Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Gregor Bizjak
vencelj napisal/-a:
Gregor Bizjak napisal/-a:sam sem uspel preteči 25 krogov. mogoče ve kdo ke se da slike vidt pa mogoče rezultate?

Rezultati so in si jih verjetno že videl, slikce bo pa tudi verjetno kdo nalimal.
Čestitke za dober tek...mimogrede, kje pa si se danes skrival :?: Na progi sem te nekajkrat videl (enkrat ogovoril, toliko da sem vedel, da si res ti)...

LP, vencelj

Ja sedaj sm videl že rezultate in fotke.Odlično :) Tudi tebi čestitke za odličen tek.Sej se nisem skrival skozi sem bil na progi razen od 2h do 3h ko sem si vzel odmor. Pa na koncu sem pol urce rej zaključil ker enostavno nisem mogel več.Bolečina v prstih na obeh nogah je postala neznosna :( Lep tekaški pozdrav vsem skupaj. Pa še enkrat iskrene čestitke vsem skupaj :)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
INOT napisal/-a:Očitno bodo mestni gorski teki postali zelo priljubljeni :D
Čez 1000 višincev se je nabralo, dolžina kroga bo pa verjetno okrog 1.93 km. Za kakšne rekorde je proga pretežka. Čestitke vsem ,posebej pa še naši ekipi. Čeprav je zmaga gladka pa smo na progi garali celih 8 ur. Verjetno nam bo drugo leto kdo poskusil vzeti skalp. Ne bo lahko...
Družba in organizacija super, čeprav bi si vsekakor zaslužili nagrade tudi drugi in tretji med moškimi in ženskami posamezno ter vsaj prva ženska ekipa. Bo treba pritisniti na organizatorja drugo leto!

Se popolnoma strinjam s teboj Inot kar se tiče pokalov in podobnega!Ampak za prvo leto je bilo zelo, zelo v redu.Zmeraj pa človek najde kaj kar bi lahko naredil bolje in še lepše.Za prvič pa je seveda v redu ni kaj!Lokacija je enkratno super.V središču mesta v parku.Tako da se da lahko narediti glede na to da je to dogajanje v Tivoliju še boljši dogodek kot marsikateri v Ljubljani!
Ampak kar se pa tiče pokalov.Pa bi bilo korektno do ostalih tekačev.Da bi pač naredili še enotnega zmagovalca med moškimi in pa enotnega zmagovalca med ženskami. Pa seveda zmagovalno ekipo med ženskami.Potem pa bi se lahko z leti če se bo seveda prijelo to dopolnjevalo ali pa ostalo isto.Ker pač nekateri mlajši tega izpod določenih let ne bi smeli izvajatai zaradi zdravstvenih razlogov.
Skratka želim vam obilico regeneracije in pa se vidimo na 4.Teku po ulicah Krope 2009 05.07.2009!
Do takrat in pa seveda naprej vam želim lahkoten korak, kjerkoli!
ČAO!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Glede višincev bi bl'o to za Duletovo lestvico :wink:
Uporabniški avatar
 miroR
Ni kaj,cela ekipa je dihala vsi za enega,eden za vse.Zato še enkrat vsem
ostalim članom ekipe Tekaški forum - ultra :cast: :cast: :cast: ,
z željo,da drugo leto ubranimo 1. mesto.Čestitam tudi vsem ostalim
TF tekačem,bili ste sijajni :clap: :clap: :clap: .

:lauf:
Uporabniški avatar
 IRA
miroR napisal/-a:Ni kaj,cela ekipa je dihala vsi za enega,eden za vse.Zato še enkrat vsem
ostalim članom ekipe Tekaški forum - ultra :cast: :cast: :cast: ,
z željo,da drugo leto ubranimo 1. mesto.Čestitam tudi vsem ostalim
TF tekačem,bili ste sijajni :clap: :clap: :clap: .

:lauf:

Ok tole pa moram komentirat ... tegale "strica" sem pa jaz včeraj gledala kar več krogov ... :oops:
Mater, kakšna barva, kakšen "geštel" ... kakšna definicija ... čist vsaka mišica se posebej vidi, tekaška drža taka huda, pokončna, vzravnana ... ne zateguje ne levo ne desno ...

Skratka MiroR - svaka čast :cast:
Se klanjam ...
 revolution
Jaz sicer nimam izkušenj z dolgimi ultra teki in maratoni a sem se vseeno priključila Chickita ekipi. Namen je bil odteči polmaraton, kar je več, pa je bonus. Organizacijo teka lahko le pohvalim. Proga odlično označena, okrepčila pa na vsakih slabih 2 km. Prvih 10 krogov je šlo kar lepo brez problemov, kasneje pa se je na žalost oglasila že znana bolečina v desnem kolenu zato je šlo naprej zelo počasi. Zadnjih nekaj krogov pa sem kar prehodila. S tekom sem zadovoljna. Sedaj vsaj vem kako te ultra zadeve približno izgledajo :P

Posrečena je bila tudi ideja za ekipno tekmovanje. Ko na progi vidiš, da nekdo iz tvoje ekipe še kar pridno kroži, te kljub bolečinam kar vleče nazaj na progo tako, da bi se rada zahvalila izzardly, ki je poskrbela, da je bila na teku zastopana tudi ekipa TF punc. Punce fino je bilo teči z vami. Posebej še čestitke Heleni za odlično 2. mesto v ženski kategoriji in izzardly za njen prvi (ultra)maraton! :cast: Pa seveda čestitke tudi vsem ostalim, ki so rušili rekorde ali pa le uživali na progi na čudovit sončen dan :D
Uporabniški avatar
 tae
Vsem čestitke za pretečene kroga in kilometre. Se mi dozdeva, da Slovenski narod postaja ULTRA narod. Včasih je bil človek, ki je premagal maraton, v očeh drugih "pravi bog" Danes maraton očitno že ni več dovolj, množice tečete 50 in več kilometrov. Dušan Mravlje je ponosen na vas, ker se lotevate "njegovih disciplin", jaz pa ker vas poznam. Očitno je letos maratonsko leto, najprej Lenči, sedaj Classix, verjetno še veliko drugih, le da njihove zgodbe niso bile tako na udaru. Inot, potrjujem ti članstvo v mojem klubu. :D
Uporabniški avatar
 bla_k
Po bolj slabo prespai noči je šlo prvih 21 krogov (alias maraton) povsem po pričakovanjih (znotraj štirih ur). Potem pa se je bilo iz kroga v krog težje vzpenjat proti ''Cekinčku''. Tako da je malo pavze prav pasalo. In ker smo bili TF - maratonci dobra ekipa (kar so nam nekateri zavidali - še posebej v času naliva), me je proti tridesetem krogu kar neslo v teku in pogovoru z Lauferjem (no v govorenju je seveda prednjačil on:)). Pa spet ena pavza in še zadnjih šest krogov samo za dušo, z veliko počasnejšim tempom, ustavljanji, pogovori...
Uglavnm bil je dan in tek, ki bi ga z veseljem ponovil ... najbrž ne ravno danes ... v prihodnosti pa prav gotovo (če ne prej na drugem Formaratonu).

LP, Blaž
 gozdni
tudi jaz se pridružujem čestitkam vsem, ki ste in smo dosegli in presegli zastavljen cilj-se vidimo drugo leto,ko bomo branli pokal kot levi.bilo mi je v čast, da sem bil član ekipe tf ultra.organizacija je bila dobra,pokal ogromen,nagrade čudovite-pa kaj bi človek po osmih urah teka še rad več.
Uporabniški avatar
 50cent
Lepo je bilo :D :D .
Kot prvo čestitke fantom iz ekipe TF-ultra :clap: :clap: :clap: . Pubeci so garali vseh 8 ur, kar se je na koncu pokazalo tudi pri rezultatu, saj so pometli s konkurenco :) . Pravi asi ste in v ponos mi je da vas poznam :) .
Iskrene čestitke tudi Vremenu, ki je tudi raztural, glede na to, da je malo pred tem opravil z šentiljsko progo ter imel časa za regeneracijo zelo malo. Rajko res si sila :clap: . Tudi Clasix si zasluži pohvalo in čestitke :clap: . Pravijo da prvega ne pozabiš nikoli.
Čestitke tudi še1pr(Alji) za odlično 7 mesto med ženskami :clap: . Bravo punca razturala si :juhuhu: . Pa seveda hvala za vso oskrbo, ki si jo ponudila za moja lačna usta, od sendvičev, vode, piva, pršuta, peciva.....ni da ni. Sam sem prišel na štart kot lokalni šerif z rokami v žepu, brez "supporta" z mislijo, da "bomo že nekak" teh 8 ur zdržali. :)
Lepo je bilo spoznati par novih obrazov iz TF-a, super ste vsi :D .
Kaj se pa mojega teka tiče pa.......sem mislil napisati na veliko "POVRATAK OTPISANIH", pa nisem čisto siguren, da se je vse izteklo po planu :? . Danes me koleno še vedno boli ampak se tolažim, da me bolijo tudi gležnji in mišice pa še kaj bi se našlo in se bo to normaliziralo v naslednjih dneh. In če se bo......................sem zmagal :lol: :lol: .
Hvala mojim sotrpinom iz ekipe ultra - pas PAULI :) . Skupno 6 mesto ni tako slabo glede na to, da nas je bilo samo 5 :clap: :clap: pa še naš največji adut nas je zapustil po 4ih urah (ZEBRA - hvala za trud :clap: ).
Drugo leto pa če ne bo drugih planov spet v napad na Tivolske strmine :) .

Lp :)
Uporabniški avatar
 EčO
Res enkratno vzdušje! Ogromno tekačev! Res postajamo "ultra" narod! Vsem tekačicam in tekačem kapo dol!

MiroR hvala, ker si me še pravočasno zabremzal. Ja na svoji zaletavosti bom še moral delati!! :lol:

Celotna ekipa TF - ultra :clap:
 marjan
Ene ogromne čestitke še z moje strani prav vsem udeležencem. :clap: :cast1: :clap: :cast1:

lp
Marjan
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA