- 25 Apr 2009, 18:09
Sončen dan je zakrival pravo stanje proge. Že dolgo nisem tekel po tako blatni progi. Na najbolj drekastem delu je bila trasa speljana po gozdu, ampak vseeno je bil to tek kjer je bilo treba pokazati tudi dobro mero iznajdljivosti. Na poti je bil tudi nek traktor, ki ga je bilo treba obiti po gmajni. Še dobro, da ni gleženj "šel" tu. Nič zato, je šel malce kasneje na spustu.
Šlo je za pravi gorski tek gor dol.
Zasluženo je zmagal Marjan Zupančič, ki se je odlepil od mene v ciljnem spustu. Ni bilo možnosti, da bi mu bil sledil, kljub temu da je šlo za enega mojih bolj norih spustov. Spusta kar ni hotelo biti konec.
Aja, še to: na tej dirki je sodelovalo "rekordno" število fotografov - skoraj eden na vsakih 200 m. Pohvale. Vem, da ste imeli kaj za posneti- četo do riti usranih tekačev. Upam, da se boste potrudili in objavili fotke.
Fino je bilo!
Šlo je za pravi gorski tek gor dol.
Zasluženo je zmagal Marjan Zupančič, ki se je odlepil od mene v ciljnem spustu. Ni bilo možnosti, da bi mu bil sledil, kljub temu da je šlo za enega mojih bolj norih spustov. Spusta kar ni hotelo biti konec.
Aja, še to: na tej dirki je sodelovalo "rekordno" število fotografov - skoraj eden na vsakih 200 m. Pohvale. Vem, da ste imeli kaj za posneti- četo do riti usranih tekačev. Upam, da se boste potrudili in objavili fotke.
Fino je bilo!