Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

activean, vidim da se vračaš nazaj v formo, čeprav si nekaj jamral, da letos to ni to. Tvojega časa jaz letos na 10ki še nisem dosegel. Čestitam tudi za medaljo.
Hvala.
Bovec je bil kar lep korak gor :)
proge pa je cca. 9600 m in popvprečen tempo sem imel 4.00.
To potem ni tako hudo na 10 km :mrgreen:
je pa res, da je to kros trasa in samo ravna. Sem pa imel vse ravninske kilometre kar lepo pod 4 min/km tempom..tako, da boljše kot ostale 3 tekme letos
Upam ,da bom znal to pretvorit v motivacijo za treninge
Activean pri rezultatu si upoštevaj,še tisti klanček dolg 400m z menda kar 70m višinske razlike,ki te je čakal zelo spočitega po osmih kilometrih.Zagotovo bi pretekel cel kilometer po ravnini prej kot si opravil s tem delom.Pa še za ciljno ravnino bi ti ostalo.
Drugače pa :clap:
Po včerajšnjem teku v okolici prestolnice (molniši tek), sem se danes ponovno udeležil 10 km krosa. V Bovcu sem tekel sicer tudi lani na isti progi. Lanski rezultat sem popravil za več kot 5 minut.

Letos je bilo vreme super za tek (malo oblačno in suho brez vetra). O pokrajini verjetno ni potrebno reči ničesar, saj vsi vemo, da je enkratna. Udeležba je bila po mojem približno enaka lanski in tudi veliko znanih obrazov sem spet srečal.

Kot je že omenil Matjaž, je prelomni trenutek na krosu zadnji klanec pred končno ravnino po cca 8 km teka. Veliko tekačev ta del sploh ne odteče, temveč prehodi, ker je res "ubitačan". Sam sem ga odtekel in potem opazil, da so me na ravnin nekateri, ki sem jih v klancu prehitel, ker so hodili, potem ponovno prehiteli. Verjetno je to boljša taktika?

Pašta po teku je bila res super in take res ne dobiš povsod. Pohvala kuharjem/cam!

Organizatorji so se res potrudili in je to tek, ki ga bom verjetno obiskal še nekaj let.
Jaaaa u Bovci je super xD
Naiibol pa mi je blo ušeč, da je bilo na progi fuuul okrepčevalnic....
Za razliko od kakšnih drugih tekov so na Bovškem zelo dobro poskrbeli za nas xD
...se že veselim prihodnje leto... :clap: *

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA