področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Nataša
cyc napisal/-a:Ne samo na mnenja drugih, tudi na vprašanja drugih se ne, če smo že pri tem :lol: Tečem zase, ko mi paše odtečem kolikor mi paše oz. kolikor si zastavim, tako da mi je ideja da bi se nekam v ene rovte odpeljal ... in tam tekel z začetniško kondicijo, ali na razdaljo ki mi ne ustreza ... malo mimo. Vsaj za zdaj oz. za tako stanje pripravljenosti.

Navijanje pa ... čas raje drugače izrabim. 8)

Uf, Cyc, kakšna arogantnost!!! Veš, tale forum pa le ni samo zato, da se virtualno obklada ljudi in šteje beljakovine in OH, kar je pa KOMU DRUGEMU mal mim...Rovte so stanje duha...Čas pa le izrabi za kaj bolj pomembnega (TV, računalnik, motor???), ker takle attitude med navijače res ne paše.

p.s. evo, trikrat sem premislila, pa bom vseeno poslala tale post. mogoče mal zarad včerajšnje debate o vseh, ki se nikoli ne prikažejo.
Uporabniški avatar
 cyc
A nisem bil dovolj jasen ali kaj? Na tek po Tivoliju sem prišel, ker je bilo praktično, blizu, zabavno ... Da bi šel recimo v KG, kot je bil zadnji primer ... pač, se mi ne zdi OK toliko časa temu namenit (4-5 ur, minimalna ocena).

P.S.: ko se dobimo z erotom na hipodromu si vabljena - takrat bom recimo prilezel iz "skrivališča" ;)
Uporabniški avatar
 tamy
Nta,sem se ze opravicila,zakaj me nikoli ni. :oops:
Sploh nisem vedela,da opazite,ce kdo manjka.ok,hec :lol: mislila sem,da pac ste neka klapa in ta drugih itak ne rabite.to ni razlog,da me ni :lol: sem ga ze povedala.moje pocitnice so bile cisto atletko obarvane.vsak dan trening,niti enega nisem izpustila,tako da verjemi,da potem nimam casa.moram pa rect,da mi dolge proge sploh ne ustrezajo zdaj,ko bom imela tekme,ko delam na treningih samo hitrost,si ne morem privoscit,da bi sla kar 10km tect,naprimer. :shock: :? 8) pa verjetno tudi ne bi zdrzala do konca. :roll: smola pac.sicer pa,a stase ni bilo,ne?no,kako naj bi potem sploh sla?
 Nataša
Tamy, nisem te omenla :wink:, torej ni problema.
Cyc, ne gre za to, kdaj in kako in zakaj tečeš, to je tvoja stvar. Razjezil pa me je tvoj odnos v postu, saj so bistvo foruma med drugim ravno te tekme v "rovtah" in tudi navijanje. Samo to.
Uporabniški avatar
 Staša
tamy napisal/-a:eh,ne moremo kar pustit,da bi nas tisina premagala!!! :roll: hitro eno debato... :wink: lahko v mojem peskovniku-pravilo je samo-ne se kregat

No, jest bi se danes k tebi naročila na eno pozno kosilo - lahko večerja. Pridem ob ene šestih. Pa ti še mal o Škotski povem. Bi pa jedla kakšno solatko... mmm lačna!!! Al pa palalalačinke! A bo šlo? A boš zrihtala?
Uporabniški avatar
 tamy
hello,staska!
ni problema,ko bom doma,si lepooooo vabljena.dobre palalalalalacinke naredi stara mama,lahko narociva in mi ti poves o skotih :wink: si za?
aja,pa se eno :oops: vprasanje-ko si rekla,da bos nasla tako majico,kot sem jo imela obleceno,eno iz londona(se spomnis?),si jo nasla? :oops:
Uporabniški avatar
 cyc
Ja, vabljeni vsi, lahko zadanete "SUPER NN - čisti produkt morja in sonca" - zgleda kot čistilo, ampak piše da je dobro za vse živo ;) 8)
Uporabniški avatar
 Filipid
Jaz pa podarim eno nagrado, če jo kdo želi :wink: . In sicer gre za nagrado podjetja Figura www.figura-sp.si . Nagrada pa je darilni bon za nakup izdelkov iz programa Figura v vrednosti 7000 sit. Če komu to ustreza naj se mi javi na zasebno sporočilo ali pa naj me pokliče da se dogovoriva o podrobnosti. Moje kontaktne podatke najdete tukaj: http://www.sportosplet.net/viewtopic.ph ... c&start=15 .
Uporabniški avatar
 cyc
In to še ni vse! Če boste 6000-i igralec, vas čaka SILKY SOFT DE LUX odstranjevalec dlačic! :lol: :twisted: A niso eni kolesarji med nami? :lol: :twisted: :idea:
Navali hehe :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 cyc
Seveda, po obrazu, vsaj nekateri ... :) No, izjema so motoristke ... 8)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA