Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Danes sva z Indyem naredila en krogec po Laškem. Je bil vesel, ker sva šla, samo kaj preveč se mu pa potem ni dalo. No, jaz sem uživala, tempo 7.02. Kako je blo luštno. Ne vem pa, zakaj so naju sprehajalci tako čudno gledali :lol: . Moram pa pohvalit voznika avtomobila, da nama je pred prehodom lepo ustavil, ko je videl, da bova pritekla čez.
Lepo tekajte, dnevi so čudoviti.
Uporabniški avatar
 UršaR
Hojla, Polžki.

Kako ste kaj? Jaz moram malo pojamrati. Zadnja dva teka sta bila katastrofalna. Se trudim in trudim, pa ne gre nikamor. Tempo porazen. Ampak si pravim, da bo že bolje, a ne?! Se bojim, da me bosta Classix in Pajo iz ekipe vrgla, ker sem še za Poooolže prepočasna. :oops:

Ah, važno, da smo zdravi. :D

Kako pa kaj ostali? Kakor berem, vsi letate kot odvezani. Upam, da vas kdaj ujamem - pa čeprav z avtom.

Uživajte!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 IRA
Urša, ne sekiraj se ...

Pridejo taki dnevi, še najrajši takrat, ko mamo mal treme in hočmo mal "potrenirat" za kakšno tekmo ... pol pa tema ... pa strah ... pa malo obremenjenost in utrujenost od tega in onega in smo tam ... bo minilo in po Golovcu boš letela kot sneta sekira :twisted:

Drugač pa ja ... mene je mal napadla spet tekomanija ... pa neki sem se v kRožnik zaljubla :lol: 8)

Pač tečem, fajn mi je ... pa nič se kej ne sekiram ...
Tečem zato k mi je fajn in če ne gre hitreje in če ni več fajn grem tolk kolkr pač gre :wink: in je še vedno fajn :lol:

Ha ha ha
Sej veš kako je ... ne more vedno it ... in zapomni si:
NI SLABŠEGA TEKA OD LEŽANJA NA KAVČU
Uporabniški avatar
 UršaR
IRA napisal/-a:NI SLABŠEGA TEKA OD LEŽANJA NA KAVČU

No, saj ravno to me še tolaži, da ne obupujem preveč. Hvala.

LP, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
UršaR napisal/-a:
IRA napisal/-a:NI SLABŠEGA TEKA OD LEŽANJA NA KAVČU

No, saj ravno to me še tolaži, da ne obupujem preveč. Hvala.

LP, Urša

Pa nič obupavat :nono: , meni sedaj ustreza najbolj tisto, ko rečemo, da se vlečemo po "progi". Lepo počasi in brez kakšnih pretresljivih misli. Je že kar toplo in to mi tudi nekako ne paše. Sva z Indyem kar dober par. Tempo pa pusti pri miru :bum: , pomembno je, da tečeš :lauf: in se ne obremenjuješ. Ko je tekma te itak potegne motivacija :lol: :wink: .
Zatorej kar lepo tekaj, to ni katastrofa, ampak užitek :D . In nič nisi prepočasna za Polžke, zato pa smo Polžki :juhuhu: :laola
Uporabniški avatar
 IRA
Men je tut že prevroče :oops:
Bomo vidli kako bom preživela primoski "krst" :shock: 8)
Uporabniški avatar
 Loni
Glede na to, da se vročina še začela ni, je že zdaj katastrofa, sem se včeraj spravila šele po osmi zvečer. Najprej sem tla it na Golado, pa so prišli obiski in je bilo konec motivacije za klance. Mi je PST za take večerne izlete čisto ok. Tempo pa se počasi zboljšuje.
Uporabniški avatar
 riba
IRA napisal/-a:Men je tut že prevroče :oops:

zdaj si mi pa dala idejo :idea:
te bomo krstili v morju :wink: :P :lol: :ignore:
Uporabniški avatar
 IRA
riba napisal/-a:
IRA napisal/-a:Men je tut že prevroče :oops:

zdaj si mi pa dala idejo :idea:
te bomo krstili v morju :wink: :P :lol: :ignore:

:shock: :shock: :shock:

Najboljše, da ti dam potem v avto še kako brisačo, še kake gate :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
Očitno greš na duatlon :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 inima
Evo, za mano je prva 10 ka. Me je kar zdelala, ampak bo že . Pa čas, pravi za polžjo sekcijo 10,5 km v 1:10, povprečni čas na km 6,67. Škoda, ampak ni šlo hitreje. Aja 1. Vetrov tek je bil...

Polžki in polžke, lepe praznike... :) :) :) :P
Uporabniški avatar
 lenči
inima napisal/-a:Evo, za mano je prva 10 ka. Me je kar zdelala, ampak bo že . Pa čas, pravi za polžjo sekcijo 10,5 km v 1:10, povprečni čas na km 6,67. Škoda, ampak ni šlo hitreje. Aja 1. Vetrov tek je bil...

Polžki in polžke, lepe praznike... :) :) :) :P

Bravo :laola super je šlo :clap:
Uporabniški avatar
 inima
hvala lenči,

škoda da te nisem mogla pocukat za rokav :wink:
Uporabniški avatar
 Hojca
mojculja napisal/-a:
Al pa če gremo z Golovca tja proti Orlam, je baje krasna, ampak jst se še nisem opogumila, se bojim da bi se zgubila.

Sem šla, pa se nisem zgubila :D . Čisto počasi, nekaj klančkov prehodila, pa kaj zato, važno je, da uživamo 8) . Bi še kar proti Urhu tekla, tko je bilo lepo, ampak me je žeja ustavla. Zdaj moram pa res kaj za vodo sabo prenašat nabavit, potem pa novim zmagam naproti... :wink:
  • 1
  • 228
  • 229
  • 230
  • 231
  • 232
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA