področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Nataša
sem se že ustrašla, da nam boste med hardiči konkurenco delal. Ok, nima veze. Zdaj se sem odstrašla.

Gleeeej, kako globoko je nebooooo! :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
Ne vem, kako to mislis.
Saj mava vendar z IceT-jem Mojcej v trojki! :roll: :oops:
Kr nazaj se ustrasi! Prec takoj!

(Booojte se meee....! No, bo kaj? Bojte se! PRESS)

Sam se tri tedne! kolkrat gremo se spat?
P :)
Uporabniški avatar
 mojcej77
Jst sm tak, hardič, da vi sploh ne veste :twisted:
Grem stavit, da vas prehitimo, Nta!!!! (to, da mi tečemo 12k, vi pa en mičken več, je v tem primeru zanemarljivo dejstvo). :twisted:

...vsi za komandaaaaaaaaaantoooom v boooooooooj!!!!

lp,
m

pies:pegaz, a maš kakega jokerja kje, recimo kako nevidno kočijo al pa vsaj samokolnico za mene????
 luzr
Skratka prijavljeni smo, čipiran sem poleg štirinožca tudi jaz...
Zaenkrat toliko iz žabarjije.
 luzr
Uf, šefe, nitko se ne javlja ovdje...

Za leno Mojcej77 bode s karjolo poskrbljeno. Misli sem, vlečna služba s štirinožnim pogonom bi morala zadostovati, ampak ne. Kaj slišim kočija? Nevidna? preveč pravljic bereš...
Uporabniški avatar
 pegaz
luzr napisal/-a:Uf, šefe, nitko se ne javlja ovdje...

Za leno Mojcej77 bode s karjolo poskrbljeno. Misli sem, vlečna služba s štirinožnim pogonom bi morala zadostovati, ampak ne. Kaj slišim kočija? Nevidna? preveč pravljic bereš...

Izvrsno, mladicu, izvrsno!
Sa ovakvom ekipom, ne mozemo izgubiti ni da hocemo pobjediti!

Drgac se pa pazi takih izjav, kaka punca se lahko se uzali... pa te bo ze leno za usesa! :--

Omadona, sej res, ti prides s pasjo vprezno mrcino... Kako pa napreduje behavioralna prevzgoja iz kraskega v nemskega ovcarja? Alles gut? :)

A bos lahko dvignil stevilke se za nas iz province?

Tenksing ju
Pegaz :)
 spela*
tole bo še zanimivo ...

Potajno maštanje o jedan i deset ali i jedan i četvrt

pa te bo ze leno za usesa!

vlečna služba s štirinožnim pogonom

Sa ovakvom ekipom hocemo pobjediti!

:D
Uporabniški avatar
 pegaz
pegaz napisal/-a:Omadona, sej res, ti prides s pasjo vprezno mrcino... Kako pa napreduje behavioralna prevzgoja iz kraskega v nemskega ovcarja? Alles gut? :)

Mojcej?
Kolikor vem, pesijanar še ne zna po dveh... čeprav je gotovo že precej napredoval... ;)
Gotovo bo dodatna vlečna sila pomagala v klanec :)
 luzr
http://www.pohod.si/index.asp?s=6&p=2&l=s Heh, zeleni otok imenuješ provinca, knežje mesto tudi.
negova visosti napisal/-a:Drgac se pa pazi takih izjav, kaka punca se lahko se uzali... pa te bo ze leno za usesa!

Metropolist iz tristotisočglave metropole bodo dvignili vrečkice in priskrbeli lične črnosrajčne uniformice za sotekmovalce.
Tako je bilo ves čas vnaprej pričakovano in predvideno. (Grunf:" Jawohl mein Fuehrer, učinit ću to odano i slijepo!")

Za nadvojvodo bo verjetno ustrezala "larđ" velikost opravice. V kaj se bodo odeli mojstrica impresivno pisane besede pa že vemo.

PVM (Pasja vprežna mrcina), ki ima tudi mnogo drugih vzdevkov, bo vzpodbujala ranjence, če bodo na progi hoteli omagati. Kot na primer v Sesani. Najverjetneje bo to počela z vlečenjem. Dasi ni izključiti tudi grizoče masaže, na primer, kake rokice ali ritkice...
Skupina strokovnjakov se pri delovni terapiji resno trudi. Razen lastnika, ki si želi sodelovanja Lonernzovega Kondija....
Zaenkrat je napredek tak; gospodar cucka capljaje deloma dohaja, večno časa pa stopiclja za njim in poveljuje tako, da bi še sam rahlo zapiti kardinal odobravajoče prikimali.
Uporabniški avatar
 mojcej77
Pa a gre kuža sploh lahko zraven? A ni to pol že štirka, ne le trojka?
...mislm, ne bi zdej neki komplicirala, nimam nič proti teku s kužatom, ampak mal me mede, ker bo gužva in tko - pa me mal skrbi zanjga.

m

pies: kok ma pa tempo? :D
Uporabniški avatar
 pegaz
mojcej77 napisal/-a:pies: kok ma pa tempo? :D

Sej je na štriku, ne? Torej ma tempo tok, kot mi. :)
 luzr
mojcej77 napisal/-a:Pa a gre kuža sploh lahko zraven? A ni to pol že štirka, ne le trojka?
...mislm, ne bi zdej neki komplicirala, nimam nič proti teku s kužatom, ampak mal me mede, ker bo gužva in tko - pa me mal skrbi zanjga.

m

pies: kok ma pa tempo? :D
pegaz napisal/-a:
mojcej77 napisal/-a:pies: kok ma pa tempo? :D

Sej je na štriku, ne? Torej ma tempo tok, kot mi. :)

Jah..., hja..., krhm..., hrk..., hmmm... Sve je to relativno....
 luzr
Za notranjo uporabo...

Šibko obiskovan je nadvojvodov hlevček,
se taktika pred borbo ne razdela.
Nihče niti kake impresije ne napiše,
kako naj uboga para ve ali s sabo cucka vzeti sme?

Oprijete majice sknedlane čakajo,
da jih konfl'ce prebodejo.
Štartne številke skoraj so pozabljene ostale v predmestju,
rumeni čips se valja v bogsigavedi kateri škatli.

Zbadanje nekaterih gospa jako je neslana šala,
so prav resno vzeli tale tek.
Z radi treme tresočimi rokami
se morebiti jutri zbodejo prav v malino.

Cvilkajoč se kuža mi oglaša,
praskaje rad bi šel na nočni šiht.
Potep za slajši sen me čaka,
zverina protestira na plišato zelenem fotelju.
Še vedno prsiček milo piska,
jaz pa vem, ker manj bom spal, i nnepripravljen,
me jutri čaka - driska.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA