Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:od kdaj in koliko časa bo Lenči sporočila ;)

tudi jaz bi nekaj prinesla, samo kaj... hmmmm

Ksenija, ni treba, drugič, da se malo razporedimo, drugače bo vsega preveč. Saj bo še priložnosti, ne skrbi :D
Uporabniški avatar
 lenči
Laufer napisal/-a::D
Če se je, sem pa skoraj sigurno zraven :oops:

Na to sem tudi računala :--
 Larchi80
Ja meni bi ob 8h še najbolj odgovarjalo, ker prejšnji dan delam popoldne, pa da se vsaj malo naspim :). Če boš z zmajčkom prišla, lahko stvari pustiš potem tudi pri meni, al je problem do sem kam jih dat? Hmmmm kok ponavadi tečemo Truplo? Nimam pojma, sem že pozabila, ker ga že tok dolg nisem tekla. No časa bo dovolj, pa saj je praznik a ne :) upam samo, da me ne pišejo za delat!
Uporabniški avatar
 Ksenija
ob 8 tud men, da zjutraj še budnico posnamem ;)
no jaz sem mislila da ne bi šle samo Truploo (zanj porabiva med 1.25 do 1.45 .minut se mi zdi), upala sem na kakšno daljšo zadevo tam med 3 in 4 urcami, je pa odvisno od skupne odločitve, pa konc koncev od vremena
se še dogovorimo..
tko, je treba delat, zato grem jst delat v tem trenutku ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:ob 8 tud men, da zjutraj še budnico posnamem ;)
no jaz sem mislila da ne bi šle samo Truploo (zanj porabiva med 1.25 do 1.45 .minut se mi zdi), upala sem na kakšno daljšo zadevo tam med 3 in 4 urcami, je pa odvisno od skupne odločitve, pa konc koncev od vremena
se še dogovorimo..
tko, je treba delat, zato grem jst delat v tem trenutku ;)

Ksenija, jaz imam čas, torej lahko brez problema kakšno daljšo, camelbag bo z mano, zatorej lepo počasi :lauf: in gasaaaa :juhuhu:
Uporabniški avatar
 IRA
Oh ... kar žal mi je, da je to na petek :?
Pa drugič :-- :mrgreen:
Uporabniški avatar
 kengurujko
Čeprav se mate za polžke, kapo dol, saj v primerjavi z nami bolj-ali-manj-začetniki :roll: osvajate zavidljive razdalje, hitrost sploh ni važna. Tko da-nekega dne bom tud jst! :D
Uporabniški avatar
 Hojca
IRA napisal/-a:
Polžke moje zlate ....
Tkolele je ... mislim, da ma lenči drugi teden dopust (upam, da nisi mislila kam it....) :--
mojculjo bom jaz prepričala :lol: 8) , Ksenija bi načeloma lahko zamenjala turnus, če jo lahko lenči nekako "pobere" ... :mrgreen:
Še koga načeloma vzamemo, če nas bo prepričal ... ostali pa :FO:

Skratka, a gremo speljat tisti double talr al ja?
Tolk je blo že govora o tem in mene tole res konkretno matra :twisted:

Me ni blo treba nič prepričevat :-- , sem bla takoj za :lol:
Uporabniški avatar
 IRA
Hej ho ...

Ja takole je.
Midva jutri vsekakor prideva, vprašanje je edino, če bova odtekla dva kroga ali enega.
Jaz namreč od nedeljskega teka še kar čutim koleno, tako, da bom jutri videla kako bo šlo.
Včeraj je bilo že ok, danes pa, ko sem nosila gore dole po štengah 20kg škatle (kot vsak delovnik) se je koleno spet oglasilo ... sploh pri hoji po štengah navzdol.

Tako, da prideva sigurno ...
... kolko krogov bova odtekla se bom pa na kraju zločina odločila :twisted:
Uporabniški avatar
 lenči
Mojculja super, IRA ti pa pazi nogice, nič pretiravat, saj kukiji ne bodo pobegnili :-- Samo jaz grem samo dva kroga, če bi ti več :?: :lol: :rol:
 Larchi80
Ej punce v petek se nam bo mogoče pridružil tudi moj dragi. Je izrazil željo, da bi šel z nami na eno gorsko :). Ampak če bomo šle eno daljšo mu morem to prej povedat, da ne bo potem na koncu umiral z nami.
Uporabniški avatar
 lenči
Larchi80 napisal/-a:Ej punce v petek se nam bo mogoče pridružil tudi moj dragi. Je izrazil željo, da bi šel z nami na eno gorsko :). Ampak če bomo šle eno daljšo mu morem to prej povedat, da ne bo potem na koncu umiral z nami.

Kaj bo umiral z nami, saj smo polžke :D . In seveda gremo daljšo turo, prvi maj je treba primerno proslavit :lol:
Uporabniški avatar
 IRA
Pri nas lije v potokih ...
Upam, da se umiri ...

A je že katera tekla kRožnik v nalivu?
Meni ta kombinacija lih ne diši najbolj ... sej vete korenine, listje, blato?

Upam, da se zlije do takrat ...
... ker tole zdele je :shock:
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Pri nas lije v potokih ...
Upam, da se umiri ...

A je že katera tekla kRožnik v nalivu?
Meni ta kombinacija lih ne diši najbolj ... sej vete korenine, listje, blato?

Upam, da se zlije do takrat ...
... ker tole zdele je :shock:

A veš kaj, saj nismo s cukra. Tiste korenine, listje, blato pa komaj na kakšnem mestu najdeš. Saj gremo tako počasi, da ne bo panike. In do popoldne bo že itak manj lilo. Torej, ob 17.00 na štartu, gremo. A misliš da bom sama pojedla čok..... pardon to mora biti presenečenje :--
Saj na koncu se lepo lahko preoblečemo. In sem prepričana, da ne bomo edini tekali po kRožniku. :clap:
Uporabniški avatar
 IRA
Sej ni panike, me je zdele klicala mojculja.
Da ni v Lj nobenega dežja in kaj jest paničarim :--

No tle se res zliva k pr norcih, voda teče v potokih ... od povsod...
Po cesti, ko da teče Ljubljanica, na dvoriščih stoji 5cm vode ... skratka SODNI DAN!
Tlele je sicer res noro, a dokler je v Lj pod kontrolo, ni nobene panike.

Da bi bla mokra se pa ne bojim ...
... itak so najlepši teki po dežju ... sam ... sam ... kopalke mam že spakirane :mrgreen:

Do 17h je pa tudi še dolga :mrgreen: :--
  • 1
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA