Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 valena
Tina_brzina napisal/-a:Hvala valena!
ja ja, to imam pa že v načrtu :lol: to bo debelo pogledal, ko bova švignle mimo njega s kvačkami v rokah. :twisted:
tini brez zamere, tudi mi se malo hecamo. Kaj pa veš,mogoče nama pa uspe :D

Seveda nama uspe,samo vztrajati morava. Trenutno sem šele na začetku resnih treningov,ker sem ravno po resni poškodbi. Tako,da pričakujem nagel vzpon forme v kratkem!Saj se samo malo ... :rol:
Uporabniški avatar
 valena
Sem danes tekla okrog Brda in zagledala čapljo,ki je v kljunu držala migetajočo ribo.Malo kasneje pa še srnice, ki so se pasle na travniku. Vmes me je dežek moči.Pokanje mokrega peska pod nogami mi je narekovalo tempo. Potem pa še veter v prsa. Sem izbrala res en super dan za preiskus. Čas na koncu je bil 51 min 39 sek. Počasi pa le gre nabolje. Pulz je pa bil okrog 85%.
lep dan vsem
Uporabniški avatar
 Susanne
Še dobro, da nisva šli v Udinboršt, ker potem z rekordom ne bi bilo nič :D . Bravo :clap: .
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
"Čas na koncu je bil 51 min 39 sek. Počasi pa le gre nabolje. Pulz je pa bil okrog 85%. "

in ti potem misliš mene imet za kompanjona na trojkah? :evil: hočeš, da dušo spustim al kaj? :evil:

...jao punce, imam občutek, da vas je Tini preveč "motiviral" z njegovim komentarjem :( . vas ne bo več za dohajat :(
Uporabniški avatar
 valena
Susanne napisal/-a:Še dobro, da nisva šli v Udinboršt, ker potem z rekordom ne bi bilo nič :D . Bravo :clap: .

Še dobro da sem šla na Brdo,bolš kot it z vama z Mojco na škrge dihat po Udinborštu :D .Sta me kar pošteno zdelali.Drugič vaju bom morala jemati bolj resno!

Metkamarjetka predlagam pogovorno hitrost teka,saj bova morali izvajati še ženitveno posredovalnico za poglavarja Titovih pionirjev! :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA