prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Arabo
Torej danes standardno; 12k Izola-Koper(Bonifika)-Izola? Mogoče bomo le-prestavili ob 17h?
Uporabniški avatar
 riba
se strinjam za 17 uro 8)
Uporabniški avatar
 riba
če koga zanima smo zmenjeni ob 17.10 na Bonifiki :roll:
Uporabniški avatar
 riba
Danes sva z Arabom tekla na Bonifiki. Predlagala sem mu, da bi delali intervale :bum: in seveda je bil takoj za to. Najprej 2 korga ogravanja, nato pa 2 oz. 3 kroge intervalov (Arabo: popravi me, če sem se kaj zlgagala, ker ob tisti hitrosti nisem mogla mislit na število krogov).... me je že minila volja do intervalov, pa že skoraj do teka :wink:. Nadaljevala sem z mojim tempom, Arabo pa še naprej z intervali.... in na koncu naredili vsega baje 10 km... :lol: :lol:
Na koncu sem itak pozabla kako je bilo hudo 8) :roll:

Bi rabli tudi mi na Bonifiki kakega medveda :wink:
Uporabniški avatar
 kengurujko
A polet k se kej pridemo kopat na obalo, se vm da prdružt pri kšnm treningu?? Lp
Uporabniški avatar
 Arabo
@ riba

Odtekli smo intervale 10 x 200 m, 200 m hitro + 200 m počasi (štiri kroge oz. 4 km), hitre razdelke si tekla povprečno s s časom 48,49 sekund na 200 m, in sicer 7x (to je 4,04 min/km), počasne pa 69,12 sekund na 200 m, in sicer 6x (to je 5,45 min/km), povprečno torej 58,01 sekund na 200 m (to je 4,50 min/km). Povprečno si torej tekla hitreje kot je tvoj povprečni tekmovalni čas na razdalji 10 km. Trening je bil torej zelo uspešen. :D

@ kengurujko

Ti se kar preko ZS najavi pri komu od nas tu in bo zagotovo kdo odtekel s tabo (riba, lonely, arabo) oziroma se bo dogovoril. Mogoče je malo težji dogovor med weekendom, ker so pač tekmovanja.
Uporabniški avatar
 IRA
Naslednji vikend pridemo Dalibor, Mojculja in moja visokost :twisted: na obalo ...

Se priporočamo za kak skupinski tek v nedeljo 8) :lol:

Sam ne preveč dolgo varianto, ker morava potem midva letet na piknik. Praznuje sestra od Daliborja.

Lp
Uporabniški avatar
 Hojca
IRA napisal/-a:Naslednji vikend pridemo Dalibor, Mojculja in moja visokost :twisted: na obalo ...

Se priporočamo za kak skupinski tek v nedeljo 8) :lol:

Sam ne preveč dolgo varianto, ker morava potem midva letet na piknik. Praznuje sestra od Daliborja.

Lp

Ja, tudi jaz bom od petka do ponedeljka v Izoli. Uf, pa tista vaša proga od zadnjič 8) , sem jo že nekajkrat prehodila, res krasna... Če se zmenimo za kaj podobnega, bi mi bilo prav super :D
Uporabniški avatar
 Arabo
Žal ne v soboto ne v nedeljo se vam ne bom mogel pridružiti, ker nameravam teči v nedeljo tek za pokal Primorskih novic v Bovcu (gor pa se odpravim že v soboto). V petek popoldan pa bi lahko kaj "organizirali". V petek popoldan bi verjetno pred kakim večjim naporom pasal krajši trening na Bonifiki (predlog).

Naj povesta še lonely, zebra in riba svoje.

Drugače pa si ira že "izkušena" na tej progi in jo z lahkoto odtečete celo ali deloma.
Uporabniški avatar
 lonely
Hoj

Včeraj sem pretekel Supermaraton Mnišek,tako da rabim malo regeneracije.
V nedeljo ne bom dosegljiv ker tečem maraton v Padovi......med tednom pa....pišite,bom videl kako bom časovno dosegljiv.
Uporabniški avatar
 Hojca
lonely :cast:

Ja saj res, vikend pa tekme :wink:

No, za v petek ne morem nič rečt. Še nisem sigurna v kakšni kombinaciji pridem/o (dva najstnika pač :roll:), niti točno kdaj, pa bom verjetno kar sama ob obali iz Izole do Kopra odtekla, da se malo morskega zraka nadiham, ga že prav pogrešam :wink:

V nedeljo zjutraj pa bi res rada en malo daljši tek tja proti Fiesi naredila. Al pa čez Belveder do Strunjana, pa čez tunel nazaj...Itak, da lahko tudi sami z IRO in Daliborom, mogoče pa se nam le kdo pridruži. :D
Uporabniški avatar
 IRA
Hojla ...

Ja midva prideva v Izolo šele v soboto popoldan, Dalibor dopoldan še dela.
Tako, da ... mojculja lahko gremo tudi sami na tek ob obali, ampak štartamo prej kot zadnjič ... :?: :D
Uporabniški avatar
 Hojca
IRA napisal/-a:Hojla ...

Ja midva prideva v Izolo šele v soboto popoldan, Dalibor dopoldan še dela.
Tako, da ... mojculja lahko gremo tudi sami na tek ob obali, ampak štartamo prej kot zadnjič ... :?: :D

OK, lahko ob 8h al pa še prej, bomo videli kolk bo kej pripekal. Ali pa v soboto po 18uri :?: Smo na zvezi.
Uporabniški avatar
 riba
Tudi jaz se žal ta vikend ne bom mogla udeležiti kakega skupinskega teka, namreč v soboto imam v planu tek v Kamenjaku, zvečer zabava, nedelja pa zaslužen počitek :hehe:

Katera varianta pa bo jutri na sporedu?????
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 37

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA