Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Eni smo že doma :D . Tale tek gor in dol je prav zanimiv, udeležencev precej več kot lansko leto (vsaj meni se je zdelo tako). Zadovoljna s tekom, šlo je čisto po pričakovanjih, samo meni Garmin kaže manj kot 12 km, pa nič hudega. Še sonček me ni preveč motil, čeprav je v senci dreves bilo prav prijetno, še posebej klanec v cilj. Vedno bo imel tale tek poseben pomen zame, saj je bil moja prva tekma nasploh. Žrebanja nagrad nisem čakala, me je pa razveselil popust za masaže. Lušten tek, letos je še bolje kot preteklo leto vse teklo. :clap:
Moram priznati, da se mi je zdel tale tek okrog Šmartinskega kar težaven, gor, dol, gor gor gor... :? ampak sem seveda vesela, da sem ga pretekla :D , tudi čez organizacijo nimam pripomb! Ker se mi je mudilo domov, tudi jaz nisem čakala žrebanja nagrad, žal še razglasitve rezultatov ne :roll: Upam, da bodo kmalu na internetu?
Jaz sem bil že lani tak da sem vedel, kaj me čaka, sem pa mal nezadovoljen z rezultatom in je to zame resno opozorilo, da se moram mal skulirat pa vzet mal pavze :oops:

Ampak pustmo to, kaj se tiče organizacije nimam pripomb vse na nivoju, no pa saj že tud lani je blo tak da nič nepresenetljivega in le tako naprej. :laola
Evo, pozdravček še od mene.
Ja, tudi meni kar težaven tek, saj sem svoj ruzak (beri kar nekaj odvečnih kg) non-stop nesla v klance. Moj cilj je bil, da zadevo pretečem, ne da bi hodila vmes in zraven celo uživam. Lahko rečem, da je bil dosežen v polni meri, saj sem se s sotekačico tudi dodobra nasmejala.
Nisem pa vedela, da je tam okoli toliko klancev, res ne. Naklon mi je bil sicer kar pogodu, njihove dolžine pa niti ne. Vendar - okolica pa čudovita, res užitek je teči naokoli jezera! Sem bom še prišla kdaj teči tudi za trening ali pa s kolesom!
Lepo mi je bilo videti tudi kar nekaj nasmejanih znanih obrazov, zelo pa bi pohvalila organizacijo in nasploh vzdušje, ki s svojim pozitivnim nabojem pomaga, da še tako utrujen uspeš nasmejan priteči v cilj (o barvi lic, pa raje ne bi, a ne).
Drugo leto spet, zagotovo. Je treba izboljšati rezultat:D

lp,

m

pies: M., pa nama je uspelo, a ne!!!! In hvala za krasno družbo!!!
Lep tek, lepo vreme, lepa nedelja, dobra organizacija, lepa udeležba ...
Po podatkih iz mojega Garmina je bila proga dolga 11,7 km in kar 275 višinskih metrov vzpona, 263 m pa spusta (SportTracks).

:heart :heart :heart
ZdravkoC napisal/-a:Po podatkih iz mojega Garmina je bila proga dolga 11,7 km
:heart :heart :heart

Tudi moj je nameril 11,65 km. Drugače pa kr težek tek, sploh če ne treniraš klancev.
S tekom sem zadovoljen, ker zadnje čase nisem glih v formi. Organizacija je bila super, vreme tud, edino tele klančki so me mal nesl. Nimamo kej, drugo leto pridemo spet.

LP
:roll:

Tako, vi temu pravite klančki? Meni se je zdelo, da gre samo gor, gor,gor, malo dol, pa spet gor,gor. gor, nikakor doldoldol :mrgreen: Okoli devetega kilometra so mi še steno nastavili pred menoj :oops:, pošteno sem se morala skupaj skalkulirat( saj veste od koga je tiso"vse je v glavi čuj"), da sem zdržala do 10 km, potli pa do konca.
Čestitke tekačicam in tekačem za prejete medalje,čestitke tudi ostalim za pretečeni tek. :clap:
Hvala organizatorju. :clap:

Lp.
Pa se je po Dunaju zopet povrnila samozavest, lepa, razgibana, hitra dirka, pa še dobro še je iztekla :D . Čestitke vsem tekmovalcem,ki ste opravili s to razgibano progo :clap: Tudi čas, ko smo čakali na rezultate, sem zapolnil za čvek z mnogimi prijatli.
Spodaj so še povezave na uradne slike in reportaže, ki si jih lahko ogledate. Slike niso avtorsko zaščitene in so na voljo za uporabo.

http://gallery.me.com/gregorskok#100039
http://gallery.me.com/gregorskok#100033
http://gallery.me.com/gregorskok#100037
http://www.srk-celje.si/index.php?option=com_fireboard&Itemid=32&func=view&id=753&catid=17

lp, ŠRK Celje

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA