Moderator: lenči

Larchi80
aaaaam mal pomoči prosim,..spisan sem mela postek, pa sem si ga po pomoti shranila med neke osnutke namesto, da bi ga objavila,....seveda nimam pojma kje ga zdej lahko najdem. Se komu kaj sanja? Hvala :)
Uporabniški avatar
 Ksenija
haha... maš probleme ;)

pojdi na svoj profil, nato na pregled, sledi upravljanje s predlogami in evo ti tvoj postek ;)
 spela*
lenči napisal/-a:Pridemo v večjem številu, sta se tudi moj in MojcaZ odločila, da odtečeta kRožnik :clap: . Tako, da v sredo pridemo štirje iz naših koncev (dve polžki - medve s Ksenijo in dva ta hitra :D ). To bo luštno :juhuhu:

Glede na to, da sem tekla tri dni zapored, bi tudi meni ustrezal k-Rožnik v sredo. Ampak samo en krog in po možnosti ne prepozno. Lahko tudi dopoldne, imam dopust. :wink:
A ste se že kaj zmenili, kdaj boste štartali?
Uporabniški avatar
 lenči
Špela, štart je ob 17.00, če ti uspe, bomo veseli tvoje družbe. Saj veš, mi gremo počasi :D
Uporabniški avatar
 Cormi
spela* napisal/-a:Glede na to, da sem tekla tri dni zapored, bi tudi meni ustrezal k-Rožnik v sredo.

Glede na to, da nisem tekla že več kot teden dni, bi tudi meni ustrezal k-Rožnik v sredo, po možnosti šele drug krog, ko bodo tudi polžki že malo utrujeni.....
 spela*
lenči napisal/-a:Špela, štart je ob 17.00, če ti uspe, bomo veseli tvoje družbe. Saj veš, mi gremo počasi :D

Bi mi sicer bolj ustrezalo prej, a mogoče se pa vidimo ... Nič ne obljubim. :wink:
Uporabniški avatar
 Laufer
Glede na to, da me je ZdravkoC na Formaratonu vprašal, če sem sedaj član Polžje sekcije, se vam verjetno pridružim, ampak tistim, ki gredo na lagano. MojcaZ in Gospod 5:00 sta prehitra, saj se moram šparati za nedeljo. Če je napovedana tako huda udeležba iz daljnih krajev, bi bilo lepo, da jih sprejme vsaj en domačin. :--
Sem pa lahko tudi čuvaj za Cleo, če pride v Ljubljano :D
 Larchi80
Hej hej hej :)
Lenči če bosta s Ksenijo šle v petek tečt, bi se vama z veseljem pridružila, če me bosta le vzeli s seboj :).
Včeraj sva šli tečt skupaj po doooolgem času. Sem že prav pogrešala tele najine skupne teke. Nazadnje sva tekli enkrat pred Sežano, potem pa nič več. Vmes sem tekla nekaj res kratkih razdalj in se na veliko mučila. Včeraj pa sem po doooolgem času spet uživala na fuŁŁ. Res sem pogrešala tele najine teke! Pa pričakovala sem, da bom bolj slabo tekla, ampak mislim, da sem se včeraj kr dobr držala glede na krizo, ki sem jo imela v zadnjem mesecu. Sicer sem bila potem včeraj bolj za na odpad, ker sem bila potem čisto uničena, ampak se je splačalo! Danes sem že ok :D.
Fajn tekajte polžki in pridno trenirajte za tek trojk. Mi gremo na pohod :)

@Ksenija mam probleme a ne :P :P hvala, važno, da zdej vem kje te zadeve najdem :)
Uporabniški avatar
 lenči
Spoštovani domačini in vsi, ki boste prišli, ker vdiramo na "tuj" teritorij se moramo odkupiti. In ker ima Lenči frei, pričakujte, da bo nekaj sladko zdravega (čokoladnega) za vse udeležence sredinega dvojnega kRožnika. Za pridno tekanje si zaslužimo pošteno nagrado. En krog ali dva ali če bo kdo tri :-- , ali pa če nas pride samo pogledat, kuki party je na vidiku :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Larchi80 napisal/-a:Hej hej hej :)
Lenči če bosta s Ksenijo šle v petek tečt, bi se vama z veseljem pridružila, če me bosta le vzeli s seboj :).

Seveda te vzameva, več nas bo, bolj bo luštno, jupiiiiiiiii.
 spela*
lenči napisal/-a:Spoštovani domačini in vsi, ki boste prišli, ker vdiramo na "tuj" teritorij se moramo odkupiti. In ker ima Lenči frei, pričakujte, da bo nekaj sladko zdravega (čokoladnega) za vse udeležence sredinega dvojnega kRožnika. Za pridno tekanje si zaslužimo pošteno nagrado. En krog ali dva ali če bo kdo tri :-- , ali pa če nas pride samo pogledat, kuki party je na vidiku :laola

:nono:
To se pa že ne spodobi, da bi prišleki prinašali sladkarije. :twisted:
Prepustite to raje domačinom. :wink:
 Larchi80
lenči napisal/-a:

No imejta me v mislih, samo prej mi sporočita kako kaže s tekom, kdaj in koliko časa je v planu, da si malo splaniram :)
Uporabniški avatar
 lenči
Larchi80 napisal/-a:
lenči napisal/-a:

No imejta me v mislih, samo prej mi sporočita kako kaže s tekom, kdaj in koliko časa je v planu, da si malo splaniram :)

Ker je petek ravno prvi maj in ker moram jaz še do Zagorja (če bo vreme priletim z Zmajčkom, samo stvari bom morala nekam spravit, kovček je premajhen :wink: ), ali bi bilo OK, če se dobimo ob 8.00? Kako dolgo pa traja pa ne vem, to pa Ksenija ve, koliko časa traja Truplo, če se ga lotijo polžke. Jaz imam časa dovolj.
  • 1
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA