Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

SlikaKar številna zasedba TFjevcev se nas je zbrala na Kamenjaku. (Maca nisi porezana! :wink: :D Slika je prevelika za tule!) B'lo je luštno, sploh na analizi...! :lol: :piti:

TF dekleta so se odlično odrezala in s(m)o domov odnesle kopico nagrad! :laola Še jaz :oops: sem jih dobila, za bivše fotke... Eno mi je moral Laufer peljati, ker je bila prevelika za na bicikel! :wink:
Slika
Današnje fotke bodo, ko... bodo: TULE.
Prav žal mi je, da nisva mogla s kolegom priti, čeprav sva se prijavila, pa še težave sva imela s prijavo, tako da me je Predrag celo poklical po telefonu, da je bilko vse v redu.
Pa drugič!!
sobotni tek v Kamenjaku je bil nekaj posebnega: najbolj posebni so bili kamni in skale na plaži, po katerih smo skakali kot zajci :lol: .... je bilo treba tolk gledat kam stopit, da ni blo časa razmišljat kako je hudo. Tudi kilometri so bili zelo, zelo dooooolgi :evil:. Za tem je bil makadam in pa krasne stezice med grmičevjem in drevesi.....razgledi, da padeš dol :) . Tik pred ciljem je pot zaparkiral en bordo avto. Baje, so takoj po štartu pozvali, da se ga umakne, vendar lastnik je že štartal........ pa ga zgleda niso mogli ulovit :lol: . Na cilju smo dobili medaljo in pašto..... pa tudi vino je bilo na razpolago za tiste, ki imajo premalo kisline :lol: : Po teku se nam je tolko mudilo namakat noge v en super lep zalivček, da smo kr pozabli na razglasitev rezultatov. Nekaj vtisov pa sem vseeno videla preko fotk.
Proga lepo razgibana, je bilo res treba zelo gledati kam si stopil.
:oops: res ne vem, kdo je tako neodgovorno parkiral avtomobil točno na sredino proge :-- .

Najbolj posrečena, pa je zadnja okrepčevalnica, postavljena sredi SAFARI BAR-a. Dobiš moč še za zadnji vzpon.

Še trasa in profil:
Slika

Slika

Dolžina 12.350 m, višinska razlika 94 m.
Nazadnje spremenil Laufer, dne 27 Apr 2009, 13:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Pozdravljeni,
evo danes pridem domov in vidim, da sem v svoji kategoriji zmagal, skupno pa peti. Po makaronih sem mislil, da je prireditev končana, pa sem jo mahnil na eno hladno pivo v Safari bar. Danes pa na slikah gledam vse te nagrade....sem kar malo žalosten.
Nasplošno pa super tek, kar malo adrenalinski, skratka vse je štimalo. Nasvidenje drugo leto.
Super doživetje.

Pohvale Predragu in ekipi za organizacijo.
Proga je bila res krasna, divja, svojevrstna. Vključevala je tudi elemente orientacijskega teka in free-climbinga po skalovju :D

Pohvale tudi fotografinji !
Bil je lep vikend v Istri - v soboto Kamenjak in v nedeljo polmaraton Rovinj. Tek po Kamenjaku zares lep, prelepa okolica, super organizacija...potrebno je bilo veliko koncentracije in pazljivosti za preboj preko skal, so bile pa potke ob obali čisti užitek.
...pa še odlične fotografije :D
Zaenkrat moje poročilo v slikovni obliki. Nekaj jih je malo postrani, pa malo neostrih, ker med škrapingom slikat, je sila nevarno... ;) Ob priložnosti pa še besedilno poročilo o tem teku, ki me je kljub zahtevnosti izredno napolnil z energijo.
Rt Kamenjak
Mega fotke, lepo urejeno tudi. Mi je žal, da nisem bil zraven. Sicer pa bi si mislil, da je razdalja večja, ker poleti se mi komaj ljubi iz ene strani na drugo peš... kaj šele po dolžini. :driver:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA