Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

glumac
Darja, tebi vse čestitke, se ti je čist utrgal, si skoz pri vrhu, bravo,vsem ostalim tudi čestitke
Uporabniški avatar
 Wega
Matevz napisal/-a: Me je pa motilo od ponujene robe, da je bil Enervit iz kroga v krog bolj razredčen, zadnje ure pa je bil skoraj sama voda.

To je zato ker je deževalo ;)

Sicer pa - bravo! Ko bom velik bom nekaj takega kot ti in ostali...
 klopotec
Krasna slikca. Fajn tim sta bila in meni sta bila tudi velika vzpodbuda. Čeprav me je Vencelj včasih malo čudno pogledal.
Saj malo sem res zgledal čudno, ker sem tisto noč prej spal samo ene tri urce. Spanec ni hotel priti. Veliko pričakovanje, ali kaj?
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Hvala, ja vedno te je bilo fajn srečat... Mislim pa da smo po enih par urah vsi malo čudno že začeli gledat in izgledat...
Verjemi ali ne tudi moja noč je bila precej kratka v primerjavi z mojimi konstantnimi 9-imi uricami :shock:
Pričakovanje? ...pravgotovo!
Uporabniški avatar
 Štefan
Čestitke vsem,ki ste nastopili in odtekli, vsak po svojih močeh. Res ste pravi asi! :laola :cast:
50cent napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:Tokrat sem naložil vse iz zaključka.

Ni res...manjkajo tiste ko sta vidva z Mirotom sredi trgovine v gatah :rol: :rol: .......sicer pa slike niti niso tako slabo uspele koliko si se bal, da bi bilo pretemno za dobro fotko :) . Še enkrat vas bom tako dobro poslikal, pa bom začel sumiti, da sem zgrešil poklic :wink: .
Lep pozdrav.

Čuj, nič ne manjkajo slike, kaj ne vidiš na sliki, da sva se že oblekla?
Če bi rad vedel, pa ti povem, da sem zelo dolgo sedel ob fotkah, da sem malo porihtal rdeče oči, osvetlitev in naredil par obrezov.
Fotke so vidne, delo s fotografijo pa je običajno očem skrito. Saj te bom to tudi naučil, čuj pubec. Saj se hitro učiš. :wink:
Uporabniški avatar
 grb
Uroš Sobočan napisal/-a:Evo še ena obsežna galerija:

http://www.zurnal24.si/php/fotogalerija/?gid=105538

Pa samo eno fotko mam :( . Pa še na tej naju je golob oviral :lol:

Uros so dali gor se drugi del in se te tudi tam najde. In to brez goloba ;-)

G.
Uporabniški avatar
 50cent
ZdravkoC napisal/-a:
50cent napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:Tokrat sem naložil vse iz zaključka.

Ni res...manjkajo tiste ko sta vidva z Mirotom sredi trgovine v gatah :rol: :rol: .......sicer pa slike niti niso tako slabo uspele koliko si se bal, da bi bilo pretemno za dobro fotko :) . Še enkrat vas bom tako dobro poslikal, pa bom začel sumiti, da sem zgrešil poklic :wink: .
Lep pozdrav.

Čuj, nič ne manjkajo slike, kaj ne vidiš na sliki, da sva se že oblekla?
Če bi rad vedel, pa ti povem, da sem zelo dolgo sedel ob fotkah, da sem malo porihtal rdeče oči, osvetlitev in naredil par obrezov.
Fotke so vidne, delo s fotografijo pa je običajno očem skrito. Saj te bom to tudi naučil, čuj pubec. Saj se hitro učiš. :wink:

Kaj sem vam jaz kriv, da niste fotogenični in vas kamera ne mara potem pa je potrebno sedeti ure in ure pred računalnikom, da se to vse skupaj uredi v neko sprejemljivo obliko? :lol: :wink:
Sicer pa.....sem se odločil, da boš drugo leto ti mene slikal z pokalom v roki :-- :hehe: :beer: :beer: .
Malo heca mora biti....če že pozirati ne znate, ste pa presneto dobri v teku, to pa odkrito priznam in kapo dol pred takimi asi kot ste vi :cast:
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
grb napisal/-a:
Uros so dali gor se drugi del in se te tudi tam najde. In to brez goloba ;-)

G.

Hvala!

Nisem gledal :)

Lp

Uroš
Uporabniški avatar
 še1PR
Malce z zamudo... Ampak glede na aktivnosti imam občutek, da zame tale FORMAraton še kar traja........ :wink: :lol:

Meni je bilo lepo! :juhuhu:

Z rezultatom moram biti glede na kondicijo več kot zadovoljna, pa mi tako ni šlo za rezultat, pač pa za uživanje v dobri družbi! :TF)
Preglov nas je bilo na koncu na progi celo več (=10) kot sem pričakovala, čeprav je moral en od bratov delat in ga je nadomestil (kot pravi Classix) njegov prestolonaslednik.

Hvala za čestitke! Tudi jaz čestitam vsem! :laola Fantje, vam še posebej! Vsa čast!!!! :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast:

In zakaj zame FORMAraton še traja? :shock:
Ker so mi Fifty, oranzni_slon in simi priskočili na pomoč pri "stvaritvi", katere objavo je "odobrilo" 3/8 ekipe:
Zmagovalci FORMAratona

PS1: saj veste kako velja pri mojih fotoreportažah: Če kdo želi, da kako sliko umaknem, bom to naredila, le na ZS naj sporoči!
PS2: Hvala :heart Fifty, slon in simi!!!
PS3: nepopisane fotke dobi na CDju manager ekipe (Avi)
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Alja, čestitke vsem trem za reportažo o zmagovalcih. :clap:
 klas
aljina (et Co.) fotoreportaža: :rol: superca in še enkrat čestitke
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA