Moderator: lenči

spela*
IRA napisal/-a:A je že katera tekla kRožnik v nalivu?
Meni ta kombinacija lih ne diši najbolj ... sej vete korenine, listje, blato?

Ni panike - tam, kjer bi lahko bilo blato, so nedolgo nazal nasuli nov, čist pesek. :D
Uporabniški avatar
 5rca
IRA napisal/-a:
A je že katera tekla kRožnik v nalivu?

jaz sem prejšnji ponedeljek ... kapo na glavo, anorak ... pa se šiba ... fajn je v dežju :)
Uporabniški avatar
 IRA
No pri nas se je zjasnilo.
Sicer še vedno dežuje, ampak dežuje ... ne lije kot iz škafa in tudi vode je malo manj po tleh :lol:

Mojculja je sigurno videla suho vreme, ker me je klicala z bicikla :twisted:
V kakšnem bo šla domov bomo pa sigurno slišali :P

Nov pesek, tople obleke, kapca TF ... čoko lenči ...
Ma valda, da pridemo :P
Uporabniški avatar
 Hojca
Cormi napisal/-a:Zdej kam Mojculja gleda za dežjem, da ga ne vidi :roll: V LJUBLJANI DEFINITIVNO PADA :evil:

No ja, ob 9h, ko sva se z IRO pogovarjali še ni padalo, je pa začelo tik za tem, sem že majčkeno mokra prišla v službo. Zdajle se pa odpravljam (imam danes skrajšan program :wink: ) in se že nekaj sveti. Samo, ne me za besedo držat :-- kaj še bo ....
JAZ DEFINITIVNO PRIDEM 8)
Uporabniški avatar
 lenči
Takolele, ta hitrih ne bo :? , jaz pa pridem in seveda poberem Ksenijo. Bo pa več čok..... ostalo za nas pridne in prisotne. In grem dva kroga, čas ni pomemben :clap: . Za preobleči bom imela s sabo. Sedaj pa kosilo, so štruklju s pregreto smetano kot juha in skutin narastek z rezanci in solata. Bo dovolj energije za tek :D . Nekaj pa še s sabo in smo zmagali.
Se vidimo :laola
Uporabniški avatar
 UršaR
lenči napisal/-a:Sedaj pa kosilo, so štruklju s pregreto smetano kot juha in skutin narastek z rezanci in solata.

Draga moja, a ne bi ti zdajle raje malo manj o takih dobrotah. :mrgreen:

Sicer pa dober tek - zdajle in popoldan v Lj.

LP, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
UršaR napisal/-a:
lenči napisal/-a:Sedaj pa kosilo, so štruklju s pregreto smetano kot juha in skutin narastek z rezanci in solata.

Draga moja, a ne bi ti zdajle raje malo manj o takih dobrotah. :mrgreen:

Sicer pa dober tek - zdajle in popoldan v Lj.

LP, Urša

Sem pozabila kakavov-vanilijev puding :--
Uporabniški avatar
 IRA
Buahahahaha ...

Tahitrih ne bo :?:

Polžkom pa itak vlaga paše :--
Uporabniški avatar
 lenči
Juhuhu, smo preživeli, Garmin nameril 18.6km, čas bruto 2.36.46 (z vsemi WC :oops: postanki in raztezanjem in pitjem). Bilo je lepo, hvala lepa Špeli za pogostitev, vsem za prijetno družbo, nismo bili osamljeni tekači, kar nekaj somišljenikov se je našlo na progi. Končno poznam progo in lahko tečem, ne da bi se izgubila :juhuhu: . Kaj naj rečem, kRožnik me bo še videl :clap: . Slikice se pa nalagajo, še malo pa bodo :D
Uporabniški avatar
 Ksenija
uživala v družbi in okolici :clap: , v vremenu malo manj :-- čvekala bolj mal ;) še pridem, do takrat pa spremenim dve stvari haha
  • 1
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • 239
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA