Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 AVI
Alja & co. kot sem že napisal, ste tole res fantastično naredili in sem se prav nasmejal ob gledanju....lepo je spet podoživeti te trenutke..saj kot je rekel INOT, smo bili res kot ekipa....in kot govori znan izrek: "vsi za enega, eden za vse" .... VSI pa za km..... :wink: :wink:

Drugo leto gremo v bran letošnjemu dosežku in mogoče pa drugo leto ne bomo več kot "ruski prostovoljci"...... :lol: :lol: :lol:

Tekaški forum - ultra :clap:

LP
 klopotec
Kot smo rekli, drugo leto bo težek boj.

Mi se edino še nismo odločili kam bomo šli na višinski del priprav. Vendarle gre tu skorajda za gorski tek, he,he.

Tako da ultraši, pridno trenirajte. Ne vem pa če bo to dovolj.
Uporabniški avatar
 Darja
Reportaža je SUPER :rol: . Sem kar cepetala od smeha :D :D
Bravo Alja + pomočniki!!!!
Uporabniški avatar
 PeterM
Alja,

Čestitke za prekrasno reportažo. :)
Hvala tudi Fifty-ju, slonu in simi. :)
Priprave za obrambo naslova so se že začele.
Kaže, da se je v Tivoli naselila kultna prireditev.
V tem trenutku pa je stanje takšno:

LP Peter
 klopotec
PeterM napisal/-a:Alja,

LP Peter

Ja, stanje je res takšno, ampak leto je hitro naokoli.

Kaj je zdaj ekipa Sladki6, a boste samo ploskali zmagovalcem, ali se bomo začeli brusiti?
 Nataša
ja, mal bolj bo treba zaklopotat :wink:

Danes je bil na enem spletnem portalu člančič z naslovom "Največji poraz Marka Miliča". Pisalo je pa o tem, kako ga je žena prehitela na Formaratonu.

:roll:
Uporabniški avatar
 Vreme
klopotec napisal/-a:
PeterM napisal/-a:Alja,

LP Peter

Ja, stanje je res takšno, ampak leto je hitro naokoli.

Kaj je zdaj ekipa Sladki6, a boste samo ploskali zmagovalcem, ali se bomo začeli brusiti?

Ja bomo trenirali na Sladkih6 :wink:
Uporabniški avatar
 Tatjana
Alja in ostali, super reportaza! :clap:

Čestitke zmagovalcem in vsem ostalim, ki ste tekli! :laola
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Res super foto koktajl, ki ga cuzaš na slamico in zraven crkavaš. Pri nas so hteli včeraj rešilnega poklicat, bolj bi pa rabil patronažno, da mi podstavi pleničko. Sem se že smejal, vendar še ne tako. Res izvirno. Kubizem ima svojo moč.
Alja & pubeci, mater :cenz: ste vredi to zrihtali.
 žabc
Še kratek komentar z moje strani!
Trasa je bila vsekakor zelo zanimiva in razgibana, tako da ti ni moglo bit nič dolgčas, saj si moral neprestano gledat pod noge. Še posebej prvih pet ur, ko sva tekla z Petrom Harnoldo v povprečju 4:45/km (na taki progi). Motivacijsko je bila pa vsaj zame izjemno super, tako da bi lahko vknjižil še par urc, saj so bile noge (čeprav na koncu ni tako zgledalo) še zmeraj ok.
Končna pretečena razdalja v 7:58 je bila 94km in zraven neverjetnih 1600 višinskih metrov. Upam, da bo to zadostovalo kot vstopnica za Špartatlon, ki bo konec septembra. Saj drugače v svoj triatlonski urnik ne morem več spravit kvalifikacij - za Šparto.
Pa še morda zanimiv podatek - letošnja povprečna tedenska kilometraža je pri meni 65km...še en dokaz več, da je vse v glavi.
Uporabniški avatar
 zajc
žabc, čestitke za to razdaljo in prvo mesto.
Ob tebi sem se počutil kot polž, ko si me z lahkoto prehiteval.

Še enkrat :cast:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
žabc napisal/-a:... kot vstopnica za Špartatlon ...
... še en dokaz več, da je vse v glavi.

Čestitke in bravo :roll:
Hvala obema! Kako sem se šele jaz počutil na teku Zagreb-Čazma, ko smo vodilnih šest tekli 4:00/km pa so se potem kasnejši trije zmagovalci odpeljali (bolj nazorni izraz kot odtekli) stran s tako lahkoto, da sem dvakrat pogledal, če me kdo za majico vleče, da jim ne morem sledit. Zmeraj je nekdo počasnejši in nekdo hitrejši, a važno je da smo na koncu vsi zmagovalci!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA