prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 gumpy
Opazujem tele cene na http://www.wiggle.co.uk/

Pretvarjam v evre, pa še vedno ne verjamem, da je tole res toliko ceneje?!

A to drži (vse je skor 20-30% ceneje kot pri nas!)?

Če sem vas prav razumel je plačilo možno preko spleta z kreditno kartico (mastercard...), poštnine pa ni, če nakupiš preko 100 funtov?

Hvala za odgovore in LP!
Uporabniški avatar
 MihaPR
Da se ne boš matral, na vrhu lahko nastaviš valuto €.

Ja, več kot 112€ in je brezplačno
Uporabniški avatar
 haupi
gumpy napisal/-a:Opazujem tele cene na http://www.wiggle.co.uk/

Pretvarjam v evre, pa še vedno ne verjamem, da je tole res toliko ceneje?!

A to drži (vse je skor 20-30% ceneje kot pri nas!)?

Če sem vas prav razumel je plačilo možno preko spleta z kreditno kartico (mastercard...), poštnine pa ni, če nakupiš preko 100 funtov?

Hvala za odgovore in LP!

vse je tako kot si napisal... Jaz sem dal za Salamonke cca. 55 EUR ceneje kot v Sloveniji.
Uporabniški avatar
 IČA
Če bo kdo kaj naročal bi se pridružil.
Uporabniški avatar
 bobr
pajo napisal/-a:Naročam 1 bogi dres pa me vsak skensla če ga vprašam. Pih :oops:

Kdo te skensla, trgovina? Vključi se kakemu za skupno naročilo. Jaz sem ti večkrat ponudil možnost ko sem naročal pa se ni in ni mogla odločit :). Drugič ne preveč čakat lahko še menjalni tečaj spet kam skoči ;).
 MajkelNajt
Uporabnik Mitch pravi:
Kakor je meni znano so Mizuno rider za supinatorje, medtem ko so elixirke za pronatorje.

Gledam na wiggle.co.uk in tako rider 12 kot elixir 4 imata iste podatke o stabilnosti (pronator/supinator), superge.si pa različne (rider 12- supinator, elixir 4- pronator)... kako je v praksi?
Uporabniški avatar
 bobr
MajkelNajt napisal/-a:
Uporabnik Mitch pravi:
Kakor je meni znano so Mizuno rider za supinatorje, medtem ko so elixirke za pronatorje.

Gledam na wiggle.co.uk in tako rider 12 kot elixir 4 imata iste podatke o stabilnosti (pronator/supinator), superge.si pa različne (rider 12- supinator, elixir 4- pronator)... kako je v praksi?

Kolikor jaz vem so Elixir dosti lažje in bolj za dirkanje na asfaltnih tekmah.
Se strinjam z bobr-om, Elixirke so med najlažjimi od mizuna, vendar so za kombinirane podlage, urejene (asfalt) in neurejene. Če želiš pa odziven copat za cesto pa imaš na voljo Ronin-a, ki je lažji in direkt samo za asfalt. Nisem jih še preizkusil vendar me vse bolj mika, da jih enkrat ob prvi priložnosti sprobam...

Lp

Uroš
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA