prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Sončka
Jaz sem nameravala priti... Torej, pridem in odtečem v svojem tempu :D ! Lp
Uporabniški avatar
 pajo
Ni bilo posebnega interesa pa še najina brzina ...tako, da sva šla kar sama.
Uporabniški avatar
 Hojca
pajo napisal/-a:Ni bilo posebnega interesa pa še najina brzina ...tako, da sva šla kar sama.

Interes je pri meni bil, pa tudi brzina bi ustrezala, a žal ni bilo časa :wink:
Uporabniški avatar
 raf
pajo napisal/-a:Ni bilo posebnega interesa pa še najina brzina ...tako, da sva šla kar sama.

Slišim, da sem pogrešan in moram sporočiti zalostno novico, da bom svojo prisotnost najavil v najkrajšem možnem času. :wink:
Uporabniški avatar
 Sončka
Čeprav utrujena, da sem komaj govorila, sem krožnik vseeno pretekla... :D
Bilo nas je kar nekaj (medved ne šteje), eni hitrejši, eni počasnejši... :D
V glavnem bilo je lepo. Lp, Sončka
 maj
Včeri je blo nadpovprečno dobr. Mogoče tud zato ker sem imel s seboj prijatelja, ki je bil precej navdušen po teku in se nam bo še pridružil. Smo pa modroval o medvedih - ker ne vem če veste - oni iz časopisov se vrača po zanesljivih lovskih virih proti mestu khm zločina- in mogoče je prov da imamo v svojih vrstah tud enga ki je že kdaj se srečal ž njim iz oči v oči. Jest sem seveda spet povedu tistga o dveh prijatlih ki srečata medveda ...a ga še niste slišal?? Ja pridte na K-Rožnik hehe!
Lepo pozdravljeni ;)

Danes sem srečal skupinico zagretih tekačev, ko sem se vračal z Rožnika domov :clap: Pa sem se spovnil, da sem na forumu prebiral to temo, pa si nism mislil, da še vedno tečete na Rožnik. Kaj to vsak torek tečete gor?

lp, cimi
Jaz, če me kaj ne povozi. Se grem spopast s klancem, prvič letos, tako da bodi pripravljena na slinjenje po progi in ostalo jamrarijo, ki paše zraven. A bo v redu? Pa verjetno se bo našla še katera z naše ulice, grem stavit.
Loni napisal/-a:Pa verjetno se bo našla še katera z naše ulice, grem stavit.

Za kaj pa staviš, da vidim, če se mi splača manjkat :?: :--
Aja, pa saj imamo še eno kandidatko na naši ulici, sem skoraj pozabila.

No resno :arrow: Imam namen, samo bom videla tik pred zdajci, če se mi bo izšlo (otroci pa šola pa to)
  • 1
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA