prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 mitjas
valena napisal/-a:
mitjas napisal/-a:Ej Vlajko, Vitezi sm bil samo jest :wink:
Res se nas je pa nabralo ene par in veseli me, da sem spoznal še dva TF-jevca iz našega konca :P
Od srede naprej pa spomenik vabi :)

Kje pa je ta spomenik?

Spomenik je pri vhodu za golf, tam kjer se začne makedam.
Uporabniški avatar
 valena
Susanne hvala za povabilo,res bi bila vesela,če bi šli enkrat tečt skupaj po Udinborštu,ker si bolj domača tam. Mi smo se že dvakrat tam zgubili ko smo šli do mlinčkov z otroki.Pa še vroče ni, fletno po senčki pa malo gor in malo dol.
Mitjas hvala,a žal tudi ne vem,kje je vhod za golf.Vem kje so mlinčki pa tisto jezero pa smetišče. Enkrat sem tekla do nekega spomenika a tam se cesta konča. A je mogoče še kakšna potka naprej?
Uporabniški avatar
 Vlajko
Vidva nista na isti valovni dolžini. Mitja govori o poti okoli Brda, ti si pa v Udin Borštu. :rol: :wink:
 Damjana1A
Zivjo!
Zanima me ce obstaja v Kranju tekaska skupina za ne prevec kondicijsko mocne zenske?
Lepo pozdrav
DA
Uporabniški avatar
 valena
Vlajko napisal/-a:Vidva nista na isti valovni dolžini. Mitja govori o poti okoli Brda, ti si pa v Udin Borštu. :rol: :wink:

Zgleda da bo treba zraven spomenika napisat še kaj na njem piše, da bomo vedl za katerga gre.

DA Ne vem,da bi kakšna tekaška skupina obstajala. Sama tečem največkrat sama občasno se zmenim z dvema kolegicama(mogoče 1x na 14 dni).
Bi bilo pa tudi meni fino,če bi obstajala ena ura v tednu, ko bi se nekje nas dobilo več tekačev in odlaufal skup par kilometrov.
Uporabniški avatar
 valena
No če prav razumem tečete ob sredah okoli Brda s štartom pri spomeniku.
Uporabniški avatar
 valena
Zmedlo me je,ker je Marjan napisal, da se teče okrog spomenika. :P
 Damjana1A
Vidim,da ste tukaj sami kondicijsko mocni tekaci.-in je cloveka kar groza.
Jaz zaenkrat se nisem tako dobra.
Kaj res ne obtaja skupina,ki bi imela obcasno skupaj treninge.
lp
DA
Uporabniški avatar
 lojzeP
danes ob 17.00 štartam Brdo "okrog spomenika" - štart izpred vhoda na golf vadbišče ( konec asfalta )
analiza še vedno glavni vir informacij, čeprav je guru odsoten :D
Uporabniški avatar
 valena
LojzeP, a greš tečt okrog Brda a okrog spomenika?
Uporabniški avatar
 lojzeP
valena napisal/-a:LojzeP, a greš tečt okrog Brda a okrog spomenika?

:D res je tko simpatično, ker se ne poznamo,in pol vsak mal po svoje modruje ..... :wink: in se ne razumemo najbolje
teče se okoli Brda ( spomenik je :arrow: štos iz minhena by Tini - razložim na licu mesta ), eni gredo v Udin boršt, spet tretji na sorško polje, eni pač nikamor .... :roll:
danes ob 17.00 pri spomeniku, ob vhodu na hipodrom ( vadbišče golfa), ob koncu asfalta, smer urinega kazalca - moška runda :shock: štartam jaz ..... in menda ne bom sam :D
tempo cca 5.00 = cca 12 km/h, kar pomrni cca 50 min za en krog, oval,jajc ( pirh ) :wink:
 Damjana1A
Pa v tej tekaski skupini sprejemate tudi novince?

DA
Uporabniški avatar
 lojzeP
ni govora o novincih in đombah :D vsi enaki in vsi analitično zagnani .....
prideš, tečeš, in ...... se imamo fajn ( jože p. PRESS ) :wink:

prepoznavni znak - leva, desna, leva .......
Uporabniški avatar
 valena
Ja kje so tisti časi, ko sem pretekla oval v 49 minutah pa še skoraj brez treninga. Zdaj bi tekla okrog 55 min.
Uporabniški avatar
 tini
valena napisal/-a:Ja kje so tisti časi, ko sem pretekla oval v 49 minutah pa še skoraj brez treninga. Zdaj bi tekla okrog 55 min.

Zanimiv pojem je tole - preteci brdo v 55min?
Verjetno kaksna pomoc nordic-walking palic, ane? :) :twisted:
Nazadnje spremenil tini, dne 13 Apr 2009, 22:02, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA