področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 cyc
Kero slikco? :shock: Jaz ne vidim nobene ... :?: :shock: Sicer pa - vse zanikam dokler ne vidim :lol:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Torej, dpop zdravniski konzili se zaseda, ampak mislim, da so sklepi jasni. :twisted: Cela jara kaca rumenih strani se je nahajala na majhnem koscku trdega diska, ki pa je zal odsel v /dev/null. :evil: Naj uziva v digitalnih nebesih in naj mu bo lahka zemljica. :roll: :twisted: Operacija, ki bi bila potrebna, da bi zadeve z mesanim uspehom povrnili v prejsnje stanje, bi zahtevala ustavitev delovanja TF, kar pa bi resno ogrozilo zivljenje in zdravje vsaj 560 prijavljenih. :D Konzili zatorej predlaga, da se opravi maso zadusnico s tekom po Rozniku v spomin na preminula sporocila in se ob tej priliki ustvari ugodne pogoje za nove novice, ki bodo polnile naslednice zalostno preminulih rumenih strani. :twisted: V kolikor terapija ne bi bila uspesna je potrebno pod nujno organizirat vsaj se en piknik, kar je tako ali tako lustno gojisce novic za recimo jim preminule rumene strani. :)

lp, oranzni slon

p.s.: Nta,(soncek moj zlati, kraljica peskovnika, sefla neodvisnih, otrok nesrecni, itd.) ne se hecat okol s takimi kanoni. Bom cist zelen ratal od groze, potlej bo pa sranje, ker me nihce vec ne bo spoznal. :twisted:
Uporabniški avatar
 tmp
cyc napisal/-a:Kero slikco? :shock: Jaz ne vidim nobene ... :?: :shock: Sicer pa - vse zanikam dokler ne vidim :lol:

Tukaj pa res stvari izginjajo kot po tekočem traku

:? :? :?
Uporabniški avatar
 tamy
tmp napisal/-a:
cyc napisal/-a:Kero slikco? :shock: Jaz ne vidim nobene ... :?: :shock: Sicer pa - vse zanikam dokler ne vidim :lol:

Tukaj pa res stvari izginjajo kot po tekočem traku

:? :? :?

ne samo posti,se slikce,a ne TMP? :roll:
heh,se malo,pa bo tisina na forumu
Uporabniški avatar
 cyc
Psssst! :twisted: :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA