Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 IRA
Ksenija napisal/-a:pri Kseniji je velik vprašaj, tko da ne računajte name... raje kak drug dan...

Tole "kak drug dan" zmeri rečeš ... mi sploh ni več simpatično :mrgreen:
Uporabniški avatar
 lenči
Jaz lahko poberem Ksenijo, tudi prej lahko štartamo, dež me ne moti, samo povejte. Grem pa sigurno tudi Truploooo s Ksenijo prihodnji teden vendar zjutraj (jaz bi četrtek ali petek).
Ksenija ob 19.00 ne boš doma, če štartamo ob 17, je en krog uro in 15min.
Sem rezervirala termine :D
Uporabniški avatar
 Ksenija
jst bi morala bit do 19 doma, če menjam službo... lahko grem tudi ob 15 od doma...
še bolj bi mi pasala sreda... takrat ni važno kdaj sem doma... četrtek in petek pa truplo... sam jst bom mal spremenila truplo ;) Lenči prideš na budnico zjutri z motorjem potem greva pa tečt ;)
Uporabniški avatar
 IRA
Pa ... kRožnik ne moreš tečt v sredo :shock: :shock: :roll: :(
... toj tko k da bi rekla, da se gre v ponedeljek h maši :P

Bom premislila, pretehtala pa javim ...
Mogoče bi pa šlo v sredo! :--
Uporabniški avatar
 IRA
pajo napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:sej smo edinstvene!!!

Ka to bluzite o Rožniku ali kaj?

DA :!: :--
Uporabniški avatar
 Ksenija
IRA napisal/-a:Pa ... kRožnik ne moreš tečt v sredo :shock: :shock: :roll: :(
... toj tko k da bi rekla, da se gre v ponedeljek h maši :P

Bom premislila, pretehtala pa javim ...
Mogoče bi pa šlo v sredo! :--

Ira sporoča, da je sreda pravi dan za dvojni kRožnik ;) jeeeee :laola
ura 17 ;) midve z lenči bova tam ojeeee :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Jupiiiiii, v sredo osvajamo kRožnik. Polžki vabljeni, tempo bo super čvekalni, ker se že tako dolgo nismo videle.
Truplo pa potem v petek zjutraj. No, za tisto "budnico" pa nisem sigurna, odvisno od vremena :lol: . Če bo lepo, jo prišibam z Zmajčkom :D. Pa da ne bo Truploooo prehudo spremenjeno, mislim glede klancev :oops: .
Strela, tale dopustniški teden mi je že neverjetno všeč.

Aja, danes sem bila okepana. Ja res je. S pravim snegom :-- . Na Pauličevem sedlu je še ogromno snega in midva sva se seveda morala malo igračkati :rol:
Uporabniški avatar
 lenči
Pridemo v večjem številu, sta se tudi moj in MojcaZ odločila, da odtečeta kRožnik :clap: . Tako, da v sredo pridemo štirje iz naših koncev (dve polžki - medve s Ksenijo in dva ta hitra :D ). To bo luštno :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Ksenija
super, jst menjavo za službo že imam ;)

danes sva z Dejzi pretekli zanimivo traso polno vzpona, smeha... danes ima ona nalogo da preračuna km.. mislim da sva jih nabrali okrog 17... na koncu pa še razveselili motoriste z najinim raztegovanjem haha
luštn je blo... komaj čakam naslednje teke
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:super, jst menjavo za službo že imam ;)

danes sva z Dejzi pretekli zanimivo traso polno vzpona, smeha... danes ima ona nalogo da preračuna km.. mislim da sva jih nabrali okrog 17... na koncu pa še razveselili motoriste z najinim raztegovanjem haha
luštn je blo... komaj čakam naslednje teke

No, v petek glede km ne bo problema, saj bo Sovica povedala, koliko smo pretekle :D . Se že psihično pripravljam na prelepo okolico in uživanje. Samo budnice z motorjem najverjetneje ne bo (neglede na vreme), razen, če mi uspe gume manjati, sem namreč ostala bosa (beri: je platno ven pogledalo :? ).
Uporabniški avatar
 UršaR
Ojla Polžki!

Uživajte v sredo. Tole bo super, verjamem. Mogoče se vam nekoč celo pridružim. :?

LP, Urša
  • 1
  • 232
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA