- 21 Apr 2009, 15:05
Dober dan ...
Že nekaj časa se "spogledujem" z idejo, da bi na domačih tleh, torej v Borovnici organizirala tek ...
Sej veste tisto "vsaka vas ga že ima, samo mi še ne"
Dobila sem nekaj podpore v domačem športnem društvu, celo župan z veseljem podpira idejo in ero mi je pripravljen skočit na pomoč z vsem svojim znanjem
Zdej pa mene neki zanima ...
Meni so vedno bolj všeč teki po več ur ... takšni kot je recimo Sladkih6, takšnih kot je bil Formaraton ... nekako se mi zdi, da je tak tek dostopen vsem. Super je za tiste, ki si želijo naredit samo par kilometrov, super za tiste - ki potrebujejo kak dolg trening, super za majhne in velike ... hitre in počasne ...
Pijača, hrana, prtljaga praktično dostopna v vsakem krogu ...
Skratka jaz se veno bolj navdušujem nad idejo, da bi pripravila podoben tek.
Zanima pa me vaše mnenje, kaj se zdi vam bolj privlačno ...
Kakšnih tekov vam manjka?
V tem tednu moram predstavit okvirni plan na občini zato Vas prosim za vsa vaša mnenja, predloge, ideje ...
Hvala lepa ...
V upanju, da se bomo imeli spet lepo vas prav navdušeno pozdravljam

Že nekaj časa se "spogledujem" z idejo, da bi na domačih tleh, torej v Borovnici organizirala tek ...
Sej veste tisto "vsaka vas ga že ima, samo mi še ne"

Dobila sem nekaj podpore v domačem športnem društvu, celo župan z veseljem podpira idejo in ero mi je pripravljen skočit na pomoč z vsem svojim znanjem

Zdej pa mene neki zanima ...
Meni so vedno bolj všeč teki po več ur ... takšni kot je recimo Sladkih6, takšnih kot je bil Formaraton ... nekako se mi zdi, da je tak tek dostopen vsem. Super je za tiste, ki si želijo naredit samo par kilometrov, super za tiste - ki potrebujejo kak dolg trening, super za majhne in velike ... hitre in počasne ...
Pijača, hrana, prtljaga praktično dostopna v vsakem krogu ...
Skratka jaz se veno bolj navdušujem nad idejo, da bi pripravila podoben tek.
Zanima pa me vaše mnenje, kaj se zdi vam bolj privlačno ...
Kakšnih tekov vam manjka?
V tem tednu moram predstavit okvirni plan na občini zato Vas prosim za vsa vaša mnenja, predloge, ideje ...
Hvala lepa ...
V upanju, da se bomo imeli spet lepo vas prav navdušeno pozdravljam

... pravijo, da ni lepote brez trnja