področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 cyc
Staša je brisala po peskovniku, who cares :)

Meni je tudi zginilo kakih 50 postov, ti pa si tam oz. tu pač bolj priden, tako da se tebi bolj pozna ;)
 dpop
:cenz:
Nazadnje spremenil dpop, dne 15 Avg 2004, 23:34, skupaj popravljeno 1 krat.
 Lučko
Darko
imam občutek, da si se s posti preveč približal "šefu", pa je padla komanda "delete".:shock: Saj veš kako se "šefi" radi vidijo na vrhu hierarhije, njegovi "priskledniki" pa tako ali tako nimajo jajc ali pa jajčnikov. :twisted:
Pozdrav!
dpop napisal/-a::cenz:

8) Mater, sta si pa z Nto podobna kot enojajcna dvojcaka. :twisted: Ob istem casu se kujtata, pa noben ne ve kaj vama manjka. :D Jaz sem bolj stare sorte in rabim podnapise. :) Dpop, kje in kaj je problem? :shock: :) :D

lp, oranzni slon

p.s.: Dej ne kuhi mule, ti bo ljubavni tepih osivel. :)
Uporabniški avatar
 tamy
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
dpop napisal/-a::cenz:

8) Mater, sta si pa z Nto podobna kot enojajcna dvojcaka. :twisted: Ob istem casu se kujtata, pa noben ne ve kaj vama manjka. :D Jaz sem bolj stare sorte in rabim podnapise. :) Dpop, kje in kaj je problem? :shock: :) :D

lp, oranzni slon

p.s.: Dej ne kuhi mule, ti bo ljubavni tepih osivel. :)

a ves,da jaz tudi ne razumem tocno zakaj se gre.prej mi je cyc razlagal...malo razumem ze.
Uporabniški avatar
 bojanu
Moderatorski poseg v PESKOVNIKU :lol: :lol: :lol:

PS tolk demokratičnega foruma kot je TF zlepa ne najdeš. Probi recimo sam na mobisuxu kaj otresat, pa boš kmal v BANovcih :roll:
Uporabniški avatar
 tamy
bojanu napisal/-a:Moderatorski poseg v PESKOVNIKU :lol: :lol: :lol:

PS tolk demokratičnega foruma kot je TF zlepa ne najdeš. Probi recimo sam na mobisuxu kaj otresat, pa boš kmal v BANovcih :roll:

heh,demokraticnega? :roll: ce pa takoj odprejo nov forum,ko kaj napises....samo beri... "Tamy,zdaj je pa zadosti"...sicer pa...dovolj o tem...dpop,come back!
 Lučko
Ojojoj Tamy, Tamy, ne otresaj brez veze, če ne veš za kaj se gre!
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Kaj je to zaj za ena štala, daj prosim te, povej mi kaj je to za ena štala!
A bi mi lahko en zaupal za kaj se kle sploh gre (razen, da se nekam pride), kdo je koga in s kom ali s čim? Kakšna cenzura neki?
 dpop
:cenz:
Nazadnje spremenil dpop, dne 20 Avg 2004, 00:39, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Matr, pa glih zdej k si skor pr jurja!
Uporabniški avatar
 tmp
Bajsi napisal/-a:Helou!
Matr, pa glih zdej k si skor pr jurja!

Saj to je problem, k je bil že kar precej čez jurja, pol pa
en del........
 Nataša
Pa nej že kdo javno pojasni, kam so šli ti posti! :!: jih ja ni uzela magla...
Dejte Darkotu nazaj tistga jurja, drgač bo v peskovniku kraval, peščeni vihar in to!!! :!: se ne hecam. mušketa pripravljena.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA