Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 janika
Punce,

Trenutno stanje prijavljenih žensk pri meni na e-mailu je: 9. :D

Da ne bo kakšne pomote, jih bom naštela z imeni na Forumu, upam, da bo prav:

1. Močka
2. Daša
3. GaGa
4. Mojcej77
5. Alja
6. Nataša
7. Tjaša
8. Klavdija in
9. Janika.

Ker odhajam do 28.8. na dopust, lahko še vedno pošljete prijave na e-mail: tanja.spanic@siol.net ali pa pokličete g. Veselka Španiča na GSM 031/737-231. Pravi, da imamo štartnino že plačano. Sej je vesel Primorc. :D

Če pa želi katera slikco znaka Tekaškega foruma za na majčko, ki se samo zalika :idea:, jo pa jaz lahko pošljem po 28.8. Pišite svoj naslov ne e-mail.

lp
Janika
 Nataša
Vprašanje: kdo bo dopolnil ekipo glede na to, da nas je samo 9?
Uporabniški avatar
 Staša
Nataša napisal/-a:Vprašanje: kdo bo dopolnil ekipo glede na to, da nas je samo 9?

10! Še mene zraven! Letnik 78, mobi moj imaš. Ura - mi je čisto vseeno. Lahko je ponoči (a bo kakšna posebna luna?).

Spet komaj čakam.
Uporabniški avatar
 janika
Staša,

dopolnitev ekipe bodo prispevale ženske, ki jih bo nabral g.Veselko Španič s Primorske 031/737-231. Trenutno ima na seznamu nekaj čez 20 žensk. :D

Seveda te bom pa pisala kot 10.

10. Staša

lp
Janika
Uporabniški avatar
 Staša
Staša-13. 6. 2004, 16:57  napisal/-a:Alora, la donna numero 1 e qui!

Hmmm... sem bila prva (en četrti prispevek na prvi strani), zdaj sem pa kar deseta :(
Sam mal se odmakneš, pa te povozijo!!! :wink: :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 janika
Staša, sorry,

TI SI ŠE VEDNO NUMERO 1. Z 0. 0 simbolizira polno luno.

1.(0) STAŠA :D

lp
Janika
 Nataša
Simi s Hvara sporoča, da je numero 11!
Janiki sem poslala ZS. Ajde, forumovke, dejmo mal angažiranja. pošiljajte ZS-je in smse in težte: na voljo so še Petrca, Tajo, Matejka, Mojca U, Nada, ...???

a ne bi blo fajn, da bi mele žensko ekipo TF??!!
Uporabniški avatar
 janika
11. Simi

Nataša,

sem sprejela še prijavo za Simi in jo poslala Veselku. Jutri odhajam na dopust do 28.8. Če bo na Forumu prišla številka žensk čez 24 imamo nekaj upanja, da sestavimo dve ekipi. DAJMO FORUMOVKE :laola

Od 18.8. do 28.8 pošiljajte prijave kar g. Veselku :D na e-mail: tanja.spanic@siol.net :!: ali GSM 031/737-231 :!: .

lp
Janika :D
Uporabniški avatar
 Staša
Se mi zdi, da smo kar pri 12. Bomo videli, če se bo opogumila ena, ki nas pridno bere... Kristiiiiiiiiinaaaaaa!?!?!?! :wink: Dej, dej! :)
 kristina
Evo, po nekaj tezavah s prijavo se oglasa dvanajsta tekacica - Kristina.
Uporabniški avatar
 Staša
kristina napisal/-a:Evo, po nekaj tezavah s prijavo se oglasa dvanajsta tekacica - Kristina.

Pa dobrodošla na forumu - tole spada nekam drugam, v eno drugo temo, ampak vseeno!!! (bajdevej, midve se tut ne poznava, sam preko maila, pa to vem, da je kristina fuuuuul hitra - je bila med 10 v sežani. dobra pridobitev, a ne?!?) :P
Aja, preberi si, kaj moraš za to prijavo sedaj narediti, ko ni Janike - nekam moraš poklicat... enega gospoda v Sežano... se mi zdi... pa sporočit letnik, pa kdaj bi tekla, ne?...???
Uporabniški avatar
 mojcej77
Jupiiiiiiiiiiiiiiii!!!! :laola
dejmo, dejmo!!!pol nas je že!!!

m
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Kristina (dva posta višje) je pa moja šefica. Skoraj zelo verjetno. Moram še preveriti!
Tko, da veste. Da ne bi kakšnih neumnosti klatili!! :D
Uporabniški avatar
 matejka
heljou!

jest bi bla ponosna članica 24 urne ženske ekipe in sicer št. 13!

Pa še to, če ni prevelika prošnja:
v nedeljo grem na službeno pot in bi se uvrstila pri taprvih v soboto, če bo to ustrezalo!

čao
 kristina
Baje je zenska ekipa ze zasedena. Govorila sem z Veselkotom in pravi, da so ze prijavljene.
Ce boste fantje slucajno ustanavljali mesano ekipo, bi se zrinila zraven.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA