Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Vreme
Včasih se človeku zdi, da je besedica čestitke kar premalo.

:laola
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Najprej vsem čestitke, posebej Nataši, ker je najlepša :D
Zanimivo, koliko več je komentarja na glavo, kot na mišice :?:
Pa me včasih sprašujejo, zakaj zavajam z "vse je v glavi" :--
Bi obljubil, da grem naslednje leto v Mnišek, pa očitno iz tega ne bo nič.

Baje je na češkem padla prodaja žajfe :wink:
Uporabniški avatar
 INOT
Razturate kjerkoli ste :D
Čestitke!
Uporabniški avatar
 IRA
:laola :laola

BRAVO vsem skupaj in vsakemu posebej!!
Uporabniški avatar
 Romch
Še moje ISKRENE ČESTITKE obema "kameratoma" tudi tle na TF!

RES SVAKA ČAST OBEMA !!!
Kot tipičen slovenec sem vama fauš, da doživljata tisto v čemer OBA ZELO uživata. Sej ta fuaš je v pozitivnem smislu, ne me narobe razumet, oba vesta zakaj to pravim glede na moje stanje...ker me oba dobro poznata lahko kej takega rečem, a ne hehe? :D :wink:

Še 1x čestitke in upam, da kr dežujejo iz vseh strani!

To kar se piše na TF samo potrjuje, da tudi amateriji dosegajo(mo) rezultate, ki so spoštovanja vredni. Plod vsega tega pa je samo uživanje, želja in disciplina do športa.
Uporabniški avatar
 lonely
Moj prvi tek na Češkem ,Mnišek 50km,si bom zapomnil po tem da je to bil moj najbolj zahteven tek, glede na profil proge......ogromno vzponov....zelo lepa narava...idealno vreme 8-15°C....malo nastopajočih (120)...dobra organizacija...brez večjih pripomb.

Potovanje z Celjani (DMP) pa ni potovanje--je doživetje....so res "face"...veseljaki.....prijatelji...predvsem pa dobri ultramaratonci.
Še zdaj mi ne gre v glavo da lahko ženska (ni Nataša) spije deset piv in veliko žganja,zjutraj poplakne s pivom in preteče brez težav 50 zahtevnih kilometrov v zelo dobrem času.

Še enkrat bi rad čestital @natasi in @ROBOCOP-u na dobri uvrstitvi,res sta odlično pripravljena, 100km v Bielu bo dodatna potrditev.

Nekaj utrinkov:
http://picasaweb.google.si/ebmarathon/Mnisek2009#
Uporabniški avatar
 EčO
Čestitke celotni slovenski odpravi! :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 ero
neverjetni ste, vse čestitke!

Nataša, Mnišek si spoznala iz lepe in grde plati. prevladala je lepa, kot vidim :) predvsem si pa še enkrat spoznala samo sebe - da zmoreš vse in še več!

ta vikend mi je kar dvakrat žal - najprej, da nisem šel v Mnišek. nato pa še, da sem v Tivoliju bil z vami le eno uro. a nič zato, še bojo teki in še bodo lepa doživetja v letih, ki so pred nami.
Uporabniški avatar
 vandrovc
Še tukaj čestitke celotni odpravi...Bravo...Le tako naprej, kjer je volja tam je pot...

Srečno... ;)
Uporabniški avatar
 PeterM
natasa napisal/-a:Naslednje leto se v Mnišek vrnem in poravnam dolgove in progi nazaj vzamem "moje pol ure".

Čestitam celotni slovenski odpravi. Nataši, Zdravku, Lonelyju, Robocopu in vsem ostalim. :clap:
lenči napisal/-a:Natasa, Robocop, Zdravko in Lonely srečno prispeli v cilj, vsi zadovoljni se vračajo domov. Več bodo seveda sami povedali.
Natasa je bila skupno 6., v kategoriji pa 1. :laola :clap: :cast1:
Robocop pa je bil skupno 15. v kategoriji pa 6. :laola :clap: :cast1:

ČESTITKE VSEM

:clap: :clap: :clap:
lenči napisal/-a:Natasa, Robocop, Zdravko in Lonely srečno prispeli v cilj, vsi zadovoljni se vračajo domov. Več bodo seveda sami povedali.
Natasa je bila skupno 6., v kategoriji pa 1. :laola :clap: :cast1:
Robocop pa je bil skupno 15. v kategoriji pa 6. :laola :clap: :cast1:

ČESTITKE VSEM

:laola BRAVO!!!!!
Uporabniški avatar
 50cent
Tudi jaz se pridružujem čestitkam za odlično predstavo na Češkem :) . Super ste :laola . Bravo :clap: :clap: .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA