo ujela tema ? pa v puščavskih razmerah .... bi prišel tudi jaz, štartal bi vsaj uro kasneje,
samo ne vem, če bom do konca analize že okoli.
aja, sej eni se teh aktivnosti baje izogibajo :D
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Takoj po pouku na Šmarjetno goro. Že dolgo nisem bil tam gor in sploh moj prvi tek tja gor. Kar zanimiv hribček z zelo konstantnim klancem. Kalnc kratek a idealen za trening Teka na vršič Navzdol pa se da precej hitro tečt-vložki v čevlju so se že tako segreli da so me začeli peči. vse super, samo ovojnico kolka sem si en trening nazaj spet vnel.

Zanimivo - okrog Brda pa še vedo nisem uspel tečt.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
[quote="Bojan Ambrožič
Zanimivo - okrog Brda pa še vedo nisem uspel tečt.[/quote]

ja hudirja - kaj še čakaš :wink:

no, jaz sem pa danes za spremembo (da ne bom res skoz samo na ovalu :oops: ) šla eno fletno turco od doma proti Predosljam, do Ilovke, pa nazaj čez Rupo, stadion, dol do Kokre in domov :D
..... ja..... sem bila na dopustu :D :D :D
Uporabniški avatar
 valena
no, jaz sem pa danes za spremembo (da ne bom res skoz samo na ovalu :oops: ) šla eno fletno turco od doma proti Predosljam, do Ilovke, pa nazaj čez Rupo, stadion, dol do Kokre in domov :D
..... ja..... sem bila na dopustu :D :D :D[/quote]

Vidim,da že treniraš klance za tek trojk. Kje si pa tekla do Predoselj? A kar po glavni cesti ali je tam ob Kokri kakšna makedamska cesta?

Včeraj pa sem prikolesarila do Olševka nato pa tekla iz Olševka na Štefanjo goro. Prav super je blo ker ni bilo vroče,pa še vmes se pot večkrat zravna,da ni skoz napet in se lahko malo oddahneš. Mislim iti v maju na duatlon Brdo pa je treba še malo kolo natrenirat.
Uporabniški avatar
 valena
mitjas napisal/-a:Ej Vlajko, Vitezi sm bil samo jest :wink:
Res se nas je pa nabralo ene par in veseli me, da sem spoznal še dva TF-jevca iz našega konca :P
Od srede naprej pa spomenik vabi :)

Kje pa je ta spomenik?
Uporabniški avatar
 Susanne
V Udinborštu. Ravnokar sem se ga pretekla. Lahko se zmeniva, pa greva kdaj skupaj :lauf:
  • 1
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA