področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Nataša
Matr, mam pa vulik enih novih prilastkov....Ampak kraljice so stare, zmatrane, betežne in dolgocajtne (elizabeta PRESS) in sploh čist pase. dejmo met rajš anarhijo.
Uporabniški avatar
 tool
oranzni_slon napisal/-a:Ja, tool, definitivno gre tukaj za zivljenje. ;) :twisted:
bwahahahaha! ..ummm aja? :shock: ošít! :?

oranzni_slon napisal/-a:Cas kislih kumaric je ze skoraj mimo. :) :twisted:
jesn pa nosečaaaaaaa! :D :D :D :D :D čeprav glodanje kumarc raje prepustim mojcej77 al pa keri drugi vrli tekačici :wink:

oranzni_slon napisal/-a: Ce sem kaj prav bral na forumu bomo kmalu imeli se eno podruznico v Celju.
true, true :D z dusanom grema jutr pogledat in raziskat možne terene za tek.. med uvodno debato pa je padla tud ideja o štajerski varianti teka okol kakega jezera (preveč akcije se dogaja na zahodu Kokoške - naredmo mal ravnovesja pa se prestavite na vzhod) :D
 Nataša
Mojcej, še eno vprašanje za vmesni čas. pa tool ni tisti iz kam.bistrce??

:roll: :roll: :roll: :?:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Nataša napisal/-a:Matr, mam pa vulik enih novih prilastkov....Ampak kraljice so stare, zmatrane, betežne in dolgocajtne (elizabeta PRESS) in sploh čist pase. dejmo met rajš anarhijo.

Nta (soncek moj zlati, kraljica peskovnika, zvezda vseh zvezd, sefla neodvisnih, otrok nesrecni, itd.) pust ti Betko lepo pri miru. 8) A si jo ze kdaj vidla, da bi se z lopatko igrala? A? :twisted: No, slon pa je Nto (soncek moj zlati, kraljica peskovnika, zvezda vseh zvezd, sefla neodvisnih, otrok nesrecni, itd.) videl in tudi drugi jo lahko vidijo na sliki se iz casov, ko se kralj (dpop) ni svalerisal z mladoletnicami in sta bila srecen par. :roll: :twisted: In tudi, ce pogledama v zgodovino so se tudi Sex Pistols poklonili kraljici. :oops: Anarhija? Ja, sej to imam tako ali tako doma. :) :D

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
tool napisal/-a:
oranzni_slon napisal/-a:Ja, tool, definitivno gre tukaj za zivljenje. ;) :twisted:
bwahahahaha! ..ummm aja? :shock: ošít! :?

:) :D :twisted: Ja, tole je ena taka cist normalna reakcija. 8) :)
8) Tool nic ne bom jaz popeval s teboj v Bohinju, saj me Veronika mnogo bolj mika. :D :twisted: Pa sploh je tista proga zame cisto predolga. :) :twisted: In vsi TF-jcki pac ne moremo bit samo na eni prireditvi. ;) Bi nam organizatorji kar malo zamerli. :D :twisted:

lp, oranzni slon

p.s.: Sirijo pa se govorice, da pride v Kocevje tudi Nta (soncek moj zlati, kraljica peskovnika, zvezda vseh zvezd, sefla neodvisnih, otrok nesrecni, itd.), kar vsekakor ni na odmet. :D :twisted:
Uporabniški avatar
 mojcej77
Nataška, ne, ni un iz kam.b.
Tko za vmesni čas... :wink:

m
 Nataša
Uh, Mojcej, to je čist preveč za moje mini možgančiče. Grem raj kamne prekladat z enega konca kamnoloma na drugega :wink:.

Tale dilema (Bohinj vs.Kočevje) je jako žgoča. In zaenkrat neodločena.
Prednosti Bohinja:
- forumovci
- kopanje
- Bohinjska narava
- kolesarski podvigi za Simona, če se mi bo izvolil pridružit
- nagrade
- spoznat Toola in si ogledat to čudo čudes :D :wink:

Prednosti Kočevja:
- forumovci
- Slovenski pokal
- štartnina
- moje nepoznavanje okolice in priložnost za spoznavanje okolice
- mrbit odrem kakšnega medveda in prišparam za zimski plašč :roll:
- nagrade

jooooj, poručuje hribar da odlučuje... :?:
Uporabniški avatar
 tool
Nataša napisal/-a:- spoznat Toola in si ogledat to čudo čudes :D :wink:
what the.. :shock: ..the hell? :oops: :P

hmm kaj ko bi tale tek iz nedelje prestavl na soboto? pa grem jz pol iz analize direkt na šiht? :D to bi blo pa tak oredooooo™!

oredooooo™ Arapc. All rights reserved.
 Nataša
tool napisal/-a:
Nataša napisal/-a:- spoznat Toola in si ogledat to čudo čudes :D :wink:
what the.. :shock: ..the hell? :oops: :P

ta opcija je pred kratkim odpadla. torej vodi Kočevje. :wink:

p.s. nč hell, Ferbčev Gaj. :wink:
 Nataša
opcija se je vrnila. spet smo v dilemi. dreka pa take življenjske odločitve. :roll:

tale tool me bo čist psihično uniču. Mojcej, boš ti to poštimala, da bo bolj okolju prjazn :wink:
Uporabniški avatar
 Filipid
Nataša napisal/-a:opcija se je vrnila. spet smo v dilemi. dreka pa take življenjske odločitve. :roll:

tale tool me bo čist psihično uniču. Mojcej, boš ti to poštimala, da bo bolj okolju prjazn :wink:

Nataša, ta najbolj da vržeš kakšen kovanc al pa kocko da bo odločitev lažja :wink:
Uporabniški avatar
 mojcej77
Nataša napisal/-a:

em...po mojem bi blo boljš, k bi kr ti to poštimala. 8) ..ne bi namreč jst rada njega psihično uničla :bum: ....mi bo še kej zameril... :shock: :shock: :shock:

m

čeprou...u bistvu je čist prjazn...pa zgleda dokaj nenevarno...a ti je kej grozil al kaj???
Uporabniški avatar
 tool
mojcej77 napisal/-a:u bistvu je čist prjazn...pa zgleda dokaj nenevarno...a ti je kej grozil al kaj???
ne.. še! :twisted:

natašaaaaaa dej prid noooooo!

*tool ji da kovanc ki je na obeh straneh enak in reče, da če pade glava, pole gre z njim u bohinj :D
Uporabniški avatar
 mojcej77
a je na obeh straneh kovanca glava al na obeh cifra??? :ignore: :wink:

m
Uporabniški avatar
 tool
mojcej77 napisal/-a:a je na obeh straneh kovanca glava al na obeh cifra??? :ignore: :wink:
*tool slaps mojcej77

valjda da je glava :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA