Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 IRA
mojculja napisal/-a:
mojculja napisal/-a:
Al pa če gremo z Golovca tja proti Orlam, je baje krasna, ampak jst se še nisem opogumila, se bojim da bi se zgubila.

Sem šla, pa se nisem zgubila :D . Čisto počasi, nekaj klančkov prehodila, pa kaj zato, važno je, da uživamo 8) . Bi še kar proti Urhu tekla, tko je bilo lepo, ampak me je žeja ustavla. Zdaj moram pa res kaj za vodo sabo prenašat nabavit, potem pa novim zmagam naproti... :wink:

Kolk časa je trajal vse skupaj cca? :wink:

inima - ČESTITKE!!!
Čas je bil pa krasen!!! Le tako naprej!

Jaz sem preživela primoski tek ... Jao ... ekipa, da me je kar nekam prijelo :twisted:
Pa še moj plan, da štartamo sami trije z Izole ob istem času kot bi oni štartali iz Kp ...
Pa nekako ni šlo, je imel Arbo že svoje plane, tako, da so nas v Izoli pričakali vsi ... riba, Arbo, ZEBRA, lonely in midva polžka :shock: :lol: 8)

... ja pa smo šli, a ne :?:
Krasno je bilo, odtekli smo malo manj kot 18km in jaz sem se mela prav luštno :lol: 8)

Moram zdej fajn trenirat, da bom lahko naslednjič bolj "letela" ...
:oops: :twisted:

P.S. Duatlona ni bilo, so zgleda "pozabili" :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
No, jaz sem pa te dni največ motorističnih kilometrov nabirala :lol: . Kljub vsemu pa danes 8km čisto na izi, z Indyem. Do konca posta sem tu do 8km in zelo na izi nad 7.00, več si ne upam, ne bi zmogla.
Pa lepo tecite in uživajte zraven. :wink:
Uporabniški avatar
 Dalibor
8) V nedeljo sem se odločil, da se bom pridružil ekipci iz obale.

Napisal vam bom kako je potekala steza in kaj vse ste zamudili :P

Štart je bil ob 9:00 iz avtokampa v Izoli mimo parkitišča, proti Delamarisu mimo plaže in petelinjega rta. Ob obali do pod Delvederja smo imeli nekaj ovir, ker so glih tisti dan imeli jadralci regato.
:cast1: Po ovirah je sledil največji vzpon našega tekaškega dne na Belveder. Iz ceste smo se nato premaknili na rahlo razgibano gozdno potko do strunjanskega križa na Ronku, kjer smo se napolnili z energijo in odtekli navzdol do strunjanske plaže in težko pričakovane osvežitve.
Po cca. 10 min. pavzi smo se odpravili novemu hribu, proti Belemu križu in nekje na polovici zavili spet na gozdno pot vse do Fiese.
Iz Fiese je sledila pot do Pirana, nato do Tartinijevega trga ob obali do Bernardina. Naša pot se je zaključila v Portorožu po malo več kot dveh urah in dobrih 17km.

Imeli smo res krasen dan in ekipca je bila super. Zato se jim lepo zahvaljujem za nepretirani tempo in prekrasno družbo.

HVALA

RIBA
ZEBRA
LONELY
ARBO
IRA
:laola
Uporabniški avatar
 IRA
Dalibor super si bil :heart

Še dobro, da nič ne treniraš ... le kdo bi te drugače ulovil :shock: :lol:
Uporabniški avatar
 lonely
IRA napisal/-a:Dalibor super si bil :heart

Še dobro, da nič ne treniraš ... le kdo bi te drugače ulovil :shock: :lol:

@Dalibor čestitam na tvojih prvih 17.5 km.......le tako naprej.
Uporabniški avatar
 Maša
Živjo živjo Polžki!
Me že dolgo ni bilo tule, danes sem pa ponižno pricapljala in se prijavila za Radence. Mal sem pregledala vaše dosežke, ni kaj, kdo je tu sploh še Polž, se sprašujem? 8)

Jaz sem sprejela skoraj nor izziv (v bistvu se reče, da sem si zadala cilj) in sicer 10 km v Radencih v 1 uri. :shock: Ja, to bo boleče in grdo, ampak kar bo pa bo. Najprej sem si rekla Ajde, ura pa deset, pa bo že to zame hudo dober čas, nakar prispidira gospa nta na moj blog in me namami na eno uro. Ampak jaz grem kar pozitivno naprej, sej je rekla, da me ne bo fentala, če sluuuučajno ne bom zmogla :lol:

Kakorkoli, lepo bodite, naj vam ne bo preveč vroče in ne prehitro napredovat, da ne bom samo še jaz tiste lepe rdeče majčke nosila :wink:

LP, Maša
Uporabniški avatar
 lenči
Maša napisal/-a:Živjo živjo Polžki!
Kakorkoli, lepo bodite, naj vam ne bo preveč vroče in ne prehitro napredovat, da ne bom samo še jaz tiste lepe rdeče majčke nosila :wink:
LP, Maša

Zdaj bomo po novem šminkiral tudi s TF majčko in polžkom gor :wink: :lol: . Tko da ne boš edina s polžjo majčko :D
In prijetno tekaj
Uporabniški avatar
 IRA
Madona ...

Tko mam eno krizo danes ... k da sem na pol v komi ...
Funkcioniram sicer tist "na nujno", ampak bl nazevedno kot zavedno ...

... in zdej ne vem kako se zbrcat in it tečt :roll: :oops: :wink:

HELP :?:
Uporabniški avatar
 Ksenija
IRA napisal/-a:Madona ...

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Madona ...

Bi ti pomagala, pa nimam energije :oops: , ampak saj se boš sama zbrcala, mogoče si pa malo pretiravala in je treba malo pavze, to ni nič hudega,potlej gre še bolje :lol: .
Uporabniški avatar
 Ksenija
mam občutek, da ravno teče ;)
Uporabniški avatar
 Hojca
IRA, ne se preveč brcat :nono: , ti kar malo počivaj, boš pa v soboto kak krogec več naredila :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Hojca
Ksenija napisal/-a:mam občutek, da ravno teče ;)

Ja, jst tud :lol:
Uporabniški avatar
 majcha72
Kolk ste pridni...
Jaz se pa te dni izogibam biti zunaj v največji možni meri. Puščam. :( S pomladjo imam en love/hate relationship. Obožujem jo, ker se vse prebuja, vse postaja zeleno, sončka je več, cvetja povsod polno in sovražim - cvetni prah. Letos je še posebej hudo se mi zdi. Sem kar doma in ne tečem. Kdo bo pa tovoril zalogo robčkov na tek.
Pa aaaapčih do naslednjič.
Uporabniški avatar
 Asparagus
majcha72 napisal/-a:Kolk ste pridni...
Jaz se pa te dni izogibam biti zunaj v največji možni meri. Puščam. :( S pomladjo imam en love/hate relationship. Obožujem jo, ker se vse prebuja, vse postaja zeleno, sončka je več, cvetja povsod polno in sovražim - cvetni prah. Letos je še posebej hudo se mi zdi. Sem kar doma in ne tečem. Kdo bo pa tovoril zalogo robčkov na tek.
Pa aaaapčih do naslednjič.

Jaz trenutno tudi ne tečem, ko se bo pozdravil gleženj :evil: , bodo pa za zacvetele trave in bo mogoče mene mučila alergija. Ampak zadnjih nekaj let ni bilo hudo in upam, da bom tudi letos prebila to obdobje brez hujših problemov.
K sreči sem v tem mesecu, ko nisem tekla, imela ogromno drugih opravkov in teka nisem preveč pogrešala. Doma telovadim ob pomoči CD-ja, knjige in tega kar se spomnim od obiskov pilatesa.
Računam, da bom kmalu spet tekla in potem se vidimo, samo kakšnih načrtov trenutno še ne delam.
  • 1
  • 229
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA