področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

dpop
:cenz:
Nazadnje spremenil dpop, dne 15 Avg 2004, 00:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Barb
dpop napisal/-a:Pa tudi glede delovnih navad... se mi zdi da bo celo "bager" treba iz garaže zapeljat da bo spet malo reda tukaj...

Jaz bi pa z veseljem kaj "delala",pa še vedno ne morem n ne smem.

p.s.:Lepo,da ste se zopet vrnili,častiti gospod pop. :wink: :P
Uporabniški avatar
 tamy
Zivjo,dpop! Upam,da bos tole prebral in se vrnil k normalnemu pisanju,ne pa ceckanju s znakom :cenz: ,ker gre meni ze posteno na zivce,aj ne morem s tabo usekat ene pametne debate.Prosim,prosim,prosim,prosim,da pises z besedami,ne pa s temi znaki :cenz: Velja? Daj no,radi te imamo in te ze pogresamo!!!
Uporabniški avatar
 cyc
Lopatko ste mi zakopal :x

:lol: :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
Da bosta imela kaj za delata, vama dam v razmislek.
Včeraj sem se namreč na ana-lizi javno vprašala, zakaj nikoli ne prideta na kakšen tek? oz. vsaj na ana-lizo in navijanje. :?: :idea: :?: :idea: :arrow:
Uporabniški avatar
 tamy
torej...vceraj sem sla v Dutovlje na praznik vina in terana :D nisem imela casa.

drugace pa...zdaj imam en mesec cisto vse vikende zaseden,imam tekme,tako da spet nimam casa...lahko pa vi pridete navijat,ce imate cas! :oops:
Uporabniški avatar
 tamy
Barb napisal/-a:Da bosta imela kaj za delata, vama dam v razmislek.
Včeraj sem se namreč na ana-lizi javno vprašala, zakaj nikoli ne prideta na kakšen tek? oz. vsaj na ana-lizo in navijanje. :?: :idea: :?: :idea: :arrow:

aja,nekaj sem pozabla...kaksni so bili pa odgovori?
Uporabniški avatar
 cyc
OK, ti si javno vprašala - in kakšni so bili javni odgovori :?: :?

Drugače pa ... za začetek, onih vabil sploh ne spremljam :D V bližnji prihodnosti imam samo namen dobiti se z Erotom in Dusanom, testiranje opreme in analiza ... 8)
Uporabniški avatar
 Barb
Ej ne ozirajta se na mnenje drugih.To je zanimalo mene,osebno.
Verjetno pa zanima še koga.
Jaz pač vedno vprašam,direkt pri viru.
Hvala za odgovore.
Uporabniški avatar
 tamy
Barb napisal/-a:Ej ne ozirajta se na mnenje drugih.To je zanimalo mene,osebno.
Verjetno pa zanima še koga.
Jaz pač vedno vprašam,direkt pri viru.
Hvala za odgovore.

saj se ne ozirava za mnenja drugih,samo zanima me...
Uporabniški avatar
 cyc
Ne samo na mnenja drugih, tudi na vprašanja drugih se ne, če smo že pri tem :lol: Tečem zase, ko mi paše odtečem kolikor mi paše oz. kolikor si zastavim, tako da mi je ideja da bi se nekam v ene rovte odpeljal ... in tam tekel z začetniško kondicijo, ali na razdaljo ki mi ne ustreza ... malo mimo. Vsaj za zdaj oz. za tako stanje pripravljenosti.

Navijanje pa ... čas raje drugače izrabim. 8)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA