prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 dado75
Lep pozdrav vsem :)

Imam eno vprašanje glede FR405 hr. Gadget ima zadnje verzije SW, na računalniku imam poištalirane zadnje različice garmin communicatrja in ANT agent, pa me vendar ena stvar spravlja ob živčke. Brez problemov lahko izmenjujem podatke o treningih in smereh ( v obe smeri, na komp oz. naprav). In zdaj k problemu :)...nikakor mi pa ne uspe na FR naložiti CILJA, ki sem ga naredil v Garmin connect-u. Sicer iz GC serverja pošlje podatke do ANT agent-a, ta pa potem ne uspe poslati CILJA na FR - javlja sending failed!!!!
Kaj ga to mede? Morda ravno zadnje verzija FR-ja 2.30?
Drgač pa ko upload-am podatke na GC server, pa mi na accountu kaže status CILJA in kok manjka da ga izpolnim :evil:
Hvala za odgovore oz. pomoč.

ps
Drgač pa vse pohvale vsem, super družbica ste in veliko zanimivga sem že zvedu preko vašea foruma :)

papa
 Gregi
Lep pozdrav... bom temo izkoristil s vprašanjem, saj zbiram pogum, da kupim tole igračko...

Torej, sem lastnik Garmin Edge 305 + HR (za kolo, seveda). Pri Global Gizmos iz UK sem našel FR 405 za 185 + pošnina GBP, pa me zanima...

Ali lahko z FR 405 uporabljam HR pas od Edge 305?
Kako se napaja baterija v FR 405, prek USB? Verjetno bi iz UK dobil tisti njihov vtič, pa ne vem, ali lahko uporabljam kar napajalnik od Edge 305?

Za morebitne odgovore vnaprej hvala...
Uporabniški avatar
 klatez
Ali lahko z FR 405 uporabljam HR pas od Edge 305?
Lahko.

Kako se napaja baterija v FR 405, prek USB?
Preko USB ali pa el. vtičnice.

Verjetno bi iz UK dobil tisti njihov vtič, pa ne vem, ali lahko uporabljam kar napajalnik od Edge 305?
FR 405 ima priložen takšen vtič, ki ima nastavke za vse tri različne el. sisteme: USA, UK in Evropa.
Priloženi so vsi trije in namestiš tistega, ki ga potrebuješ.

Najbolj pomembna je pri teh igračah itak garancija. Tu bodi pozoren.
 usmiljeni_brat
Je baterija polna? Če je dalj časa stal, potem je možno, da je baterija izpraznjena, ker se NiMh baterije praznijo tudi če se jih ne uporablja.
 alex005
Pozdravljeni, koliko vam kaj zdrži baterija na 405, če je ne uporabljate in če imate izklopljen GPS?
Uporabniški avatar
 Biz
14 dni (cca.) - po od-oka-tivni metodi
Uporabniški avatar
 klatez
semjul napisal/-a:Prosim strokovnjake za nasvet, Garmin 305 se mi ne prižge, ali poleg servisa obstaja še kakšna opcija???
Po zadnji uporabi sem ga ugasnil, sedaj pa se sploh ne odziva.
Hvala za odgovore

Najprej ga poskusi resetirat. Evo reset načine:

Boot/reboot/reset/recover/restart:
lap+mode - “Soft reset“ – izklopi FR
mode+reset - “Hard reset” – zbriše vse podatke
power (samo pritisni, ne drži) + mode+enter (drži oba nekaj sekund) - “Hard reset” – drugi način zbriše vse podatke
mode+power

Če pa to ne bo pomagalo, pa je problem v bateriji ali pa kakšni koroziji kontaktov.
Če imaš garancijo, ga pošlji na Geoset in dobil boš novega.
Uporabniški avatar
 klatez
:wink:
 JAG
Meni se pa je zdaj že parkart zgodilo da mi 405ka prve kilometre ne kaže pulza, al pa kaže čisto prenizkega tam okrog 30.

A mogoče kdo ve, kaj bi bil problem oz. ima kdo podobne izkušnje?

lp
Uporabniški avatar
 klatez
Zmočiš/navlažiš HR pas, preden ga daš okoli prsi?
Uporabniški avatar
 klatez
Definitivno, pa dovolj tesno ga moraš imeti "opasanega".
Navlaži pa senzorje, ostalega ni treba (narebrena dela levo in desno od baterije).
Ko pa dovolj zašvicaš, pa ti seveda kaže normalno, ker sta senzorja navlažena...

Sicer pa to tako ali tako velja za vse HR pasove (tudi polarje in ostale).
Priporočam pa ti še, da po teku HR pas obrišeš s kakšno krpo ali brisačo.

Sicer pa ti to tudi piše v navodilu: http://www8.garmin.com/manuals/1138_Hea ... rGuide.pdf
Preberi stran 2! :wink:
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 59

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA