Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 BO-JAN
No, zgleda da se bo pošteno kadilo :shock: po pobočjih med Calcitom in Primožem. Super :wink:

Sam še ne vem kako bo s službo ampak ni hudič, da se neb zapodu ene parkrat gor in dol 8)

LP Bojan
Uporabniški avatar
 cvalenti
Malo nostalgije,prva tekma 24 ur sv.Primož, katero je zmagal Alpner(19vzponov),na sliki Alpner,Vavpetič(lani 20 vzponov)!!

Slika
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
cvalenti napisal/-a: prva tekma ... zmagal Alpner (19 vzponov), na sliki Alpner, Vavpetič (lani 20 vzponov)!!

To so gamsi, le kaj bo letos :shock:
:roll: pustimo se presenetit :wink:
Uporabniški avatar
 GORSKI KOZEL
Cveto napisal/-a:Jaz menim, da letos pade rekord!
Samo nevem pa, kdo ga bo podru :)

Jaz tudi mislim, da bo letos padu rekord( razen če bo sneg :D ), saj pride kar veliko konkurenčnih tekmovalcev. Je pa vavpetičevih 20 vzponov lep dosežek in kaj dosti več je že kar težko.
Uporabniški avatar
 cvalenti
Kaj vsi govorite, da bo padel rekord, a pride ŠAVS,hehe,ali ste vsi tako našpičeni :)))
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Ja mogoče pade rekord, moj namreč :shock: lansko leto sem tekel še trojke okrog Lj pa mi je mal cajta zmanval, letos trojke odpadejo ( da ne bo pomote samo zame) :wink:

Lepo se mejte pa pridno trenirajte Bojan :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Danes smo opazovali trening favorita, očitno bo huda konkurenca.
 večno mlad
Tud jest mislm, de bo super tekma. Važno je sodelovatu, se super imeti in kar bo bo. Vsak ve za svoj cilj. Mislm pa, da ma Šavsi vse šanse, da potegne voz naprej.
Uporabniški avatar
 GORSKI KOZEL
MihaPR napisal/-a:Danes smo opazovali trening favorita, očitno bo huda konkurenca.

A Šavs pride? :shock:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Vidim, da nimate istega favorita :D
Uporabniški avatar
 cvalenti
MihaPR napisal/-a:Danes smo opazovali trening favorita, očitno bo huda konkurenca.

Miha,koga imaš v mislih,kolikor jaz vem ja danes CVETO treniral na primožu (sem videl avto)!!!! : )
Uporabniški avatar
 Cveto
Včeraj zvečer sva šla na ogled proge z "favoritom" na ogled proge, vendar pravi, da še ni 100% če pride.
Jaz sm se kar odločil da pridem, pa bo kar bo!
Se vidimo čez dobrih 14 dni
Lp Jure
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA