prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 baron
Kako pa je s carino? Ker sem lani nekaj naročil iz tujine, ko prejmem pošiljko je bilo pa vse odprto in zaračunali so mi skoraj več carine kot je bilo vredno vse skupaj.
Uporabniški avatar
 klatez
Mi smo v EU že nekaj časa.
In če naročaš v EU (na primer iz Anglije), potem seveda carine ni.
 baron
Ja :D hvala, a vsega se vseeno ne dobi znotraj EU.. V takem primeru pač požrem to carino skupaj s še dodatnimi poštinmi stroški
Uporabniški avatar
 Loni
klatež, pri Angliji je včasih zanimivo, ker ne vedo, kam bi te dali. Nimajo npr. države EU, ampak Western Europe ter Rest of the World in potem vprašaš, če morda pašemo vsaj pod preostanek sveta, in dobiš odgovor, da na žalost v SLO ne pošiljajo.
To sem že večkrat doživela.
 skorc
Pa niso samo angleži taki. Z nemci sem imel podobne izkušnje. Ko ga prepričuješ, da smo v EU, da mu denar v naprej nakažeš vključno s poštnino, pa ne in ne...
 teddy
če hoče kdo, se mi lahko kdo priključi pri nakupu preko wiggla, manjka mi še 40 funtov.....
 MajkelNajt
teddy napisal/-a:če hoče kdo, se mi lahko kdo priključi pri nakupu preko wiggla, manjka mi še 40 funtov.....

Počakaš do ponedeljka? Bi vzel mizuno wave rider 12...
Uporabniški avatar
 bobr
Ne vem če ste opazili ampak angleži nas imajo res radi :)
Slika
Uporabniški avatar
 Mitch
Slika

We are changing...
We have listened to your feedback and for the last few months have been putting the final touches to our new website and name. We wanted to let you know first before we unveil it to the world so that the people who have helped us get to where we are can take the first look.
Check out the new site at www.activinstinct.com. We hope you like it and if you have any comments then please let us know!

As an extra thank you, if you decide to make a purchase, you can get 10% off using this code - ACTIVNEW997 - just enter this in the basket when you place your order.

Izgleda da nas imajo povsod radi. Ta koda je veljavna tudi pri drugih internet ponudnikih iz VB.

Če se prijaviš iz Avstrije, ti napišejo, da velja popust za vsa naročila iz Avstrije!!!

Kljub vsemu sem izkoristil popust

Slika

MIZUNO Wave Elixir 4 Men's Running Shoes: £67.99 - 10% POPUST

PRIMERJAVA
Uporabniški avatar
 bobr
Bravo mitch hvala za info :)
In še iste superge si nabavil kot jaz :wink:
Uporabniški avatar
 Mitch
Če nismo najboljši, smo pa najlepši. :D
 skorc
Po moje imajo splošni popust -10% na vse naročnike. Podobno, kot imajo na supergah -6% za vse.

Glede na IP-številko, ki dostopa do internetne trgovine je potem enostavno določiti iz katere države je tisti, ki si ogleduje artikle.

V Bannerju pa se potem izpiše IP številki ustrezna država. ;)

Nič novega. Marketing pač. :)
 MajkelNajt
Vidim, da sta oba Mizuno fana :) pa me zanima za kakšen teren jih bosta rabila.... Kolebam med Wave rider 12 in Elixir 4....
Uporabniški avatar
 Mitch
MajkelNajt napisal/-a:Vidim, da sta oba Mizuno fana :) pa me zanima za kakšen teren jih bosta rabila.... Kolebam med Wave rider 12 in Elixir 4....

Slika

Kakor je meni znano so Mizuno rider za supinatorje, medtem ko so elixirke za pronatorje. Zato ti priporočam, da preveriš v katero skupino spadaš.

Lep pozdrav.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA