prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 bluna
Prosila bi, če mi kdo zna razložit kaj so bistvene razlike med garmin, polar in sunnto urami. Kaj bi priporočali? Na forumu sem že iskala podobne informacije, a je večinoma samo predstavitev enega modela.
Odločam se za nakup pa mi opisi na internetu od določenih modelov ne povedo veliko. Glavna stvar, ki jo mora imeti je, da ima merilec pulz.
V oči mi je padel garmin fr405 (to je tudi najvišji znesek kar sem pripravljena plačati).
Uporabniški avatar
 alfamann
Ha, če bi rada imela samo pulz potem Hofer vabi :lol:
Uporabniški avatar
 Pina
u ti matr....ti pa visoku cilaš glede na to da rabš sam pulz
 zormanze
bluna, če si začetnica, kakor sklepam po tvojem vprašanju, ti svetujem neko veliko cenejšo varianto. jaz sem pred letom kupil garmin fr50 z merilcem srčnega utripa in hitrosti (ti footpod), vse skupaj za nekih 130 €, če se spomnim pravilno. če res želiš samo merilec pulza in treningov ne misliš prenašati na računalnik pravtako pa si ne misliš nastavljati intervalov pulza/hitrosti, potem ne potrebuješ ure za več kot 100€, pa že to se mi zdi veliko.
 bluna
jaz sem začetnica pri tem, res pa je, da bo ura ubistvu darilo za rojstni dan, zato tako na vrat na nos s tem. Oseba za katero je ura je rekreativni športnik in bi bilo zelo dobro, da bi bila ura namenjena za več športov in ne samo recimo za tek ali kolesarjenje.
Da je glavno, da ima merilec pulza, sem napisala zato, ker sem gledala ene modele ur, ki tega nimajo, oziroma se mora dokupiti. Prav tako želim, da se dajo podatki prenašati na računalnik. Zdi pa se mi tudi zelo uredu, da bi imela ura gps. Ali ima v rangu do 300€ samo garmin gps? Kaj je priporočljivo? Sedaj kolebam med garmin 405HR in Suunto t4c. Ali sta to sploh primerljiva modela (z izjemo gpsa)?
Hvala za odgovore

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA