prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 bobr
Danes me je poštar šokiral. Pošilja je že tukaj!!! 2 delovna dneva in je tukaj, noro :)
Vse je not kot mora bit. Priporočam :lol:

Koala ni težko. Rabiš kreditno kartico in to je to.
 MajkelNajt
Bobr številke štimajo?? Sem zadnjič probal 2 modela mizuno v hervisu... iste številke ampak na nogi pa en občutno premajhen...
Uporabniški avatar
 bobr
Moji copati so ok, drugih ne morem še komentirat. Drugače pa UK številka je ista kot pri nas. Ne more biti drugačna saj je isti copat narejen za vse trge.
 luzr
MajkelNajt napisal/-a:Bobr številke štimajo?? Sem zadnjič probal 2 modela mizuno v hervisu... iste številke ampak na nogi pa en občutno premajhen...

Ža večkrat sem napisal... Ustrezna velikost modelov ene znamke se zlahka razlikuje za pol ali eno številko.
 teddy
no, če bo kdo kaj še naročeval, bi se priključim zraven :wink:
Uporabniški avatar
 IČA
bobr napisal/-a:Danes me je poštar šokiral. Pošilja je že tukaj!!! 2 delovna dneva in je tukaj, noro :)

Kakšnih dodatnih stroškov pa nad 100€ ni???
Ker je zadeva tudi meni zelozelozelo interesantna.
Uporabniški avatar
 pajo
[quote="teddy"]no, če bo kdo kaj še naročeval, bi se priključim zraven :wink:[/quoteJavi
Javi se Mitchu. Midva sva nekaj nabrala.
Uporabniški avatar
 bobr
IČA napisal/-a:
bobr napisal/-a:Danes me je poštar šokiral. Pošilja je že tukaj!!! 2 delovna dneva in je tukaj, noro :)

Kakšnih dodatnih stroškov pa nad 100€ ni???
Ker je zadeva tudi meni zelozelozelo interesantna.

Ni dodatnih stroškov! Smešno je da na računu piše 9,99 funtov za shipping ampak jih tako ali tako nisem plačal. Zakon...
Uporabniški avatar
 lenči
Paket dostavljen :wink: prejemnica :lol:
Uporabniški avatar
 petka
lenči napisal/-a:Paket dostavljen :wink: prejemnica :lol:

Ekspresna dostava v vseh pogledih :wink: :lol: Copate pašejo ko ulite , komaj čakam, da jih jutri sprobam! :lol:

Se še priporočam za kakšno naročilo :wink:
 iqfree
Copati so se že sprehodili po stanovanju. Jutri pa na cesto..

Zaenkrat vse štima.

Bomo večkrat pogledali na to stran ;)
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Ker je ta tema "vroča" bom kar tukaj zastavil vprašanje, že dolgo časa se odločam za novo uro, tehtam med garmin 305HR ter novo stvarco polar rs300x G1 tehtnica se bolj nagiba na polarjevo stran zaradi daljše avtonomije (oz ti ni treba gps vedno met zraven kar je bolj praktično). Pa bi vas lepo povprašal kje priti najceneje do omenjenih naprav kajti polarja pri wiggle-ju še nimajo :roll: upam pa da ga bojo dobili, do sedaj sem ga zasledil samo na e-bayu ter na linku za ceno 200 EUR kar se mi ne zdi pretirano za celotni komplet.

Hvala in lp

Uroš
 skorc
Evo še jaz enega navedem. Registriran je na E-bayu.

http://stores.ebay.de/ExerciseDirect

Vzel sem Asics Kayano 15, cena je bila 111,87€ skupaj s poštnino (pri nas so 165,00€). Trenutno ti dajo zraven še brezplačno ene tekaške nogavice.

Aja, pozor pri naročanju iz UK-a. Številke, ki jih navajajo so angleške in so za eno številko manjše od ameriških.

Moj model ima recimo take oznake:

UK 11 / US 12 / Euro 46.5 / 29.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA